Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to możliwe

Co byście pomyśleli gdyby piękna, pewna siebie kobieta dostawała palpitacji na wasz widok

Polecane posty

Gość Gosc
42 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Uważasz ze tylko dlatego ?zastanów się dobrze czemu padlo takie a nie inne porównanie.Zachowujesz się tragicznie .Widać ze ulicą Cię wychowała.

Ma rację. Nic nie zrobiła tylko sobie napisała wiersz, a pani jesień idzie ją zaatakowała i zwyzywała. Powinna z tym naprawdę coś zrobić o pociągnąc tą psobe jesień idzie do odpowiedzialności. 

Gość Gosc
44 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Uważasz ze tylko dlatego ?zastanów się dobrze czemu padlo takie a nie inne porównanie.Zachowujesz się tragicznie .Widać ze ulicą Cię wychowała.

Ma rację. Nic nie zrobiła tylko sobie napisała wiersz, a pani jesień idzie ją zaatakowała i zwyzywała. Powinna z tym naprawdę coś zrobić o pociągnąc tą psobe jesień idzie do odpowiedzialności. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Sylwia s napisał:

Moje imię i nazwisko ?podaj je będę miała dowod na nękanie i stalking.

Doigrałaś się Sylwia S. Wszystkich tu wyzywasz i straszysz sądem, a teraz padło na ciebie. Ta osoba powinna cię zgłosić i podać o zniesławienie. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Słucham??badania psychiatryczne na co Ty sibie pozwala dz?Dzwonię na policję !Dość tego!Odwał się ode mnie dobrze że tu weszłam bo w każdym temacie chora babo mnie napadasz!nawet wtedy kiedy tematy i wpisy nie są moje bo jestem na wyjeździe np z dziećmi@@Milion razy już się na to natrafiłam tak samo jak teraz.Ty masz jakieś omamy?Zafiksowalas się kobieto na punkcie mojej osoby i tyle.Przypominam sobie jak byłam na czuwaniu calonocnym w kościele a Ty mi wciskalas ze coś tu pisałam albo jak byłam co drugi weekend na dwie noce u podopiecznej przez pół roku i bez netu a też wciskalas ludziom i mnie ze ja coś tu piszę!Ty się kobieto idź leczyć.!Masz w tej chwili mnie przeprosić@! Jak nie to ja idę do gazety .Mam wszystkie wpisy z innych tematów również gdzie mnie obrażasz.Ty chora bano w każdym temacie i pod każdym Nickiem mnie widzisz niezależnie od tego czy fizycznie przebywam na forum czy nie .Ty normalna jesteś?Ty jesteś raczej niepoczytalna wg mnie ale to chyba lekarz ocenia.Sory ja nie jestem lekarzem także nie pomogę.Sprawiedliwości jednak zadam!Napisz tu jeszcze moje nazwisko zebymnmisła kolejny dowód.No dalej!

Dobrze, niech zbadaja kto jakie posty pisal i ta osoba ktora nazywala mnie prostytutka i scierka bez powodu powinna isc do wiezenia albo do zakladu zamknietego poniewaz nie ma prawa mnie zniewazac bo ja napisalam o kraterze z goraca magma. Niech ja wsadza do wiezenia to przestanie. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A moze raczej ty? Uwazasz ze bezkarnie mozesz kogos nazywac prostytutka bo jestes w sieci i nikt cie nie znajdzie ale uwazaj sobie bo nie kazdy sobie pozwoli na takie zachowanie. Zobaczysz ze ktos nauczy cie dobrych manier jak zaplacisz odszkodowanie na cel spopeczny moze sie nauczys bon ton

Czekam na cytat .W którym miejscu jesteś nazwana prostytutką.Znajdź ten cytat i go tu wklej.Zrób to szybko bo się śpieszę i nie mam czasu na bzdury.Albo się kobieto nauczysz czytać alboCię sama siłą nauczę.Nie może być tak że będziesz sibie wymyślać i przekręcić ci ci się rzewnie podoba.Nie podoba mi się twoje zachowanie i wyzwiska wobec innych.

Gość Gosc

To idz do prasy i powiedz ze uwazasz sie za normalna na glowe bo wyzywasz od prostytut i scierek obca kobiete bo uwazasz ze to normalne. 

Naprawde przepros i bedzie po sprawie. 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Moje imię i nazwisko ?podaj je będę miała dowod na nękanie i stalking.

Na razie ja mam dowod na to ze jakas kobieta nazywa mnie bez powodu prostytutka i scierka bo nie spodobalo jej sie zdanie o kraterze. 

Naprawde nie jestes w stanie nic mi zrobic wiec idz straszyc gdzie indziej. Sama zaczelas. 

Gość Sylwia s
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Dobrze, niech zbadaja kto jakie posty pisal i ta osoba ktora nazywala mnie prostytutka i scierka bez powodu powinna isc do wiezenia albo do zakladu zamknietego poniewaz nie ma prawa mnie zniewazac bo ja napisalam o kraterze z goraca magma. Niech ja wsadza do wiezenia to przestanie. 

Ciebie zamkną za stalking i wieloletnie nękanie mojej osoby Wyzwanie i poniżanie .Nie przeprosiłaś!@Odpadzie  genetyczny!!Fajnie co ?Fajnie jak ktoś Cię tak nazywa ?Jesteś agresywna i przywalasz się do anonimowych ludzi wmawiając wszystkim ze to ja??Ty się dobrze czujesz??Nie życzę sobie!@Mam podać tytuły wszystkich tematów w których tak się zachowujesz?Do syna też Ty napisałaś przez mesa?w mawiajac mu temat którego nie jestem autorką??Mam wszystko skopiowane łącznie z fikcyjnym profilem na fb.Lecz się dobrze ci radze.Aha 5.09 też wyjeżdżam na cały dzień i niech tylko zobaczę znowu w tym dniu jakiś temat w ktorym wmawiasz ludziom ze coś tam pisałam to już siedzisz!Nie żartuje!!Dość tego 

Gość hahaha
20 minut temu, Gość Kochaj i nie przestawaj napisał:

A taki ładny temat się zapowiadał. Autorze napisz go raz jeszcze bo tu straszny bałagan zrobili. 

tak 100 x bedzie pisał a te stare idiootki kolejny zaśmiecą xD

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przeciez jak przeanaluzuja te posty i poczytaja co ona wypisuje to dostanie skierowanie na badania psychiatryczne. I o to chodzi. 

To jest nie do pomyslenia zeby napisac 1 post i byc zwyzywanym od prostytutek. I myli mnie z jakas kobieta ze swoich historyjek. 

Nie raczy przeprosic za zle zachowanie za pomylke tylko straszy. 

Gość Sylwia s
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

To idz do prasy i powiedz ze uwazasz sie za normalna na glowe bo wyzywasz od prostytut i scierek obca kobiete bo uwazasz ze to normalne. 

Naprawde przepros i bedzie po sprawie. 

Dokładnie .Nawet zacytować nie umiesz a twierdzisz ze zostałaś tak nazwana.To jest chyba celowe działanie .Jak kogoś obrażasz to nic ale jak jej ktoś zwróc ci i uwagę to wielkie halo.Co to znaczy ze uważa się za chorą na głowę?wyzywasz kogoś od psychicznie chorych a potem jeszcze piszesz ze ktoś uważa że jest normalny?Jeśli ktoś jest zdrowy to jest zdrowy i nie masz prawa nikogo nazywać chorym .Na to jest paragraf.Nazwalas mnie psychicznie cjora i to personalnie oraz ,,odpadem genetycznym "jakim prawem pytam sie?

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Czekam na cytat .W którym miejscu jesteś nazwana prostytutką.Znajdź ten cytat i go tu wklej.Zrób to szybko bo się śpieszę i nie mam czasu na bzdury.Albo się kobieto nauczysz czytać alboCię sama siłą nauczę.Nie może być tak że będziesz sibie wymyślać i przekręcić ci ci się rzewnie podoba.Nie podoba mi się twoje zachowanie i wyzwiska wobec innych.

Grozby karalne pod moim adresem ze mnie sila nauczysz? 

Wiesz ze za grozby karalne sie idzie do wiezenia? 

Opamietaj sie kobieto. Nawet mnie nie znasz. 

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Ciebie zamkną za stalking i wieloletnie nękanie mojej osoby Wyzwanie i poniżanie .Nie przeprosiłaś!@Odpadzie  genetyczny!!Fajnie co ?Fajnie jak ktoś Cię tak nazywa ?Jesteś agresywna i przywalasz się do anonimowych ludzi wmawiając wszystkim ze to ja??Ty się dobrze czujesz??Nie życzę sobie!@Mam podać tytuły wszystkich tematów w których tak się zachowujesz?Do syna też Ty napisałaś przez mesa?w mawiajac mu temat którego nie jestem autorką??Mam wszystko skopiowane łącznie z fikcyjnym profilem na fb.Lecz się dobrze ci radze.Aha 5.09 też wyjeżdżam na cały dzień i niech tylko zobaczę znowu w tym dniu jakiś temat w ktorym wmawiasz ludziom ze coś tam pisałam to już siedzisz!Nie żartuje!!Dość tego 

Nie zycze sobie twoich prywatnych spraw czytac. Nie obchodza mnie. Fakty sa takie ze ktos mnie tu zwyzywal od prostytutki i scierki a nie znamy sie nawet. To jest chore. 

Jezeli ty sie tak zachowalas to masz przeprosic. 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przeciez jak przeanaluzuja te posty i poczytaja co ona wypisuje to dostanie skierowanie na badania psychiatryczne. I o to chodzi. 

To jest nie do pomyslenia zeby napisac 1 post i byc zwyzywanym od prostytutek. I myli mnie z jakas kobieta ze swoich historyjek. 

Nie raczy przeprosic za zle zachowanie za pomylke tylko straszy. 

A Ty umiesz czytać wątpię?to też może świadczyć o twoim niedorozwoju.Wmawianie ludziom dziecka w brzuch tu widzę nic innego.Sprawa jest w Prokuraturze od wielu lat i nie jakieś guwnuane wpisy z anonima na guwnianym forum tylko poważne rzeczy także ja bym się zastanowił co piszesz bo tylko pogarszacie sobie sytuację.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Dokładnie .Nawet zacytować nie umiesz a twierdzisz ze zostałaś tak nazwana.To jest chyba celowe działanie .Jak kogoś obrażasz to nic ale jak jej ktoś zwróc ci i uwagę to wielkie halo.Co to znaczy ze uważa się za chorą na głowę?wyzywasz kogoś od psychicznie chorych a potem jeszcze piszesz ze ktoś uważa że jest normalny?Jeśli ktoś jest zdrowy to jest zdrowy i nie masz prawa nikogo nazywać chorym .Na to jest paragraf.Nazwalas mnie psychicznie cjora i to personalnie oraz ,,odpadem genetycznym "jakim prawem pytam sie?

To trzeba bylo nie wyzywac mnie od prostytutek i scierek bo napisalam o kraterze to bym nie uznala ze powinnas isc do psychiatry

I to jest akurat fakt a nie obrazliwe bo nie wolno w internecie wyxywav kogos od prostutut scierek itd. 

Nie wygrasz ze mna bo to ja mam racje a ty zle postapilas. I mnie zniewazylas i sama zaczelas

Gość Gosc

Jak ktos kogos atakuje slownie bez powodu np bo przeczytal slowo."krater z magma" i mu sie skojarzylo.z prostytucja tzn ze ma zaburzenia i jest osoba chora wiec w internecie jest prawo do krytyki pod warunkiem ze sie pisze prawde a ja pisze prawde ze ktos mnie tu zwyzywal od prostytut i scierek z powodu iz napisalam o kraterze to jest zachowanie osoby chorej na glowe lub pod wplywem jakichs substancji psychoaktych. Normalny czlowiek nie wyzywa innych od prostytut bo pisza o kraterze. Przyznasz ze to chore i przeprosisz? 

Gość Sylwia s
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

To trzeba bylo nie wyzywac mnie od prostytutek i scierek bo napisalam o kraterze to bym nie uznala ze powinnas isc do psychiatry

I to jest akurat fakt a nie obrazliwe bo nie wolno w internecie wyxywav kogos od prostutut scierek itd. 

Nie wygrasz ze mna bo to ja mam racje a ty zle postapilas. I mnie zniewazylas i sama zaczelas

Cytat ...ka!Gdzie i w ktorym miejscu ktoś Cię wyzywa?Co masz ...ą do mnie@@Jakim prawem???Jakim prawem moje imię??W każdym temacie to robisz!@@wolno kogoś wyzywać od odpadów genetycznych i psychicznie chorych???od kiedy?To jest nękanie!W każdy temacie mnie obrażasz!nawet anonimowym osobno piszesz ze nimi jestem.podobno jestem jakaś wieczorna i jakaś kiełbasa Ty normalna jesteś??Idź do psychiatry.Zgłasza Cię.To koniec waszej stalkerskiej dzialalnosci.

Gość Gosc

Powiedzialam Ci, przepros mnie za te slowa ze jestem prostytuta i sciera bo ja Cie nie znam i bym Cie w ten sposob nie nazwala to nie pomysle ze jestes chora. Tylko ze masz gorszy dzien ok? 

Mylisz mnie z innymi osobami. To nie do mnie masz zal ok? Ja nie jestem ta kobieta z ktora sie klocisz od lat ok? 

Przepraszam jezeli Cie urazilam tym slowem ze jestes chora ale naprawde nie wolno w ten sposob postepowac i wyzywac ludzi w internecie od prostytutki i sciery bo ktos napisal o kraterze. Bez przesady.

Gość Gość

Sylwia nudzisz się?To wyjdź na powietrze...

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Cytat ...ka!Gdzie i w ktorym miejscu ktoś Cię wyzywa?Co masz ...ą do mnie@@Jakim prawem???Jakim prawem moje imię??W każdym temacie to robisz!@@wolno kogoś wyzywać od odpadów genetycznych i psychicznie chorych???od kiedy?To jest nękanie!W każdy temacie mnie obrażasz!nawet anonimowym osobno piszesz ze nimi jestem.podobno jestem jakaś wieczorna i jakaś kiełbasa Ty normalna jesteś??Idź do psychiatry.Zgłasza Cię.To koniec waszej stalkerskiej dzialalnosci.

Nie oczerniaj mnie bo za to sie tez idzie do wiezienia.

Ja napisalam o kraterze, ktos mnie nazwal prostytutka scierka itd to powiedzialam zeby sie przebadala psychiatrycznie i tyle. 

Twoja historia zycia mnie nie obchodzi. Nie obchodzi mnie co do kogo masz. Do mnie tak nie bedziesz mowic. Zrozumialas/es? 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak ktos kogos atakuje slownie bez powodu np bo przeczytal slowo."krater z magma" i mu sie skojarzylo.z prostytucja tzn ze ma zaburzenia i jest osoba chora wiec w internecie jest prawo do krytyki pod warunkiem ze sie pisze prawde a ja pisze prawde ze ktos mnie tu zwyzywal od prostytut i scierek z powodu iz napisalam o kraterze to jest zachowanie osoby chorej na glowe lub pod wplywem jakichs substancji psychoaktych. Normalny czlowiek nie wyzywa innych od prostytut bo pisza o kraterze. Przyznasz ze to chore i przeprosisz? 

Ty czytasz co Ty piszesz?Nie każdy musi uprawiać sex 24/h i nie wymawiaj ludziom ze każdy ma myśleć jak Ty i podzielić twoje poglądy!Narzucania własnego zdania jest chore świadczy o braku tolerancji.Coś tam pisałaś ze ktoś nie ma temperamentu bo uważa teksty za wyuzdanie.Widzisz każdy ma prawo do własnego zdania i odbioru czy iż zachowań.Posylasz kogoś do sexuologa bo ktoś nie myśli jak Ty i ma więcej wstydu w zachowaniach niż Ty ?przecież to śmieszne.Normalne nazywasz nienormalnym?Kto ci dał takie prawo.Tyle wyczytałem.Substancji psychoaktywnych ?A może sama takie bierzesz co?bez przyczyny ci się to nie skojarzyło samo.To jest odwracanie uwagi od siebie .Wielu przestępców tak właśnie robi.

Gość Sylwia s
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Powiedzialam Ci, przepros mnie za te slowa ze jestem prostytuta i sciera bo ja Cie nie znam i bym Cie w ten sposob nie nazwala to nie pomysle ze jestes chora. Tylko ze masz gorszy dzien ok? 

Mylisz mnie z innymi osobami. To nie do mnie masz zal ok? Ja nie jestem ta kobieta z ktora sie klocisz od lat ok? 

Przepraszam jezeli Cie urazilam tym slowem ze jestes chora ale naprawde nie wolno w ten sposob postepowac i wyzywac ludzi w internecie od prostytutki i sciery bo ktos napisal o kraterze. Bez przesady.

Ja Cię nazwałam prostytutką ??ja jestem odpadem genetycznym??ja jestem psychicznie chorą??Widzimy się w Sądzie!!!

Gość Gosc

Nie tym tonem kolezanko. I nie ze mna te numery. Napisalam tekst o kraterze i goracej magmie a ty sobie dospiewalas co chcialas i nazwalas mnie prostytuta i scierka. To jest chore psychicznie i takie osoby powinno sie izolowac od normalnych ludzi. Z toba sie nie da rozmawiac, wypisujesz absurdy i mieszasz mnie z innymi. Powinni cie skierowac na badania bo masz jakis powazny problem z psychika. Albo zamknac do wiezienia bo wmawiasz mi ze jestem prostytutka i scierka. I nie zamierzasz przeprosic. Powinni cie zamknac zdala od ludzi zebys nie wyrzadzala komus krzywdy. 

Gość Sylwia s
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie oczerniaj mnie bo za to sie tez idzie do wiezienia.

Ja napisalam o kraterze, ktos mnie nazwal prostytutka scierka itd to powiedzialam zeby sie przebadala psychiatrycznie i tyle. 

Twoja historia zycia mnie nie obchodzi. Nie obchodzi mnie co do kogo masz. Do mnie tak nie bedziesz mowic. Zrozumialas/es? 

Dopiero się dowiesz za co idzie się do więzienia .Zobaczysz Sporo się tego nazbierało!

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie tym tonem kolezanko. I nie ze mna te numery. Napisalam tekst o kraterze i goracej magmie a ty sobie dospiewalas co chcialas i nazwalas mnie prostytuta i scierka. To jest chore psychicznie i takie osoby powinno sie izolowac od normalnych ludzi. Z toba sie nie da rozmawiac, wypisujesz absurdy i mieszasz mnie z innymi. Powinni cie skierowac na badania bo masz jakis powazny problem z psychika. Albo zamknac do wiezienia bo wmawiasz mi ze jestem prostytutka i scierka. I nie zamierzasz przeprosic. Powinni cie zamknac zdala od ludzi zebys nie wyrzadzala komus krzywdy. 

Izolować trzeba takie jak Ty 

Wyzywasz mnie i napadasz Ty normalna jesteś??Osobiście postaram się żeby Cię zbadali..jak również sądzili za to co robisz.Przeszkadza ci ze ktoś jest porządny ??Widać Ty masz jakiś problem z głową skoro aż tak ci to przeszkadza@Koniec tematu !I nie koleżanko bo koło mnie to Ty nawet nie stałaś biorąc pod uwagę poziom twojej kultury.Wychodze.!

Gość Sylwia s
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Powiedzialam przepros!

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Ja Cię nazwałam prostytutką ??ja jestem odpadem genetycznym??ja jestem psychicznie chorą??Widzimy się w Sądzie!!!

Jezeli to ty nazwalas mnie prostytuta bo pisalam o kraterze i mi wygrazasz ze sila wytlumaczysz to prosze bardzo. Jak przyjdzie zawiadomienie to powiem prawde jak bylo ze napisalam post o kraterze i jakas osoba zaczela mnie wyzywac od prostytut i scierek.i inne obelgi oraz grozby karalne ze mi wytlumaczy silowo i zamkna ta osobe do wiezenia albo zakladu i bedzie spokoj nikt mnie nie bedzie wyzywal bez powodu bo ma takie widzimisie. 

Gość Gosc

Nie bedziesz mnie wyzywac od prostytutek i scierek i straszyc ze mi wytlumaczysz silowo bo ci sie slowo krater z mojego postu nie spodobalo

Nie bedziesz mnie straszyc i psuc mi humoru. Po raz ostatni taka sytuacja. Nie zycze sobie wyzywania od prostytut, zachowaj te komentarze dla siebie. I bede pisac o kraterze i co uznam za stosowne. 

Gość szaarŕriikkkkkķ

Dzisiaj sobota,czas na długą tradycyjną kąpiel...pobijcie jeszcze trochę piany to troszku zaoszczędze...ja wcale nie zrzędze...hehe

Gość gosc

i tskie idiootki myślą że jakiś facet o nich marzy. Chyba upośledzony