Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzyyciel

Jak namówić dziewczynę żeby zrobiła mi loda z koleżanką

Polecane posty

Gość Marzyyciel

Hej kobiety, jak w temacie - czy jest szansa żeby namówić własną dziewczynę, żeby mi zrobiła tzw. double blowjob z jakąś jej koleżanką czy inną dziewczyną? Przyznam się, że mam takie skryte marzenie i zastanawiam się czy namówienie kobiety na coś takiego jest równie niemożliwe jak na ,,cały" trójkąt? Jak Wy byście podeszły do takiej propozycji partnera - brak całowania i pełnego stosunku z inną, sam lodzik? Zaznaczam, że naprawdę, nie chodzi mi o żadną konkretną laskę (no wiadomo, ma nie być kaszalotem), ale po prostu niesamowicie na moją wyobraźnie działa fakt, że 2 kobiety mogłyby mi w sposób oralny dogadzać. 

Gość Gosc 23
9 minut temu, Gość Marzyyciel napisał:

Hej kobiety, jak w temacie - czy jest szansa żeby namówić własną dziewczynę, żeby mi zrobiła tzw. double blowjob z jakąś jej koleżanką czy inną dziewczyną? Przyznam się, że mam takie skryte marzenie i zastanawiam się czy namówienie kobiety na coś takiego jest równie niemożliwe jak na ,,cały" trójkąt? Jak Wy byście podeszły do takiej propozycji partnera - brak całowania i pełnego stosunku z inną, sam lodzik? Zaznaczam, że naprawdę, nie chodzi mi o żadną konkretną laskę (no wiadomo, ma nie być kaszalotem), ale po prostu niesamowicie na moją wyobraźnie działa fakt, że 2 kobiety mogłyby mi w sposób oralny dogadzać. 

Czesc, a Twoja dziewczyna zrobiła ci loda?

Gość Marzyyciel
1 minutę temu, Gość Gosc 23 napisał:

Czesc, a Twoja dziewczyna zrobiła ci loda?

nie no gościu wiesz, tylko piątkę zbijamy na przywitanie i śpimy na łóżku piętrowym.. co to za pyta

Gość Gosc 23
1 minutę temu, Gość Marzyyciel napisał:

nie no gościu wiesz, tylko piątkę zbijamy na przywitanie i śpimy na łóżku piętrowym.. co to za pyta

cos taki nerwowy,  a rozmawiałes z nią o tym w jaki kolwiek? wiesz na około wprost?

Gość Marzyyciel
Przed chwilą, Gość Gosc 23 napisał:

cos taki nerwowy,  a rozmawiałes z nią o tym w jaki kolwiek? wiesz na około wprost?

Ogólnie to tak, podrzucałem tematy trójkątów z naciskiem właśnie na takiego lodzika, a nie sam trójkąt. No sytuacja wygląda raczej beznadziejnie, bo moja kobitka to raczej typ zazdrośnicy i chyba i tak muszę to pozostawić w strefie niespełnionych fantazji (mimo, że przyznała mi się, że lubi pooglądać trójkąty itp typu 2D + 1M, no ale nie chce żeby mnie inna dotykała). Ale po prostu jestem ciekaw zdań innych kobiet na ten temat abstra...ąc od mojej sytuacji 🙂 

Gość Gosc 23

marzenie fajne, w sumie teź bym był za......powodzenia

Gość Marzyyciel

O może tak skonkretyzuje,drogie Panie

1) czy dla Was taki double blowjob byłby tak samo nieakceptowalny jak pełny trójkąt gdyby Wasz facet marzył o czymś takim?

2) czy jeśli byście to rozważały to wolałybyście jakąś swoją kumpele, która się że tak powiem nadaje do takich spraw - czyt. luźno podchodzi do seksu i nie byłoby Wam wstyd o tym rozmawiać, czy raczej obca osoba, np z internetu (ryzyko psycholi i chorób :/)

Gość Eliv
2 minuty temu, Gość Marzyyciel napisał:

O może tak skonkretyzuje,drogie Panie

1) czy dla Was taki double blowjob byłby tak samo nieakceptowalny jak pełny trójkąt gdyby Wasz facet marzył o czymś takim?

2) czy jeśli byście to rozważały to wolałybyście jakąś swoją kumpele, która się że tak powiem nadaje do takich spraw - czyt. luźno podchodzi do seksu i nie byłoby Wam wstyd o tym rozmawiać, czy raczej obca osoba, np z internetu (ryzyko psycholi i chorób :/)

Nigdy bym sie na to nie zgodzila, nie uznaje zadnej formy trojkatow. Jesli dla Ciebie byloby ok, ze Ty z innym kolesiem lizecie Twoja miedzy nogami i Tobie to pasuje to jest to dla mnie,dziwne, tak jak Twoja z inna mialaby Ci ob ciagac. Blah

Gość Gość

Daj im na głowę po 100 zł 😂

Gość Gosc

No właśnie. Wpierw dobierzcie sobie jakiegoś seksownwgo faceta, który ja bardzo pociąga i zróbcie jej podwójna minetę. I jak będziesz się z tym czuł? 

Gość Marzyyciel
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No właśnie. Wpierw dobierzcie sobie jakiegoś seksownwgo faceta, który ja bardzo pociąga i zróbcie jej podwójna minetę. I jak będziesz się z tym czuł? 

Kurde, nie naskakujcie tak na mnie, bo nie o tym jest temat, ja pytam jak Wy jako kobiety byście do tej wersji podeszły. Nie chcę na pewno w żaden sposób skrzywdzić swojej kobiety i nie mam zamiaru jej do niczego zmuszać, tylko tu sobie teoretyzuję i fantazjuję. A odpowiadając na pytanie o podwójną minetkę - osobiście też w normalnych warunkach nie chciałbym się na nic takiego zgodzić raczej, bo nie lubię się dzielić, ale no zakładając wymyśloną sytuację - gdybym MUSIAŁ się na coś zdecydować to łatwiej byłoby mi zaakceptować zrobienie podwójnej minetki niż to żeby mi kobietę inny typ pukał, no bo minetka, czy lodzik to jednak stronie robiącej czysto fizycznej przyjemności raczej nie dostarcza.

Gość Ela
Dnia 27.09.2019 o 22:43, Gość Marzyyciel napisał:

Najprościej to powiedzieć wprost. 

Gość tommy

Ela: jakby Ci facet powiedział o  takim marzeniu to jaka byłaby Twoja reakcja?

Gość Ffff
1 godzinę temu, Koczownik napisał:

No właśnie kobiety, podłączam się do tematu, poszłybyście na taki układ?

Miałam kiedyś sytuację, gdzie pan z którym miałam sex bez zobowiązań powiedział mi że ma taką samą fantazję i czy pomogła bym mu ją zrealizować.. Zgodziłam się ale warunkiem było że miała by to być całkowicie obca dla mnie dziewczyna. On się zajął poszukiwaniem takowej... Jednak nie znalazł. Zrobiłam mu niespodziankę na urodziny i zamówiłam dziewczynę za pieniądze. Fantazja została zrealizowana. Mowił że przeżycia niezapomniane. 

Gość Jelen

W życiu bym się na nic nie zgodziła takiego. 

Gość Tomasz

Bzdury piszecie kobietę podniecacie na maxa to zrobi wszystko, widocznie nie podniecacie jej. 

Gość ann

Nie lubię hipokrytów. Jeśli sam nie jesteś w stanie  pójść na taki układ to nie bądź frajerem i czegoś takiego nie proponuj.

Gość XxAnka

No to weź kolegę i w....jcie ją we 2 potem pewnie się zgodzi na 2gą laske

Gość Inez

Nie nie zgodziłabym się. Sorry, ale to poniżej mojej godności. Jak facet ma takie marzenie niech sobie spełni gdzieś na boku. Niekoniecznie też chciałabym o tym wiedzieć. Ale do takiej akcji swojej ręki, sorry ust, nie przyłorzyłabym.

Wiele zależy od okoliczności. Od tego jak długo trwa związek, jak się w nim układa. 

Jeśli już, to wolałabym obcą osobę. Tak podpowiada mi doświadczenie. 😉