Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis gosc

Dziewczyna nie dokłada się do randek.

Polecane posty

Gość Gość
11 godzin temu, Gość jakis gosc napisał:

Cholera jasna

Jestem facetem, mam 30 lat, ostatnio w necie poznałem dziewczynę w moim wieku, jesteśmy po kilku randkach... ogólnie fajnie, całowanie, przytulanie, itd. jak byśmy byli parą..

Ale..

Ona rzadko wychodzi z inicjatywą, tzn. rzadko sama zagaduje na fb (ale pisze w trakcie ze mną bardzo chętnie!), bardzo rzadko sama coś proponuje w sensie spotkanei, a juz nigdy nie kwapiła się, zeby zapłacić za obiad, piwo, kawę itd..

Zaczyna mnie to lekko irytować... niby wykazuje chęć, ale zeby inicjatywa to nie za bardzo..

Z jednej strony chętnie się spotyka, całuje itd. z drugiej rzadko pisze, prawie nic nie proponuje..

co radzicie ....?

Radzę jej znaleźć normalnego faceta , w każdym normalnym kraju facet płaci za kobietę bo to oznaka dobrego wychowania 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jakis gosc napisał:

Tępaki kafateryjne zrozumcie, że ja już się trochę wykosztowałęm na obiady, piwo itd itd (na pierwszy randkach płacę ja, takie mama zasady, zresztą lubią sprawiac przyjemnosc kobiecie).

Ale jest już trochę czasu a ona ani sama z inicjatywą ani tym bardziej propozycją ze "moze sie dorzuci", to w pewnym momencie kwestia jakichś zasad.

To może nie proponuj ciągle miejsc gdzie trzeba płacić jak Cię nie stać golodoopcu

Gość Gość
4 minuty temu, Gość jakis gosc napisał:

Tępaki kafateryjne zrozumcie, że ja już się trochę wykosztowałęm na obiady, piwo itd itd (na pierwszy randkach płacę ja, takie mama zasady, zresztą lubią sprawiac przyjemnosc kobiecie).

Ale jest już trochę czasu a ona ani sama z inicjatywą ani tym bardziej propozycją ze "moze sie dorzuci", to w pewnym momencie kwestia jakichś zasad.

Już za samo nazywanie kogoś tepakiem powinna Cię kopnąć w doope i znaleźć faceta który nie płacze że musi zapłacić 15 zł za byle żarcie 

Gość mądrzejszy
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To może nie proponuj ciągle miejsc gdzie trzeba płacić jak Cię nie stać golodoopcu

Zakompleksieńcu, to co mają spacerować po parku za kazdym razem?

Pomyśl trochę przygłupie. Randki wiążą się z kosztami i ich podział należy uzgodnić, flegmo.

Gość mądrzejszy

Już za samo nazywanie kogoś tepakiem powinna Cię kopnąć w doope i znaleźć faceta który nie płacze że musi zapłacić 15 zł za byle żarcie 

I ile razy powinien tak płacić za "żarcie" ? Non stop tylko on a ona nigdy przenigdy ani złotówki?

To praktycznie jak prostytucja ale to dobry papier lakmusowy na baby.

Gość Gość
10 godzin temu, Gość jakis gosc napisał:

Bo chcę się spotkać i żeby ta relacja MOŻE jakoś przebrnęła dalej. Swoje zainwestowałem. Teraz czekam na jej kolej.

Ona musi cały czas inwestować w siebie żebyś ty łaskawie na nią spojrzał, to co ty płacisz za ten żałosny obiad to jest nic w porównaniu co ona płaci żeby pięknie wyglądać a jak nie pasuje to znajdź sobie 40 letnia zapuszczona Grażynę 

Gość sponsor
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Radzę jej znaleźć normalnego faceta , w każdym normalnym kraju facet płaci za kobietę bo to oznaka dobrego wychowania 

Żebyś się nie zdziwiła calineczko. To ile kosztujesz? Płatnośc kartą możliwa?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość mądrzejszy napisał:

I ile razy powinien tak płacić za "żarcie" ? Non stop tylko on a ona nigdy przenigdy ani złotówki?

To praktycznie jak prostytucja ale to dobry papier lakmusowy na baby.

Nie stać Cię nie nie chodź na randki z kobietami , o baby się dba i zdobywa 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość sponsor napisał:

Żebyś się nie zdziwiła calineczko. To ile kosztujesz? Płatnośc kartą możliwa?

Takiego Janusza jak ty nie stać więc pozwól że nawet nie napluje w twoja stronę 

Gość jakis gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ona musi cały czas inwestować w siebie żebyś ty łaskawie na nią spojrzał, to co ty płacisz za ten żałosny obiad to jest nic w porównaniu co ona płaci żeby pięknie wyglądać a jak nie pasuje to znajdź sobie 40 letnia zapuszczona Grażynę 

Jaki inwestować? Ona jest ładna, ale ostatnio na spotkanie- włosy nieumyte, paznokcie z pozdzieranym lakierem trochę, zębów chyba nie umyła bo czułem w czasie całowania (to nie prowo).

Ale ogólnie jest ładna i to taki paradoks.

Gość sponsor

Takiego Janusza jak ty nie stać więc pozwól że nawet nie napluje w twoja stronę 

Hahah czyli jednak się przyznałaś, że masz cenę 😄 

Jesteś głupia jak but i to z mojej strony ślina byłaby wyróżnieniem dla Ciebie.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość sponsor napisał:

Hahah czyli jednak się przyznałaś, że masz cenę 😄 

Jesteś głupia jak but i to z mojej strony ślina byłaby wyróżnieniem dla Ciebie.

Wynocha pewnie na żywo byś skulil ogon i uciekl a nie szczekal jak pies ,typowy brzydki pravvik

Gość rozsądny
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie stać Cię nie nie chodź na randki z kobietami , o baby się dba i zdobywa 

o baby się dba i zdobywa xddddddddd

ale rak, czyli płaci się ze babsztyl się nażarł za darmo i ewentualnie popuścił psiochy.

To prawda, ze baba ma atawizm prostytutki

Gość rozsądny

Wynocha pewnie na żywo byś skulil ogon i uciekl a nie szczekal jak pies ,typowy brzydki pravvik

Oj tak tak, bo Ty wiesz co jest na żywo.

Wynocha? Zabrakło argumentów? Sama się oplułaś w tym momencie, calineczko.

Prezes PKO czeka właśnie w pokoju na rimming, płaci 4000,00 zł, płatność będzie kartą, więc co tu jeszcze robisz? Wynocha do pokoju !

Dnia 27.09.2019 o 23:51, Gość jakis gosc napisał:

Dziewczyna nie dokłada się do randek.[...]

co radzicie ....?

Porozmawiać, zasugerować, zaaranżować, bądź poszukać bardziej dopasowanej partnerki. Jeśli kobieta nie przejawia kompletnie żadnej inicjatywy trudno się dziwić, że czujesz się ignorowany i wykorzystywany. Wprowadź zmiany, zaakceptuj, albo zrezygnuj.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość rozsądny napisał:

o baby się dba i zdobywa xddddddddd

ale rak, czyli płaci się ze babsztyl się nażarł za darmo i ewentualnie popuścił psiochy.

To prawda, ze baba ma atawizm prostytutki

A ty jesteś biedny i brzydki więc jedyne co możesz to poszczekac tyle co wolno 

Gość rozsądny
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A ty jesteś biedny i brzydki więc jedyne co możesz to poszczekac tyle co wolno 

Skąd wiesz jaki jestem?

Czyli dwie tezy mamy, prostaczkowie z kafe:

1. Kobiety to mentalne prostytutki to raz - szybko ta rozmowa nam udowodniła.

2. Kobieta ma swoją cenę - po prostu dzisiaj duża wyższą.

Gość jakis gosc
3 minuty temu, Nenesh napisał:

Porozmawiać, zasugerować, zaaranżować, bądź poszukać bardziej dopasowanej partnerki. Jeśli kobieta nie przejawia kompletnie żadnej inicjatywy trudno się dziwić, że czujesz się ignorowany i wykorzystywany. Wprowadź zmiany, zaakceptuj, albo zrezygnuj.

Dzięki za wypowiedź. Jedyna mądra wypowiedź w tym całym szlamie kafeteryjnym, tym większe dzięki. Pzdr.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość rozsądny napisał:

Skąd wiesz jaki jestem?

Czyli dwie tezy mamy, prostaczkowie z kafe:

1. Kobiety to mentalne prostytutki to raz - szybko ta rozmowa nam udowodniła.

2. Kobieta ma swoją cenę - po prostu dzisiaj duża wyższą.

Właśnie A jak się nie stać to won 

Gość Gość

Złota zasada nie stać Cię to nie zapraszaj albo sam coś ugotuj, rączki do doopy przyrosły?

Gość rozsądny

Właśnie A jak się nie stać to won 

Ty śmiesz mi mówić co mam robić? xD

Do podłogi i liż podeszwy.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość rozsądny napisał:

Ty śmiesz mi mówić co mam robić? xD

Do podłogi i liż podeszwy.

Takim biednym skapym smierdzielom to mogę kopa w doope zasadzić, podeszwy lizać do mogę bogatym którzy mi dają drogie prezenty 

Gość Zpaznokcilakier
48 minut temu, Gość jakis gosc napisał:

Tak, bo dorzucenie się do rachunku, albo wyjście z inicjatywą i " odstawienie " się to ładny i mile widziany gest. Ale do tego, żeby być takim lotnym w sprawach wyjść i ewentualnych rachunków trzeba trochę kindersztuby i obycia towarzyskiego. Nikt nie lubi skąpców i takich co to rzucają na stol  20 Zeta bo placa za siebie. To dopiero obciach. Kwestia pieniędzy to kwestia niebywale delikatna. Ale zerowanie na kimś to zwykły brak honoru. Powiedz jej wprost, może zatrybi. Powodzenia ! 

Gość Gość

Jak jest ładna to ma chętnych co jej nie tylko obiad kupią, ale i złotem obwieszą, jak brzydka to powiedz niech płaci i zapłaci, bo brak jej lepszych perspektyw. 

Gość Wartoma

Moj zawsze placil na randkach,za to teraz ma jadlo darmo:) i pomidorki niepryskane, w zimie ogoreczki kiszone, i masaze i prezenty:) i opieke jak chory:) nigdy nie dal mi zaplacic na randce:) 

Gość jakis gosc
50 minut temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Tak, bo dorzucenie się do rachunku, albo wyjście z inicjatywą i " odstawienie " się to ładny i mile widziany gest. Ale do tego, żeby być takim lotnym w sprawach wyjść i ewentualnych rachunków trzeba trochę kindersztuby i obycia towarzyskiego. Nikt nie lubi skąpców i takich co to rzucają na stol  20 Zeta bo placa za siebie. To dopiero obciach. Kwestia pieniędzy to kwestia niebywale delikatna. Ale zerowanie na kimś to zwykły brak honoru. Powiedz jej wprost, może zatrybi. Powodzenia ! 

Dzięki za poradę. Spróbuję tak zrobić.

Gość Kiss

Gdyby nie to rozwinięcie, po którym wnioskuję, że to prowo, doradziłabym szczerze powiedzieć czego oczekujesz. Niektóre kobiety uważają, iż inicjatywa pozbawia je w męskich oczach kobiecości.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość gosc1 napisał:

jakis dziwny jestes. poszukaj se jakiejs feministki to sie dobierzecie i wgle nic nie bedziesz musial placic. poza tym powody moga byc 2: 1 nie jest zainteresowana na powaznie lub 2 bo jeszcze nie jestescie razem, a ona z tych niedostepnych i ze to facet musi sie starac, a oboje owszem jak najbardziej, ale dopiero w zwiazku.

Takie zgrywające niedostępne po prostu się od razu olewa. Bo mają nasrane we łbach. Nikt nie będzie zaspokajał ich chorej próżności, oprócz jakichś wyjątkowych desperatów. 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Drewno napisał:

Ja pier.dole znowu ten w rurkach nawija o ksiezniczve z drewna, litosci

Znowu ta wieśniara z drewna, litości. 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Na miejscu tej dziewczyny wialabym od takiego chłopaka co zaluje na glupia kawę.Obiadu nie musisz kupować, może raz na jakiś czas bo może to i faktycznie większy koszt ale żałować kawę czy powiedzmy piwo, to już całkowita porażka i jak taki facet w przyszłości będzie utrzymywał rodzine, strasznym.trzeba być skapcem żeby nawet kawy nie chcieć kupić.

Na miejscu tego chłopaka wiałbym od takiej pasożytki z przerośniętym ego i podobnym jej kre tynek.