Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamiecAlfa

Faceci nie chcą starych kobiet powyżej 25 lat

Polecane posty

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ooo właśnie, w krajach latynoskich to są tacy faceci 😍 ze 95% Polakow się nawet nie umywa do nich jeśli chodzi o wygląd.

Ee, to są małe kurczaki te latynosy. Nie wyszło ci.

2 godziny temu, Iibed napisał:

facet głab może iśc na budowe i dobrze zarabiać czy wykonywać inna fizyczną pracę kobieta wykonująca fizyczną pracę zawsze zarabia kiepsko. 

oczywiście że są. 

chyba gdzieś na zapadłej wsi mieszkasz. w dużych przedsiębiorstwach produkcyjnych zatrudniają niewykwalifikowanych pracowników płci obojga i dokładnie tak samo im płacą. 

oczywiście najbardziej opłaca się być inżynierem procesów produkcyjnych, ale nie każdy może :classic_tongue:

Gość Tssss

"Faceci nie chcą starych kobiet powyżej 25 lat"

Skąd Ty możesz wiedzieć (tłumoku) czego chcą a czego nie chcą faceci? No zastanów się.

4 minuty temu, Iibed napisał:

tych przedsiębiorstw produkcyjnych to jest coraz mniej i nie neguje ze tak samo im płacą tylko że nie do każdej pracy kobieta się nadaje dlatego facet ma łatwiej bo nawet jak nic nie umie to na grzbiecie wiecej uniesie. uprzedzając kolejną teorie w stylu że na mojej wsi nie ma babochłopów czy podobny problem napiszę że piszę ogołnie o ogole a nie o tym ze w jakiejs fabryce produkcyjnej kobiety zarabniaja mniej albo ze sa kobiety ktore maja wiecej sily niz facet. 

przecież większość i tak robią maszyny, wystarczy je nadzorować, nikt przy produkcji chyba czegoś na plecach nie nosi 😄

a z tymi inżynierami produkcji to może przesadziłam, bo właśnie sprawdzam, ze w Pl to nie jest jakieś super płatne zajęcie, znajomy zarabiający naprawdę sporą kasę faktycznie przez większość czasu pracuje w Chinach. bo w końcu tam produkują 90% rzeczy 😛 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Tssss napisał:

"Faceci nie chcą starych kobiet powyżej 25 lat"

Skąd Ty możesz wiedzieć (tłumoku) czego chcą a czego nie chcą faceci? No zastanów się.

Bo to głupie prowo.Mam kolezankę, ktora jest z facetem 5 lat mlodszym i zanim się nie dowiedzielismy( jej znajomi) ile on ma lat myslelismy, ze jest od niej sporo starszy.

Gość Kieh

Glupoty,ja mam 33 a moja dziewczyna 38 i 2 dzieci urodzila ,ale ma piekna figure,buzie,jest madra,i pracowita a w lozku ...nigdy bym sie nie spodziewal ,takie cuda potrafi robic..

Gość gość
1 minutę temu, frog_in_the_fog napisał:

ej, ludzie, przecież to prowokacja jest!

lepiej poradźcie chłopom, gdzie pracować, żeby zarobić na pasożyta 😛

ej chłopie, rychło w czas się połapales, ze to prowo po tym jak ktos wyzej napisał.

sam sobie nie radzisz z pracą to i rady na nic się zdadzą.pasozyt zawsze znajdzie frajera, nie musisz szukac.

4 minuty temu, Iibed napisał:

no nie mogę ja o pierniku ty o wiatraku. co to ma do rzeczy ile robią maszyny a ile ludzie ?

inzynier procesow produkcyjnych to szerokie pojecie, moim zdaniem wiekszosc zarabai gownianie, ale nie o tym temat. 

no  bo w PL nic takiego się nie produkuje, najwyżej jakieś tam części czy podzespoły.

w Pl najlepiej zostać rolnikiem - krus, dopłaty i jeszcze żony ci poszukają 😂

Przed chwilą, Gość gość napisał:

ej chłopie, rychło w czas się połapales, ze to prowo po tym jak ktos wyzej napisał.

sam sobie nie radzisz z pracą to i rady na nic się zdadzą.pasozyt zawsze znajdzie frajera, nie musisz szukac.

no nie radzę sobie zupełnie, w sumie to jestem bezrobotny i bezdomny. ulżyło ci? 😎

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ee, to są małe kurczaki te latynosy. Nie wyszło ci.

😁

Gość gość
1 godzinę temu, frog_in_the_fog napisał:

no nie radzę sobie zupełnie, w sumie to jestem bezrobotny i bezdomny. ulżyło ci? 😎

nie, bo nie obchodzisz mnie ani ty ani twoje zale.

Gość vvv
12 godzin temu, frog_in_the_fog napisał:

a te pozostałe 10% kobiet, które same potrafią zarabiać kasę, mają zainteresowania i wchodzą w związki z miłości, jest z fajnymi, potrafiącymi zarabiać kasę i mającymi zainteresowania mężczyznami .

Czyli jeszcze na taką nie trafiłem.