Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekavsky

Czy jakikolwiek mąż jest w pełni szczęśliwy z rozpakowaną przez innego

Polecane posty

Gość Ciekavsky

Jak w temacie. Czy istnieje na świecie mężczyzna mogący o sobie powiedzieć, że jest w 100%, a nie w 99,999% szczęśliwy, że ktoś obijal się jajcami o pusie jego żony, matki jego dzieci? W sensie wiem że ogólnie może być szczęśliwy jako tako, ale gdyby mógł cofnąć czas i wybrać teoretycznie 2 identyczne żony (ta sama osoba) ale dziewica lub nie, to czy nie wolałby dziewicy :). Bo mam ten problem, żenię się niedługo z używaną przez innego no i mimo że wszystko jest fajnie, to bardzo głęboko w głowie niesmak jest. I nie chodzi o samą błonę, tylko o ten fakt, że ktoś z niej kiedyś w ten sposób korzystał i nie jestem tym bajkowym jedynym. Wiem, że dzisiaj o fajną dziewice niełatwo, no ale cóż, polskie i zachodnie kobiety strasznie się nie szanują i nie potrafią porządnie poczekać na jedynego, a my mężczyźni, zdobywcy musimy, żeby stworzyć rodzinę, poświęcać się i brać za żony takie używki ehhhhh ohydne to troszkę naprawdę.

Także pamiętajcie kobiety zanim mnie zjedziecie za wulgarny język, Wasi mężowie nie są szczęśliwi że inni Was dymali i przez młodzieńcze zachcianki nie spełnilyscie ich marzeń w pełni. 

Gość Ino

Haha dobre, dobre. Nigdy się nad tym aż tak nie zastanawiałem...w sensie czy w 100% czy w 70%...Ciekawe podejście. Pewnie nikt z tego powodu się nie cieszy ale większość ma wyrąbane co jego robiła kiedyś...skoro przyszła do Ciebie tzn. , że tamten za dobry nie był. Gdyby podołał to zostałaby z nim. 
Poza tym nic nie jest na zawsze...i zawsze możesz zmienić partnerke 😉 i odwrotnie.

Jak to czytam to jestem za ....... Autorze to,że Tobie podsufitka za nisko wisi nad głową to nie znaczy,że wszyscy mają nagle robić remont w mieszkaniu.

Gość Lolek
2 minuty temu, acordeon napisał:

Jak to czytam to jestem za ....... Autorze to,że Tobie podsufitka za nisko wisi nad głową to nie znaczy,że wszyscy mają nagle robić remont w mieszkaniu.

W punkt

Gość Wiolonczela

Oczywiście, autor jest taki zniesmaczony "używaną" przyszłą żoną, bo sam jest jeszcze prawiczkiem. Tak? 

Przecież nie mógłby być aż takim hipokrytą... 

17 minut temu, Gość Wiolonczela napisał:

Oczywiście, autor jest taki zniesmaczony "używaną" przyszłą żoną, bo sam jest jeszcze prawiczkiem. Tak? 

Przecież nie mógłby być aż takim hipokrytą... 

Gorzej.

Gość Wiolonczela
Przed chwilą, acordeon napisał:

Gorzej.

...ą? 

Niemożliwe 😲

Gość Wiolonczela

O! cenzura

*i/di/o/tą

Pie....enie głupot. Bardzo rzadko jest tak że pierwszy sex w życiu przechodzi później w małżeństwo, w międzyczasie zwykle kobieta ma kilku partnerów. Żadna nie będzie czekać latami na księcia jak autor tematu który nie może być "w 100%" szczęśliwy.

Gość hghgh

zamknij morde

1 godzinę temu, Gość Wiolonczela napisał:

...ą? 

Niemożliwe 😲

Tutaj wszystko jest możliwe😄

Gość Gość

Każdy facet o tym napewno mysli. Moja też się bzykala przed ślubem, niby tylko trzy razy z jednym ale spuszczal do środka i wpadła za drugim razem. Uzywana pozostawia zawsze jakiś niesmak. 

Gość Wiolonczela
8 godzin temu, acordeon napisał:

Tutaj wszystko jest możliwe😄

Ale tak wszystko-wszystko? 

Bo miałabym kilka życzeń do spełnienia 😁 

1 godzinę temu, Gość Wiolonczela napisał:

Ale tak wszystko-wszystko? 

Bo miałabym kilka życzeń do spełnienia 😁 

Musisz próbować. Każdy szczęściu dopomoże,każdy dzisiaj wygrać może.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Każdy facet o tym napewno mysli. Moja też się bzykala przed ślubem, niby tylko trzy razy z jednym ale spuszczal do środka i wpadła za drugim razem. Uzywana pozostawia zawsze jakiś niesmak. 

Tak jest, moja też była używana, mówiła że tylko jeden ją...itd itp. ale z biegiem czasu po alkoholu okazało się że tylu ją...aż sama pogubiła się w rachunkach.

9 minut temu, Gość gość napisał:

Tak jest, moja też była używana, mówiła że tylko jeden ją...itd itp. ale z biegiem czasu po alkoholu okazało się że tylu ją...aż sama pogubiła się w rachunkach

Trzeba było dokonać oględzin i jechać na przegląd do diagnosty przed tak poważną życiową decyzją.

Gość Wiolonczela
35 minut temu, acordeon napisał:

Musisz próbować. Każdy szczęściu dopomoże,każdy dzisiaj wygrać może.

Masz rację. W sumie nie mam nic do stracenia. Zastanawiam się tylko, czy zacząć od pospolitego zwyklaka czy od razu pojechać hard corem 😁

2 minuty temu, Gość Wiolonczela napisał:

Masz rację. W sumie nie mam nic do stracenia. Zastanawiam się tylko, czy zacząć od pospolitego zwyklaka czy od razu pojechać hard corem 😁

To już zależy od Twojej kreatywności.

Gość Rocznik 1985
21 godzin temu, Gość Ciekavsky napisał:

Jak w temacie. Czy istnieje na świecie mężczyzna mogący o sobie powiedzieć, że jest w 100%, a nie w 99,999% szczęśliwy, że ktoś obijal się jajcami o pusie jego żony, matki jego dzieci? W sensie wiem że ogólnie może być szczęśliwy jako tako, ale gdyby mógł cofnąć czas i wybrać teoretycznie 2 identyczne żony (ta sama osoba) ale dziewica lub nie, to czy nie wolałby dziewicy :). Bo mam ten problem, żenię się niedługo z używaną przez innego no i mimo że wszystko jest fajnie, to bardzo głęboko w głowie niesmak jest. I nie chodzi o samą błonę, tylko o ten fakt, że ktoś z niej kiedyś w ten sposób korzystał i nie jestem tym bajkowym jedynym. Wiem, że dzisiaj o fajną dziewice niełatwo, no ale cóż, polskie i zachodnie kobiety strasznie się nie szanują i nie potrafią porządnie poczekać na jedynego, a my mężczyźni, zdobywcy musimy, żeby stworzyć rodzinę, poświęcać się i brać za żony takie używki ehhhhh ohydne to troszkę naprawdę.

Także pamiętajcie kobiety zanim mnie zjedziecie za wulgarny język, Wasi mężowie nie są szczęśliwi że inni Was dymali i przez młodzieńcze zachcianki nie spełnilyscie ich marzeń w pełni. 

Nigdy, przenigdy nie chciałbym dziewicy do związku. Jak sobie pomyslę, że miałbym uczyć taką wszystkiego co mnie kręci, to niedobrze mi się robi. Kobieta, tak samo jak facet powinna mieć doświadczenie w łóżku. 

Gość Wiolonczela
41 minut temu, acordeon napisał:

To już zależy od Twojej kreatywności.

Obawiam się, że spełnienie moich życzeń wymaga jednak zdecydowanie większej kreatywności od spełniającego. 

Takie pierwsze z brzegu. Marzy mi się, po prostu zrobiłbym wszystko by się spełniło-móc jeść co się chce i ile się chce i nie tyć. Tak że ten... 

Cudotworcy proszeni są, by zgłaszać się pojedynczo 😁

Gość Wędkarz

Moja żona miała między  80 a100. partnerów tak sobie wyliczyła kiedyś miała rzadką specjalizację mianowicie połyk spermy Robiła to każdemu Do dzisiaj została jej ksywa" spermojadka " jednak nie przeszkadza mi to już