Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Nienawidze S

Polecane posty

Gość Gosc

Jestem taka porzadna. Taja dama. Nosze korale na szyi. I w ogole stoje na przystanku bez przystanku. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jestem taka porzadna. Taja dama. Nosze korale na szyi. I w ogole stoje na przystanku bez przystanku. 

Zazdrosna ta od karteru ???

Gość Gosc

o co zazdrosna? 

Gość Gosc

Jestem taka porzadna ze stoje na przystanku bez przystanku bo nikt nie chce mnie podwiezc do domu. 

Gość Gosc

Wcale nie przychodze tam po to zeby okazje zlapac tylko jestem tako porzadna. I inne kobiety to pisza o kraterach a jo tako poszodna jestem ze hej

Gość Gosc

Wszystko mi sie z jednym kojarzy ale jestem porzondna i stoje sama po nocy na przystanku gdzie nie ma tabliczki nie ze czekam na klienta w tych perlach. A inne kobiety te mlidsze ladniejsze to nazywam wyuzdanymi zeby ktos chcial starego kapcia jskkm jestem. 

Gość ...
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Wszystko mi sie z jednym kojarzy ale jestem porzondna i stoje sama po nocy na przystanku gdzie nie ma tabliczki nie ze czekam na klienta w tych perlach. A inne kobiety te mlidsze ladniejsze to nazywam wyuzdanymi zeby ktos chcial starego kapcia jskkm jestem. 

Współczuję niskiego poczucia wartości,bo ja mimo 40stki czuje się fajną kobietą 

Gość Gosc

Tako jestem porzadba ze wyzywam jak szewc na forum mlodsze piekne kobiety posadzam o wyuzdanie a na imie mam S. Plone z zawisci po prostu dlatego czepiam sie krateru. Przepraszam 😞

naprade jestem pożądl..pożadna. 

Gość ...

Tako jestem porzadba ze wyzywam jak szewc na forum mlodsze piekne kobiety posadzam o wyuzdanie a na imie mam S. Plone z zawisci po prostu dlatego czepiam sie krateru. Przepraszam 😞

naprade jestem pożądl..pożadna. 

Współczuję Tobie podwójnie.. bo sama Masz problem ze sobą . Kafe jest chore z emocji, a Ty jak dziecko czepiasz się karteru.. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość ... napisał:

Współczuję niskiego poczucia wartości,bo ja mimo 40stki czuje się fajną kobietą 

A wyzywasz kobiety od krateru od najgorszych? Bo S tak robi i uwaza za porzadna

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Współczuję Tobie podwójnie.. bo sama Masz problem ze sobą . Kafe jest chore z emocji, a Ty jak dziecko czepiasz się karteru.. 

Co? Jakim prawem piszesz o kraterze? Ja jestem porzadna ! 

Gość ...

A wyzywasz kobiety od krateru od najgorszych? Bo S tak robi i uwaza za porzadna

Nie.. Ale nie lubię opluwania innych jak samej nie jest się idealnym.Ja nie jestem idealna, mam wady jak każdy,a Twoje wieczne czepianie się karteru jest dziecinne ..

Gość Gosc

Zaraz was podam do dzienniczka z uwagami? Mam print screeny jak wyzywam kobiete od krateru od najgorszych bo slowo krater jest zboczone i rozwiazle i wyuzdane jakby prostytuta na kolanie pisala i marze ze dragan mnie kocha !

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość ... napisał:

Nie.. Ale nie lubię opluwania innych jak samej nie jest się idealnym.Ja nie jestem idealna, mam wady jak każdy,a Twoje wieczne czepianie się karteru jest dziecinne ..

Ale ja cie zaraz podam do dzienniczka za uzycie slowa wyuzdanego krater ! Jakkm prawem? 

Gość ...

Zaraz was podam do dzienniczka z uwagami? Mam print screeny jak wyzywam kobiete od krateru od najgorszych bo slowo krater jest zboczone i rozwiazle i wyuzdane jakby prostytuta na kolanie pisala i marze ze dragan mnie kocha !

Przemilcze,ale dziś piękna pogoda i polecam spacer zaniast netu.Oddychaj.. Spokojnego wieczoru 

Gość Gosc

Od 8 lat slowo krater juz zglosilam ! 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Przemilcze,ale dziś piękna pogoda i polecam spacer zaniast netu.Oddychaj.. Spokojnego wieczoru 

Beka XD

Gość Gosc

Mam na imie S i krater jest slowem zakazanym na kafe bo wieje rizpusta i zgorszeniem a ja jestem czysciutka jak lezka w oku dziecka i nietknieta od 46 lat. Porzadna! 

Gość prawda
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Beka XD

toshiro

56 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mam na imie S i krater jest slowem zakazanym na kafe bo wieje rizpusta i zgorszeniem a ja jestem czysciutka jak lezka w oku dziecka i nietknieta od 46 lat. Porzadna! 

ty jesteś thebilem i wszystkie twe posty