Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yyyy

Czy to żałosne powiedzieć kobiecie

Polecane posty

Gość Yyyy

Że mi się podoba

Gość Xxxxxxxxx

To wskazane!!!!!!!!

Gość gosc

nie to nie jest zalosne 

Gość gość

Nie za wcześnie!!!  najpierw sprawdż jak zachowuje się w kryzysowych sytuacjach, okaże że ci przejdzie 😉 od razu. 

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Yyyy napisał:

Że mi się podoba

A cos sie juz znacie? Rozmawiacie?

Gość Papużka

Rozmawianie jest przereklamowane. Jjjjjjeeeesssstttteeeemmmmm sfrustrowaną starą panną i dla mnie już samo życie jest przerklamowane. 

Gość Gość

ja tak powiedziałem i długo mi zajęło odkrecenie tego

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

ja tak powiedziałem i długo mi zajęło odkrecenie tego

Hahaha to powiedziałeś jej tak na próbę?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Powiedziałem i mnie zaczęła olewac, jak ją olalem to wtedy zmienila zdanie

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Powiedział sory to pomyłka. 

Gość Sylwia

Cześć, uważam ze dobrze powiedziałaś, sama jestem osoba szczera i nie wyobrażam sobie przytakiwać innym jak ...ka, takich osób nikt nie szanuje, sama urodziłam nie dawni dziecko a nigdy A macierzyństwem nie byłam ale nie narzekam innym jak jest ciężko bo sama sobie tak „wybrałam” 

Gość gosc

autorze to zalezy od sytuacji i ludzie ktorzy w tym uczestnicza czy sa to zartownisie czy bardziej powazni, ogolnie jest to pozytywne  a tym bardziej jesli wiesz ze podobasz sie tekj kobiecie 

Gość nice
2 godziny temu, Gość Yyyy napisał:

Że mi się podoba

Powiedz jej to, na pewno się ucieszy. 

Gość nice
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie za wcześnie!!!  najpierw sprawdż jak zachowuje się w kryzysowych sytuacjach, okaże że ci przejdzie 😉 od razu. 

Po to się jest razem, żeby się wspierać m.in. w kryzysowych sytuacjach.  

Gość Sylwia s
1 godzinę temu, Gość Sylwia napisał:

Cześć, uważam ze dobrze powiedziałaś, sama jestem osoba szczera i nie wyobrażam sobie przytakiwać innym jak ...ka, takich osób nikt nie szanuje, sama urodziłam nie dawni dziecko a nigdy A macierzyństwem nie byłam ale nie narzekam innym jak jest ciężko bo sama sobie tak „wybrałam” 

Hmm ja bym mojej 15latki i 21 latka też nie zamieniła za nic.Kocham moje dwa skarby najbardziej na świecie.

Gość gość
2 minuty temu, Gość nice napisał:

Po to się jest razem, żeby się wspierać m.in. w kryzysowych sytuacjach.  

Wcale nie, jeszcze jej nie mòwił, lepiej poznać osobę niż potem żałować. Zauroczenie to klapki na oczach i czas pròby, skończą się motylki czy tam inne gady. 

Gość gość

Tzn. co, ma wywołać jakis kryzys żeby obserwować, jak ona sobie radzi? Co za bydlak to pisze??? 

Gość gość

Obojętnie kim jesteś, życzę ci takiego nieszczęścia i krzysu, zebyś chciał/a popełnić samo,bójstwo. I żebyś był/a z tym zupełnie sam/a. W ogóle trzymam kciuki, żeby twoja psychopatia obróciła sie przeciw tobie i żebyś doświadczył/a wszystkiego co spotyka ludzi których prześladujesz. 

Gość Gość

Jeśli nie byłeś z nią na randce, to ja bym jeszcze nie mówiła. To się czuje i wiadomo, że jeśli ktoś nas zaprasza na takie spotkanie, to mu się podobamy. 

Gość Sylwia s
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Obojętnie kim jesteś, życzę ci takiego nieszczęścia i krzysu, zebyś chciał/a popełnić samo,bójstwo. I żebyś był/a z tym zupełnie sam/a. W ogóle trzymam kciuki, żeby twoja psychopatia obróciła sie przeciw tobie i żebyś doświadczył/a wszystkiego co spotyka ludzi których prześladujesz. 

Masakra co ty piszesz serio.

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Tzn. co, ma wywołać jakis kryzys żeby obserwować, jak ona sobie radzi? Co za bydlak to pisze??? 

Każdy ma charakter jedni łagodny,  miły itd, drudzy wredny, wychowanie, na początku każdy udaje wypaść jak najlepiej potem wychodzi. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Jakby co, to nie był mój komentarz. Czy Ty się dobrze czujesz i jakim jesteś potworem, by pisać coś takiego?! Właśnie takie rzeczy obracają się przeciwko temu, kto życzy tego innym. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jakby co, to nie był mój komentarz. Czy Ty się dobrze czujesz i jakim jesteś potworem, by pisać coś takiego?! Właśnie takie rzeczy obracają się przeciwko temu, kto życzy tego innym. 

Ja nikomu nie brużdżę w życiu. Jeśli ktoś mi niszczy życie to niech go spotka to co robi mnie. Tak, rzucam klątwę. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

Każdy ma charakter jedni łagodny,  miły itd, drudzy wredny, wychowanie, na początku każdy udaje wypaść jak najlepiej potem wychodzi. 

Co to znaczy udaje ?I co to znaczy na początku.?

Gość gość

Jedni potem pokazują rasizm inni patologię słownictwo, drudzy nienawiść, nie konkretnie do wybranego ale np do innych.

Niektórych jest to tak zakorzenione myśle to dziedziczne

są osoby z natury dobre, bez żadnych kontekstòw, takich powinniśmy brać do związku, w zachowaniu do innych. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja nikomu nie brużdżę w życiu. Jeśli ktoś mi niszczy życie to niech go spotka to co robi mnie. Tak, rzucam klątwę. 

Klątwę?bachor?swój świat i co jeszcze ?nie uważasz J.K....miasta na W ze ktoś Cię rozpozna?mieć taka w rodzinie to piekło na ziemi.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Ona wróci do Ciebie. Już tak miałam.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

Jedni potem pokazują rasizm inni patologię słownictwo, drudzy nienawiść, nie konkretnie do wybranego ale np do innych.

Niektórych jest to tak zakorzenione myśle to dziedziczne

są osoby z natury dobre, bez żadnych kontekstòw, takich powinniśmy brać do związku, w zachowaniu do innych. 

A skąd Ty mozesz to wiedzieć sądzisz po sobie?Na dobrą to Ty nie wyglądasz czytając co piszesz.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

Kto ci niszczy zycie?niewinne dzieci które wyzywasz od bachorow i na które klatwami rzucasz?czy może ich matka a zarazem córka twojej szwagierki która nic ci nie zrobiła.Ty się lecz kobieto.Szatan Cię opetał!

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A skąd Ty mozesz to wiedzieć sądzisz po sobie?Na dobrą to Ty nie wyglądasz czytając co piszesz.

Widzisz ewidentny przykład oceniasz rzuczasz textami nie mające nic wspòlnego ze mną.