Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eooooooo

Niby mnie kocha a ru/cha inne....nie moge tego pojac

Polecane posty

Gość eooooooo

Historia ma swoj poczatek w 2008 roku. Poznalam chlopaka, bylismy nastolatkami, polubilismy sie bardzo.Doszlo do miziania tylko. Potem byla rozłąka na kilka lat ale myslelismy o sobie.W 2009 obiecalismy sobie,ze za kilka lat gdy pokonamy przeszkody,o ktorych tu nie napiszę, i uporządkujemy swoje sprawy, wyjdziemy na prostą, zwiążemy się. Ja żyłam w celibacie totalnym-nawet nie rozmawialam z facetami w tym sensie, zadnych erotycznych pogawedek nie bylo nawet a co tu mowic o sexie 

Spotkalismy sie znow w 2017.. tak samo mocno sie uwielbialismy i sprawy byly pozalatwiane...okazalo sie jednak, ze on nie proznowal.2 zwiazki,kilka romansow i przygodny sex... jest przystojny, boje sie myslec ile mial bab ale kilkanascie na pewno. serce mi zlamał. Owszem, szukal w nich mojego podobienstwa ale co z tego???? Nie umiem juz zaufac facetowi...zadnemu!!! co to za milosc?

Gość Gość

Ale głupoty. 

Gość eooooooo

Tak mogl powiedziec taki sam babiarz a nie wartosciowy facet

Gość Gość

No ok. Miałam na myśli że to Ty jesteś głupia skoro wypisujesz takie bzdury

Gość eooooooo

To nie sa bzdury, chyba ze jestes jedna z tych ktore godza sie na wszystko byleby miec porty to rozumiem

Gość Uważaj

Też taka sytuacje miałam i zostałam sama z hpv

Gość Memu

A życie jest.piekne tylko ludzi prawdziwych coraz mniej 

Gość Uważaj na klykciny

Tfu pfu

16 godzin temu, Gość eooooooo napisał:

[...] Potem byla rozłąka na kilka lat ale myslelismy o sobie.W 2009 obiecalismy sobie,ze za kilka lat gdy pokonamy przeszkody,o ktorych tu nie napiszę, i uporządkujemy swoje sprawy, wyjdziemy na prostą, zwiążemy się. [...]

Czyli nie obiecywaliście sobie życia w celibacie, więc nie ma podstaw do pretensji? Warto poszerzyć nieco wiedzy nt psychologii płci, by w przyszłości już mieć jasny obraz sytuacji i nie narażać się na krzywdy i nieporozumienia. Męskie pojęcie romantyzmu jest nieco inne od kobiecego. Poza tym, mężczyźni potrafią oddzielić seks od uczuć. To, że w między czasie miał wiele kobiet nie oznacza, że o Tobie zapomniał...

Gość Jan

Co to za facet ze miał wiele kobiet  to pewnie kawaler jakbyś mi zaproponowała seks to dostałabyś w pysk 

Gość eooooooo
35 minut temu, Gość Uważaj napisał:

Też taka sytuacje miałam i zostałam sama z hpv

Ja raczej nie zostane, bo nie wspolzylam z nim.I zadnemu dziw/karzowi nie pozwalam sie do siebie zblizyc

Gość eooooooo
33 minuty temu, Nenesh napisał:

Czyli nie obiecywaliście sobie życia w celibacie, więc nie ma podstaw do pretensji? Warto poszerzyć nieco wiedzy nt psychologii płci, by w przyszłości już mieć jasny obraz sytuacji i nie narażać się na krzywdy i nieporozumienia. Męskie pojęcie romantyzmu jest nieco inne od kobiecego. Poza tym, mężczyźni potrafią oddzielić seks od uczuć. To, że w między czasie miał wiele kobiet nie oznacza, że o Tobie zapomniał...

Wiem,ze nie zapomnial, mielismy kontakt jako taki czasami ale nie wspominal a na zdjeciach i z opowiadan innych wiem ze szukal podobnych kobiet do mnie . dla mnie to nie do pomyslenia zeby byc zakochanym w kims, wiedziec ze kiedys sie bedzie razem i w miedzyczasie puszczac sie.

23 minuty temu, Gość Jan napisał:

Co to za facet ze miał wiele kobiet  to pewnie kawaler jakbyś mi zaproponowała seks to dostałabyś w pysk 

Tak, on kawaler ja panna, mamy po 25 lat ale i zonaci zdradzaja przeciez . ja nikomu sexu nie proponuje, kto tak robi ? chyba w zartach jedynie

Gość bbb
6 minut temu, Gość eooooooo napisał:

Ja raczej nie zostane, bo nie wspolzylam z nim.I zadnemu dziw/karzowi nie pozwalam sie do siebie zblizyc

Jest większa szansa że zarazisz się hpv w inny sposób niż podczas seksu.

Gość eooooooo

Tak samo jak rakiem i innymi chorobami.Po co w ogole poruszacie takie tematy na innym watku, jak lubicie choroby i smierc to idzcie na inne fora

Gość Gość

Było szukać innego, a nie próżnować i myśleć o księciu, jakbyś nie znalazła lepszego to byś była z nim, tak jak on to zrobił, a teraz wiesz, że jak ty o nim myślałaś to on na jakimś tyłku skakał,a nawet był w związkach. 

Gość eooooooo

a ja głupia tak go kochalam

Gość eooooooo

jest jeszcze jeden moj post w moderacji

pisalam ze nie mialam ochoty na zadnego faceta bo zylam tamtym, tym uczuciem a  jakies przejawy zauroczenia w innych tlumilam, chcialam byc fair wobec siebie i niego. ci ktorzy mnie podrywali byli lepsi ale olalam ich...teraz maja zwiazki a ja sama. jak sie zjawilam to byl z kims i zerwal i do tej pory jest rowniez sam.myslal,ze wezmie mnie na litosc mowiac ze cos sobie zrobi  gdy odejde a skonczylo sie na niegroznych ranach, 

Gość Lola114
49 minut temu, Gość eooooooo napisał:

Poznaliscie sie w 2008 jako nastolatki. Czyli cos kolo 17 lat. spotkaliscie sie znowu w 2017 , czyli 9 lat pozniej, tzn ze autorka ma ok 26 lat. dziewica. Bez zadnego (zadnego!) seksualnego doswiadczenia. Nawet zadnego miziania. I tego samego oczekiwala od 26letniego, zdrowego chlopaka! Halo! 

Gość eooooooo

Jesli ktos traktuje sex jako sport to ma problem

Ja tez kloda nie jestem, lubie dotyk, sex juz teraz mialam partnera seksualnego a wlasciwie to 3. bo przeciez minely prawie 3 lata od ostatecznego rozstania z tamtym ale co z tego

Gość eooooooo

Jak sie poznalismy mielismy po 14 a nie 17.

Gość Gosc
53 minuty temu, Gość eooooooo napisał:

Jak sie poznalismy mielismy po 14 a nie 17.

I co z tego, przecież nie widzieliście się aż 9 lat i serio wymagalas ze on będzie żył w celibacie? Przecież nie byliście oficjalnie razem przez te lata, mógł robić co chce i Ty tak samo a to ze nie korzystalas to Twoj wybór. 

Gość kaczusiowa
Dnia 29.09.2019 o 20:47, Gość eooooooo napisał:

Nie tylko przez seks mozna zarazic sie HPV wiec poczytaj sobie o tym. No i mimo wszystko powinnas zrobic sobie badania kontrolne (bez wzledu na to czy dziewica jestes czy nie). Ja mam HPV mimo ze partner staly od lat (on nie ma wirusa), gdzie złapałam nie wiadomo, stosuje żel papilocare na zmiany i wzmocnienie organizmu. To propozycja od lekarza.