Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Nic tak nie szpeci nawet fajnej laski jak samotne macierzyństwo

Polecane posty

Gość taki obraz wasz
9 minut temu, Gość vvv napisał:

Potrafimy, tylko wy wybieracie tych nieodpowiedzialnych. Szukajcie normalnych, odpowiedzialnych mężczyzn, to nie będziecie samotnymi matkami.

Dokładnie. Baby myślą cipą zamiast mózgiem, a potem się dziwią, że bad boy albo przystojniak nie chce się dzieciakiem zajmować 😂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość taki obraz wasz napisał:

Dokładnie. Baby myślą cipą zamiast mózgiem, a potem się dziwią, że bad boy albo przystojniak nie chce się dzieciakiem zajmować 😂

Ale pamiątka po samcu alfa jest xD

Gość Mizo 2
5 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nieudacznicy też nie chcą się dziećmi zajmowac bo ich to przerasta, do tego nie potrafią zarobić na swoje własne dzieci, sami sa nikim więc nie przekażą dziecku dobrych wzorców. 

Tyle.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Mizo 2 napisał:

Nieudacznicy też nie chcą się dziećmi zajmowac bo ich to przerasta, do tego nie potrafią zarobić na swoje własne dzieci, sami sa nikim więc nie przekażą dziecku dobrych wzorców. 

Tyle.

A uważasz że samotna madka ,która wysrala purchlaka sebixowi to "udacznik" ? Nie ośmieszaj się 

Gość Asfg

Ciekawe co by taka mamusia była w stanie zrobić w godzinę za 500 zł? 

No wiecie,  jak juz facet ma sponsorować obcego gòwniaka to niech to będzie chociaż uczciwy deal. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Asfg napisał:

Ciekawe co by taka mamusia była w stanie zrobić w godzinę za 500 zł? 

No wiecie,  jak juz facet ma sponsorować obcego gòwniaka to niech to będzie chociaż uczciwy deal. 

Ta pewnie byś musiał płacić i jeszcze by na Ciebie ryja darla , że jak smiesz się mieszać do wychowania jej dziecka xD

Gość Kobieta
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A uważasz że samotna madka ,która wysrala purchlaka sebixowi to "udacznik" ? Nie ośmieszaj się 

Jeśli jest wykształconya ma dobrą pracę, potrafi zarobić, kocha dziecko i przekazuje mu dobre wartości to jest to kobieta sukcesu. Ty i tobie podobni skonczcie sie ośmieszac. Nis macie pieniążków, więc nie jestescie na celowniku samotnych matek. I brak wam jaj, żeby być na celowniku bezdzietnych panienek. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Jeśli jest wykształconya ma dobrą pracę, potrafi zarobić, kocha dziecko i przekazuje mu dobre wartości to jest to kobieta sukcesu. Ty i tobie podobni skonczcie sie ośmieszac. Nis macie pieniążków, więc nie jestescie na celowniku samotnych matek. I brak wam jaj, żeby być na celowniku bezdzietnych panienek. 

Może 5 % samotnych maDek jest kobietami sukcesu, reszta to nie zbyt rozgarniete karyny

Gość Spermdonor

Nis macie pieniążków, więc nie jestescie na celowniku samotnych matek.

Szczere się robicie w końcu. 

Gość Lejdi
1 minutę temu, Gość Spermdonor napisał:

Szczere się robicie w końcu. 

Haha ta laska gada jak karyna z która pracowałam że szuka faceta żeby jej dziecko utrzymał , same wymagania a nawet zbyt ładna nie była 😄

Gość do Kobieta

Jeśli kobieta leci na Sebixów, to znaczy że lubi prymitywów.

Gość qwerty
15 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Kobiety sukcesu nie zadają się z sebixami, zacznijmy od tego😂😂😂

Gość Kobieta
1 minutę temu, Gość qwerty napisał:

Kobiety sukcesu nie zadają się z sebixami, zacznijmy od tego😂😂😂

Zależy na jakim etapie życia są. Jak ktoś jest z podlego domu to może mieć mroczniejszy etap życia... Potem sie odciąć, ciężko pracować i odnieść sukces. Jak to sie mówi - Czy jest ktoś kto przeszedł sucha nogą bagno? Nie każdy miał mamusie, która dmucha o chucha na synusia. I wielka krzywdę synusiowi tym robi co widać po was tutaj. 

Gość Asdf

Zależy na jakim etapie życia są. Jak ktoś jest z podlego domu to może mieć mroczniejszy etap życia... Potem sie odciąć, ciężko pracować i odnieść sukces. Jak to sie mówi - Czy jest ktoś kto przeszedł sucha nogą bagno? Nie każdy miał mamusie, która dmucha o chucha na synusia. I wielka krzywdę synusiowi tym robi co widać po was tutaj. 

Nie uważasz że mimo swoich złych przeżyć życiowych nie powinnaś wykorzystać innych ludzi? Że żeby wyjść z patologii powinnaś być uczciwa względem partnera? 

Gość Gość

Ja poznałem taką karynę na studiach, na pierwszym roku (miała jakieś 20 lat). Widać było, że sudiowała dla samego studiowania, rzadko pojawiała się na zajęciach😂 Gdy ją zapytałem, dlaczego przyjechała tu aż z drugiego końca kraju, w przypływie szczerości odpowiedziała: "szukam ojca dla swojego bombelka"😂 To była taka knypa metr na metr, paskudna z ryja, kopcąca jak lokomotywa i wyszczekana jak Krystyna P. A jakie wymagania, to głowa mała! Mieliśmy z niej bekę😂 Długo nie postudiowała. Kto wie, może szczęście się do niej w końcu uśmiechnęło i złapała jelenia na kolejnego purchlaka?😂

Gość Ona
2 godziny temu, Gość 0000 napisał:

Smutne że kobiety się nie szanują dla tego jedynego tylko wypinaja srake sebixowi i wysrewaja dzieciora byle komu 

Te,  ktore sie szanują nazywane są tu kłodami :D lub pasztetami,  ktòrych nikt nie chcial. Może przestańcie obrażac w koncu jedne i drugie kobiety? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Ona napisał:

Te,  ktore sie szanują nazywane są tu kłodami 😄 lub pasztetami,  ktòrych nikt nie chcial. Może przestańcie obrażac w koncu jedne i drugie kobiety? 

W życiu nie powiedziałbym "kłoda" na szanującą się dziewczynę. Raczej zabiegałbym o jej względy, bo taka dziewczyna to prawdziwy skarb.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Ona napisał:

Te,  ktore sie szanują nazywane są tu kłodami 😄 lub pasztetami,  ktòrych nikt nie chcial. Może przestańcie obrażac w koncu jedne i drugie kobiety? 

Między madkom bachorow i kloda jest jeszcze przestrzeń na normalne kobiety 

Gość Ona
50 minut temu, Gość Gość napisał:

A samotne matki, ktore mają dziecko z jakims wyksztalconym mezczyzna z wysoka pozycja spoleczna, ktorzy nie są nieudacznikami jakbys opisal? 

Ja znam jedna samotna matke.  Ona wyksztalcona doktorantka, on dyrektor. Tylko zwiazek im nie wyszedl to sie rozstali. 

Bo wy tu ciagle piszecie o jakis patolach zwanych sebixem :D  a takiie sebixy z silki to nawet nie samcy alfa. W tych czasach nie miesnie a kasa devyduja kto jest samcem alfa.

Gość Gość

Sorry ale dlaczego jakiś facet ma wychowywać dziecko nie odpowiedzialnej laski ? Same sobie wezcie faceta z dzieckiem i to utrzymujcie

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

A samotne matki, ktore mają dziecko z jakims wyksztalconym mezczyzna z wysoka pozycja spoleczna, ktorzy nie są nieudacznikami jakbys opisal? 

Ja znam jedna samotna matke.  Ona wyksztalcona doktorantka, on dyrektor. Tylko zwiazek im nie wyszedl to sie rozstali. 

Bo wy tu ciagle piszecie o jakis patolach zwanych sebixem 😄 a takiie sebixy z silki to nawet nie samcy alfa. W tych czasach nie miesnie a kasa devyduja kto jest samcem alfa.

Jeśli dla Ciebie wszystko to kasa to współczuję 

Gość taki obraz wasz
59 minut temu, Gość Mizo 2 napisał:

Tyle.

Ale wiesz, że między bad boyami a nieudacznikami jest coś jeszcze? I to są właśnie ci odpowiedzialni mężczyźni. Najczęściej nie jesteście nimi zainteresowane.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Ona napisał:

Żaden facet nie nazywa kloda szanujący się kobiety, sorry ale jak ktoś się nie umie zabezpieczyć i robi dziecko z byle kim to nawet mi takiej nie żal 

Gość Ona
7 minut temu, Gość Gość napisał:

W życiu nie powiedziałbym "kłoda" na szanującą się dziewczynę. Raczej zabiegałbym o jej względy, bo taka dziewczyna to prawdziwy skarb.

Doprwdy?  W jednym temacie napisalam, że nigdy nie mialam przygod seksualnych ani romansow a zanim pojde do lozka z kims to musi uplynac sporo czasu to mnie zjechano od kłòd,  pasztetow i jeszcze jakies epitety dostalam. 

Takze faceci z kafe, jestescie meskimi hipokrytami! Nie zaslugujecie na zadna kobiete. Ani łatwa ani trudną. 

Gość Ona
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli dla Ciebie wszystko to kasa to współczuję 

Czytaj ze zrozumieniem. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Ona napisał:

Bo wy tu ciagle piszecie o jakis patolach zwanych sebixem 😄 a takiie sebixy z silki to nawet nie samcy alfa. W tych czasach nie miesnie a kasa devyduja kto jest samcem alfa.

Sebixy wbrew pozorom mają kasę, bo dzięki swoim mięśniom dokonują rozbojów i wymuszeń, o kradzieżach i dilerce nie wspomnę 😂 Panny lecą na bandziorów w beemkach umcy umcy😂 Widziałem już nie raz. A jeśli nawet nie mają kasy z przestępstw, dostają od bogatych mamusi i tatusia. Nawet porządne dziewczyny coraz częściej lecą na sebixów.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Ona napisał:

Doprwdy?  W jednym temacie napisalam, że nigdy nie mialam przygod seksualnych ani romansow a zanim pojde do lozka z kims to musi uplynac sporo czasu to mnie zjechano od kłòd,  pasztetow i jeszcze jakies epitety dostalam. 

Takze faceci z kafe, jestescie meskimi hipokrytami! Nie zaslugujecie na zadna kobiete. Ani łatwa ani trudną. 

Że co? A jaki masz dowód, że to byłem ja? Czy ja mam odpowiadać za forumowe wybryki jakichś mizoginów? Może mam biegać za Tobą po forum i bronić Twoich wypowiedzi przed oszołomami, żebyś w końcu uwierzyła, że są tu też faceci szanujący porządne dziewczyny? Szkoda gadać.

Gość Ona
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sebixy wbrew pozorom mają kasę, bo dzięki swoim mięśniom dokonują rozbojów i wymuszeń, o kradzieżach i dilerce nie wspomnę 😂 Panny lecą na bandziorów w beemkach umcy umcy😂 Widziałem już nie raz. A jeśli nawet nie mają kasy z przestępstw, dostają od bogatych mamusi i tatusia. Nawet porządne dziewczyny coraz częściej lecą na sebixów.

Żadna porzadna dziewczyna nie leci na sebixa chyba ze sama pochodzi z patologii i niska samoocena kaze jej brac pierwszwgo faceta,  ktory ją chcial. 

Ale jak kobieta nie jest psychicznie zaburzona, jest inteligentna i ma konserwatywne podejscie do seksu, we zyciu na sebixa nie poleci.  Ja jestem jedną z nich. Tacy faceci mnie odrzucają swoim zachowaniem.

Gość Ona
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Że co? A jaki masz dowód, że to byłem ja? Czy ja mam odpowiadać za forumowe wybryki jakichś mizoginów? Może mam biegać za Tobą po forum i bronić Twoich wypowiedzi przed oszołomami, żebyś w końcu uwierzyła, że są tu też faceci szanujący porządne dziewczyny? Szkoda gadać.

Pzydalaby sie obrona normalnych bo wartosciowe kobiety tez tu wchodxa ale nie moga zniesc tego meskiego hejtu. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Ja jestem jedną z nich. Tacy faceci mnie odrzucają swoim zachowaniem.

I to Ci się chwali ☺