Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Nic tak nie szpeci nawet fajnej laski jak samotne macierzyństwo

Polecane posty

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Ona napisał:

Pzydalaby sie obrona normalnych bo wartosciowe kobiety tez tu wchodxa ale nie moga zniesc tego meskiego hejtu. 

Nie rozmnożę się 😁 Zresztą nie siedzę tu ani długo, ani nie wpadam tu często. Ale Ciebie pamiętam. I mam o Tobie coraz lepsze zdanie, choć jak sądzę, pewnie Cię to nie obchodzi, hehe.

Gość Ona
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I to Ci się chwali ☺

Też mi się to podoba. Kiedys pròbowalam nawracac kobiety, ale potem zrozumialam ze takich jak ja nawracac nie trzeba a "karyny" i tak sie nie zmienia,  bo są na to za głupie. 

Gość Ona
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I to Ci się chwali ☺

Też mi się to podoba. Kiedys pròbowalam nawracac kobiety, ale potem zrozumialam ze takich jak ja nawracac nie trzeba a "karyny" i tak sie nie zmienia,  bo są na to za głupie. 

Gość Ona
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie rozmnożę się 😁 Zresztą nie siedzę tu ani długo, ani nie wpadam tu często. Ale Ciebie pamiętam. I mam o Tobie coraz lepsze zdanie, choć jak sądzę, pewnie Cię to nie obchodzi, hehe.

Akurat jestem na takim etapie życia, że inne kwestie absorbują mnie bardziej niż mężczyzni i to, jak mnie postrzegają.

Gość vvv
21 minut temu, Gość Ona napisał:

Doprwdy?  W jednym temacie napisalam, że nigdy nie mialam przygod seksualnych ani romansow a zanim pojde do lozka z kims to musi uplynac sporo czasu to mnie zjechano od kłòd,  pasztetow i jeszcze jakies epitety dostalam.

Ja też nie mógłbym pójść do łóżka z pierwszą lepszą kobietą. Nie potrafiłbym uprawiać seksu bez uczuć.

Gość szkoda gadać
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Że co? A jaki masz dowód, że to byłem ja? Czy ja mam odpowiadać za forumowe wybryki jakichś mizoginów? Może mam biegać za Tobą po forum i bronić Twoich wypowiedzi przed oszołomami, żebyś w końcu uwierzyła, że są tu też faceci szanujący porządne dziewczyny? Szkoda gadać.

O tak, ja szanuję porządne dziewczyny :)