Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licytacja ktorzy więcej

tutaj codziennie ucze się, że nie ma uczuć...

Polecane posty

Gość licytacja ktorzy więcej

to takie smutne, ze dla kobiety liczy sie tylko kasa i pozycja

ile ja bym dal, zeby jakas kobieta kiedys mnie tak pokochala jak ja kochalem kobiety w zyciu

Gość Spokojnych myśli
1 godzinę temu, Gość licytacja ktorzy więcej napisał:

to takie smutne, ze dla kobiety liczy sie tylko kasa i pozycja

ile ja bym dal, zeby jakas kobieta kiedys mnie tak pokochala jak ja kochalem kobiety w zyciu

Nieprawda. Żyjemy w takich czasach,że mężczyzni też oceniają kobiety po  statusie co ma,co robi itd..Nie można generalizować ,bo ilu ludzi,tyle spojrzeń u kobiet i mężczyzn. Dla mnie liczy się osobowość człowieka, jego wnętrze i za to cenię..a nie za wnętrze portfela i mieszkania,czy domu.Znałam pewnego tłumacza i lektora języka,który miał kasę, pozycję, wypasione mieszkanie,ciągle podróże zagraniczne, ale nie robiło to na mnie żadnego wrażenia,bo widziałam w nim tylko kolegę, żadnych emocji.Widzisz,mogłam się ustawić. Ale wolałabym się chwalić mężczyzną z charakterem ,który zachwyca mnie sobą a nie chwalić się  rzeczami i jego pozycją w świecie. Wybredna jestem,bo mnie oczaruje tylko człowiek,a nie jego dorobek i ta otoczka.

Gość Brzydka

Bo zobaczyły, ze dla was tylko d*pa się liczy. Grubsza czy brzydsza nie ma co liczyć na uczucia i zwiazek. Dlatego te które dostały atrakcyjny wygląd wiedza, ze jest to ich karta przetargowa i korzystaja z niej. Wcale im sie nie dziwie. 

Gość Gość

Aż tu musiałeś wejść żeby to wiedzieć?