Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość89

Potrzebuję odpowiedzi.

Polecane posty

Gość gość89

Witam, poznałem dziewczynę na forum takie jak to 3 lata temu, różnie nam się układa, żyjemy na odległość ze wzgledu na sytuacje życiową. CHodzi mi głownie o to, że ja zawsze pamiętam o ważnych datach typu Walentynki, dzień kobiet, jej urodziny. Śmieszna sytuacja, akurat ona ma urodziny wypadające w dzień chłopaka, zawsze gdy składałem jej życzenia urodzinowe, nigdy nie pamiętała o tym, że ja też mam jakieś swoje małe świeto. Nawet nie pamiętała o moich urodzinach w poprzednim roku. Teraz po 3 latach zmieniła pracę, gdzie pracuje większość facetów i tylko 2 kobiety. kupiła cukierki do pracy, niby nic, ale o mnie nie pamiętała po raz kolejny, tym razem coś we mnie pękło i na prawdę czuje się z tym źle. Potrzebuje odpowiedzi, jakiejś porady, bo to wszystko mnie dobija i w takich momentach mam dosyć tego związku. 

Gość Kiss

Ja też mojemu partnerowi nie złożę życzeń. Dostał w Dzień Meżczyzny, a nie w Dzień Chłopczyka 30 września. A Ty pamiętasz o życzeniach dla niej 11 pażdziernika?

Jeśli ona nie pamięta o Twych urodzinach, powiedz jej to od razu, że Ci przykro, a nie chowaj w sobie urazę miesiącami i latami i nie płacz na damskich forach, bo to dziecinne.