Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Facet 65 letni zaproponowal

Polecane posty

Gość Gosc

Ze moze mnie wykorzystac po kolacji ze swiecami. Dodam ze jest pomarszczony. Co myslicie? 

Gość Gosc

😁😁😁 W jakim celu wykorzystać?

Gość Gosc

Beka XD 

Liczy na kolacje ze sniadaniem. 

Gość Boris

Ehh dziewczyny szanujcie się. Jestem po czterdziestce ale jak by mi 65 letnia baba zaproponowała wykorzystanie (rozumiem że seks) to by mi się niedobrze zrobiło 😞

Gość Gosc

On naprawde mysli ze wyrwie piekna mloda kobiete i wykorzysta? Beka XD

Gość Gosc

Ten facet sie nie szanuje bo kazda go moze miec mimo ze ma zone i dzieci. Zona sie nim podzieli a laska go wykorzysta i porzuci bo przeciez nikt by takiego dziadka powaznie nie potraktowal. Osmiesza sie tylko

Gość Gosc

Albo i zostawi go zona i na stare lata zostanie sam jak palec. I tak sobie polepszy. 

Gość Gosc

65 latek z takim rozumkiem? Skandaliczne

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

65 latek z takim rozumkiem? Skandaliczne

Stara baby są jeszcze gorsze xD uważają się za "seksowne milfy " a się rzygac chce na te obwisle cycory i kuciapy 😄

Gość Gosc
36 minut temu, Gość Boris napisał:

Ehh dziewczyny szanujcie się. Jestem po czterdziestce ale jak by mi 65 letnia baba zaproponowała wykorzystanie (rozumiem że seks) to by mi się niedobrze zrobiło 😞

Zastanawiam sie jak go ukarac i upokorzyc tak zeby dostal nauczke. Masz jakis pomysl? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Stara baby są jeszcze gorsze xD uważają się za "seksowne milfy " a się rzygac chce na te obwisle cycory i kuciapy 😄

Czy ci ludzie maja wate zamiast mozgu? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zastanawiam sie jak go ukarac i upokorzyc tak zeby dostal nauczke. Masz jakis pomysl? 

On się już sam ponizyl nie trzeba mu dokładać xD

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

On się już sam ponizyl nie trzeba mu dokładać xD

Skladac taka propozycje najpiekniejszej podobno lasce w firmie to jest jakis kosmos. 

Tak mowisz zeby sobie darowac upokarzanie? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Skladac taka propozycje najpiekniejszej podobno lasce w firmie to jest jakis kosmos. 

Tak mowisz zeby sobie darowac upokarzanie? 

Ta jesteś najpiękniejsza w firmie bo nie ma tam innych bab xD

Gość Gosc

mialam mu powiedziec cos krzywego ze nie jestem koneserem zabytkow i moze mi przelac milion zl za rozwazenie propozycji ale nie gwarantuje czy jej nie odrzuce oczywiscie dorzucic gratis dom jako zachete i auto. Ciekawe czy poczulby sie zle po tym? 

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Obwisle to już są u 30 latek a stare nie są jeszcze. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ta jesteś najpiękniejsza w firmie bo nie ma tam innych bab xD

Nie wiesz ze faceci klamia i powiedza wszystko zeby tylko...:D ale klamia jak najpiekniej 😄

Gość Gosc

Nawet jesli jestem najbrzydsza to i tak powiedza ze najpiekniejsza 😄😄

Mnie kiedyś zaczepił na ulicy stary dziad, na oko 75/80 lat i zapytal z obleśnym uśmiechem: "czy chce pani 500+?". No myślałam, że padne... Ja wiem, że faceci są obrzydliwi, ale nawet mnie to zaskoczyło. Do tej pory mam niesmak na samo wspomnienie tej sytuacji... Naszła mnie wtedy taka refleksja, że samce przez całe życie są zboczeni i wypłukani z uczuc wyższych, nawet wtedy, gdy zanikną u nich funkcje seksualne. Bleh...

Gość Gosc

Ale w sumie jak staremu pierdzielowi przewraca sie w glowie zeby mnie wykorzystal to moze cos w tym jest? Moze jestem najpiekniejsza to chce mnie tylko wykorzystac bo gdybym byla brzydka to pewnie by nie chcial trofeum? Skad u starego dziada taki pomysl? Nie ogarniam tego. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Mizo napisał:

Mnie kiedyś zaczepił na ulicy stary dziad, na oko 75/80 lat i zapytal z obleśnym uśmiechem: "czy chce pani 500+?". No myślałam, że padne... Ja wiem, że faceci są obrzydliwi, ale nawet mnie to zaskoczyło. Do tej pory mam niesmak na samo wspomnienie tej sytuacji... Naszła mnie wtedy taka refleksja, że samce przez całe życie są zboczeni i wypłukani z uczuc wyższych, nawet wtedy, gdy zanikną u nich funkcje seksualne. Bleh...

No wlasnie. To ciekawe czemu stare dziady skladaja takie oferty? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale w sumie jak staremu pierdzielowi przewraca sie w glowie zeby mnie wykorzystal to moze cos w tym jest? Moze jestem najpiekniejsza to chce mnie tylko wykorzystac bo gdybym byla brzydka to pewnie by nie chcial trofeum? Skad u starego dziada taki pomysl? Nie ogarniam tego. 

Nie dorabiaj teorii ,doopcyc się chce mu i tyle 

Gość Gosc

I mowi ze tylko chwile ze mna przebywa i juz czuje ekscytacje. 65 letni w ogole czuje jeszcze ekscytacje czy jaja sobie robi? 😄

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie dorabiaj teorii ,doopcyc się chce mu i tyle 

To oni w ogole jeszcze moga?????

Gość Gosc

Ukarac go czy dac sobie spokoj? Oburza mnie to

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

No wlasnie. To ciekawe czemu stare dziady skladaja takie oferty? 

Pewnie nie mogą pogodzić się ze swoją impotencją, więc myślą, że jak będą gadać "sprośne" rzeczy do kobiet, które mogłyby być ich wnuczkami, to się dowartosciują. Młodego jeszcze mogę zrozumiec - buzujące hormony i tak dalej, ale jak taki stary oblech zaczyna jakieś erotomańskie gadki, to aż mi sie zbiera na wymioty. Po prostu paranoja. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Mizo napisał:

Pewnie nie mogą pogodzić się ze swoją impotencją, więc myślą, że jak będą gadać "sprośne" rzeczy do kobiet, które mogłyby być ich wnuczkami, to się dowartosciują. Młodego jeszcze mogę zrozumiec - buzujące hormony i tak dalej, ale jak taki stary oblech zaczyna jakieś erotomańskie gadki, to aż mi sie zbiera na wymioty. Po prostu paranoja. 

Tak jakby mial cos z glowa. Chorzy ludzie. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ukarac go czy dac sobie spokoj? Oburza mnie to

Daj spokój lubieżnemu staruszkowi 😄

Gość Gosc

Mialam sie spytac czy ma ochote na moja piers czy raczej pięść bo to drugie chetnie mu zaoferuje jesli sobie zyczy ale kobietom tak nie wypada powiedziec wiec odpowiedzialam ze nie jestem zainteresowana oferta. Przykro mi.