Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skjawa

Nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość Skjawa

Spotykam się z chłopakiem od kilku miesięcy, zawsze te spotkania były fajne, było wesoło.Dzis się do mnie prawie nie odzywał, nie obejmował, nie żartował, siedział ponury, ani razu nawet nie popatrzył się na mnie, tak jakby mnie nie było.  Nie złapał mnie za rękę na pytanie co się dzieje, odpowiadał że źle się czuje i dlatego tak się zachowuje, co o tym myśleć? Przecież nawet jak źle się czuje ktoś, to można kogoś przytulić, nic z tego nie rozumiem. Pierwszy raz z czymś takim się spotykam.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Skjawa napisał:

Spotykam się z chłopakiem od kilku miesięcy, zawsze te spotkania były fajne, było wesoło.Dzis się do mnie prawie nie odzywał, nie obejmował, nie żartował, siedział ponury, ani razu nawet nie popatrzył się na mnie, tak jakby mnie nie było.  Nie złapał mnie za rękę na pytanie co się dzieje, odpowiadał że źle się czuje i dlatego tak się zachowuje, co o tym myśleć? Przecież nawet jak źle się czuje ktoś, to można kogoś przytulić, nic z tego nie rozumiem. Pierwszy raz z czymś takim się spotykam.

Z twoją koleżanka ma romans, tą mężatką z dziećmi może? 

Gość Skjawa

Nie, pomyliłeś lub pomylilas mnie z kimś.Nic nie wiem o jego romansie.

Gość Gość

Każdy może mieć gorszy dzień.

Gość Gość

zaczął mieć wątpliwości co do twej osoby

Gość Skjawa

To prędzej ja powinnam zacząć mieć poważne wątpliwości co do jego osoby,po takim zachowaniu i zaczynam mieć.

Gość Aaaaaaa

Coś chyba przeskrobał i gryzie go sumienie.  Albo już nie chce z Tobą być i nie wie jak Ci to powiedzieć. 

Gość Skjawa
7 godzin temu, Gość Aaaaaaa napisał:

Coś chyba przeskrobał i gryzie go sumienie.  Albo już nie chce z Tobą być i nie wie jak Ci to powiedzieć. 

Pewnie nie chce ze mną być, bo on szuka takiej która będzie mu wszystko kupowała i od niego nic nie chciała.