Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Podoba mi sie taki facet ale jest jeden problem on mieszka z rodzicami w bloku

Polecane posty

Gość trent
2 minuty temu, panwladza32 napisał:

A skąd wie że autorka jest pasozytem skoro sie nawet NIE ZNAJĄ?

widać że ona chce go usidlić, jasne jak słońce, baby to podstępne kuurwy

Przed chwilą, Gość trent napisał:

widać że ona chce go usidlić, jasne jak słońce, baby to podstępne kuurwy

W takim razie skoro chce go udupic to po jaki luj pisała by to na forum? Co porady jak ma zaciazyc z nim? Czy Bóg wie co? Żenada...

Gość HomoAktyw
Przed chwilą, Iibed napisał:

zazwyczj biedne są materialistkami to chyba logiczne. 

Pedałujesz trochę? 😍

Gość gosc
15 minut temu, Gość ruhacz napisał:

W burdelu albo z roksy panny przyjmują i siebie, zero problemu.

Skąd wiesz?

Gość Gość

Boze ale frustracja z was bije. Zal. I sie dziwicie ze zadna was nie chce ? Marza sie wam 20stolatki piekne mlode wyksztalcone a sami nie macie nic i wiecie ze nie macie szans u takiej wiec obrazacie wszystkie kobiety. Taki klasyczny przyklad biednego polaka cebulaka.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Boze ale frustracja z was bije. Zal. I sie dziwicie ze zadna was nie chce ? Marza sie wam 20stolatki piekne mlode wyksztalcone a sami nie macie nic i wiecie ze nie macie szans u takiej wiec obrazacie wszystkie kobiety. Taki klasyczny przyklad biednego polaka cebulaka.

Zgadzam się. Chociaż nie wiem co ma nawiązanie "marzą wam się młode i piękne" ale coś w tym chyba jest

Gość Gość
3 minuty temu, panwladza32 napisał:

W takim razie skoro chce go udupic to po jaki luj pisała by to na forum? Co porady jak ma zaciazyc z nim? Czy Bóg wie co? Żenada...

Daj spokoj to jest jakis upadly chlop. Nie patrze na niego zeby mial mnie utrzymywac. Jestem architektem z zawodu umiem na siebie zarobic gdybym miala np  z nim byc wynajelibysmy ladne mieszkanie i kupili wspolnie samochod. Jesli chodzi o rzeczy materialne oczywiscie. O innych nie pisze bo wiadomo.

Gość HomoAktyw
2 minuty temu, Iibed napisał:

HomoAktyw>>>skończysz jak otulona i będzie płacz. 

Kto to jest otulona? 

Gość Gość
5 minut temu, panwladza32 napisał:

Zgadzam się. Chociaż nie wiem co ma nawiązanie "marzą wam się młode i piękne" ale coś w tym chyba jest

Czesto tu pada okreslenie ze niejakie przegrywy chca 20stolatki i musza byc ladne bo 30stolatki to stare roszczeniowe kūrwy.

Gość Gość

Jal bardzo musicie miec przegrane zycie albo jak bardzo was kobiety nie chcialy ze teraz wylewacie swoj jad na obcych ludzi.

Gość Gość
1 minutę temu, Iibed napisał:

i pisze to osoba która obrabia du/pę znajomemu na forum z frustracji, że nie ma jej gdzie bzykać. 

...o nie znamy sie ! Zanim bym mu dala musielibysmy sie poznac to jesy kilka miesiecy poza tym ja nie wiem czy on by mnie chcial nie wiem jakie kobiety lubi wiec do bzykania jeszcze daleka droga.

Gość Gość

Ja to bym na takiego nawet nie zwróciła uwagi, największy nieudaczników jakiego miałam (nie licząc czasów nastoletnich) miał górę domu dla siebie z oddzielnym wejściem, ale długo mojej ci.ki nie oglądał, bo to jednak wspólny dom z rodzicami, za blisko byli. Drugi wynajmował mieszkanie  i nie chciał kupić, tzn mówił, że chce, ale nic z tym nie robił. No i wreszcie mąż, który miał swoje mieszkanie, a po ślubie kupił dom, chłop bez mieszkania jest jak baba bez ci.y - nieużytek. 

Gość hac
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

...o nie znamy sie ! Zanim bym mu dala musielibysmy sie poznac to jesy kilka miesiecy poza tym ja nie wiem czy on by mnie chcial nie wiem jakie kobiety lubi wiec do bzykania jeszcze daleka droga.

Nie taka daleka, pewnie tylko kilka pięter.

Gość Gość
4 minuty temu, Iibed napisał:

i pisze to osoba która obrabia du/pę znajomemu na forum z frustracji, że nie ma jej gdzie bzykać. 

To ty jestes sfrustrowany bo mieszkasz z rodzicami masz prace za 1500 i jestes 30letnim prawiczkiem i wiesz ze zadna cie nie chce. Wiec jedyne co ci zostalo to obrazanie innych na forum. Nawet znajomych nie masz ciamajdo 🤣

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja to bym na takiego nawet nie zwróciła uwagi, największy nieudaczników jakiego miałam (nie licząc czasów nastoletnich) miał górę domu dla siebie z oddzielnym wejściem, ale długo mojej ci.ki nie oglądał, bo to jednak wspólny dom z rodzicami, za blisko byli. Drugi wynajmował mieszkanie  i nie chciał kupić, tzn mówił, że chce, ale nic z tym nie robił. No i wreszcie mąż, który miał swoje mieszkanie, a po ślubie kupił dom, chłop bez mieszkania jest jak baba bez ci.y - nieużytek. 

Marna prowokacja.

Gość Gość
29 minut temu, Iibed napisał:

zazwyczj biedne są materialistkami to chyba logiczne. 

Ty jestes biedny skoro cie tak drazni temat o kasie.

Gość Gość
Przed chwilą, Iibed napisał:

jedyne co mnie drażni to twoja głupota ale i do głupoty na tym forum rpzywyklem. 

Widzisz trafilam. Zal mi takich ludzie jak ty serio. Pomodle sie za ciebie. Jestes w bledzie zle mnie oceniasz. Gdybym byla wyrachowana  juz bym polowala na jakiegos starego bogacza zeby sie ustawic. A ja patrze na to czy mi sie ktos podoba. 

Gość Gość
3 minuty temu, Iibed napisał:

jedyne co mnie drażni to twoja głupota ale i do głupoty na tym forum rpzywyklem. 

To ze nie spelniasz wymagan kobiet to nie znaczy ze wolno sie je obrazac. Jestes nie dosc ze biedny to jeszcze cham. Nigdy nie bedziesz w zwiazku. Nigdy.

Gość Gość

a w du/pie mam twoją modlitwę 😄 weź się lepiej o rozum pomódl 😄

A ja mam w dupie twoje rzygi emocjonalne. To nie wina ludzi ze masz zjēbane zycie. Normalny facet nie siedzi na kafe.

Gość Tfu!

Co ta niedorozwinięta kur.wa liczyła na oklaski? Zdziwiona ale sama sobie domu czy samochodu nie kupi bo przecież jest niedorozwinięta i zakłada że nadstawianiem dooopy to zdobędzie a tutaj jej wszyscy przyklasną

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Tfu! napisał:

Co ta niedorozwinięta kur.wa liczyła na oklaski? Zdziwiona ale sama sobie domu czy samochodu nie kupi bo przecież jest niedorozwinięta i zakłada że nadstawianiem dooopy to zdobędzie a tutaj jej wszyscy przyklasną

Hahha same biedaki tu siedza. Zarabiaj kase to bedziesz rūchal.

Gość Gość

a nie wystarczy sie pomodlic 😄 ? moze zamiast do pracy modly wystarcza i sie jakas trafi jak sadzisz ?

Ty pijaczyno ty biedaku 

Gość Gość
5 minut temu, Iibed napisał:

jeszcze ty frustracie powinnas dodac bo to ja jestem sfrustrowany 😄

Chcialbys zebym ci dala porūchac co ?

Gość ccc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Chcialbys zebym ci dala porūchac co ?

Ja bym się bał jakiejś wenery.

Gość Gość
10 minut temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, Gość Gość napisał: W sumie dziwie sie ze tak przystojny facet jak on i z dobra praca nie mieszka odzielnie i nie ma samochodu. X taki leżaczek, może woli oszczędności i je inwestować na rynku kapitałowym? Samochód może być mu zbędny np. mieszka blisko pracy i hipermarket. A w weekend woli spędzić przy konsoli 👌😙

Nie ma jak dorabiac teorie do bycia starym przegrywem...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ccc napisał:

Ja bym się bał jakiejś wenery.

Jestem zdrowa. Takto kūrwy materialiski ale jak sie rozkroczyc to kazdy chetny 🤣

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie ma jak dorabiac teorie do bycia starym przegrywem...

🤣👍

Gość tak
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja nie mowie ze to jest jakis problem jak ktos nie ma zobowiazan i ma dobra prace to zawsze moze wynajac mieszkanie a nawet kupic. Samochod tez mozna kupic. Ale nie rozumiem dlaczego on tego nie robi. U matki mu jest dobrze do pracy nie ma daleko.

A jaki jest sens wynajmować coś samemu? Koszty utrzymania większe, nie ma się do kogo odezwać, bez sensu. Jak znajdzie partnerkę, to zamieszka z nią i razem będą wynajmować, proste.

Gość Ola
7 godzin temu, Iibed napisał:

myśłę że problem tkwi w tym że ona tez mieszka w bloku z rodzicami chce się bykać i teraz myśli gdzie 😄 n i jak ma dobrą praćę to powinien kupić mieszkanie i bmw zeby ksiezniczka z bloku go zechciała 😄

Nie, to kobieta ma mieć maks 25 lat, ma ciężko pracować, opłacać mieszkanie, kupić hrabiemu samochód i jeszcze wystawiać otwór. A stary golodupiec z łaski może ja zerznie, Oczywiscie nawet nie potrafiąc doprowadzić jej do orgazmu. Tacy jak ty nigdy nie będą mieć kobiety, bo rozmnażać się powinny tylko silne i mądre osobniki. Plebs powinien wyginac.