Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Podoba mi sie taki facet ale jest jeden problem on mieszka z rodzicami w bloku

Polecane posty

Gość Gość

a ma 40 lat i nie ma samochodu. Ma dobra prace. Ja nie wiem gdzie on sie do tej pory spotykal z kobietami bo u siebie na pewno nie. 

Gość Gość
Przed chwilą, panwladza32 napisał:

Może w takim razie w ogóle nie miał kobiety?

No wlasnie nie wiem gdzie sie spotykaja tacy faceci z kobietami? Przeciez swoje potrzeby musi jakos zaspokajac.

Gość hac

Co jest tym problemem, że mieszka z rodzicami czy że w bloku? Bo to już dwa problemy, a właściwie trzy bo nie ma samochodu. Trochę stary, to już czwarty.

Gość Gość

Ja nie mowie ze to jest jakis problem jak ktos nie ma zobowiazan i ma dobra prace to zawsze moze wynajac mieszkanie a nawet kupic. Samochod tez mozna kupic. Ale nie rozumiem dlaczego on tego nie robi. U matki mu jest dobrze do pracy nie ma daleko.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość hac napisał:

Co jest tym problemem, że mieszka z rodzicami czy że w bloku? Bo to już dwa problemy, a właściwie trzy bo nie ma samochodu. Trochę stary, to już czwarty.

W sumie dziwie sie ze tak przystojny facet jak on i z dobra praca nie mieszka odzielnie i nie ma samochodu.

Gość Gość
Przed chwilą, panwladza32 napisał:

Po prostu podoba mu się obecna sytuacja

Wlasnie nie wiem. Na wynajecie mieszkania i na samochod go stac .

Gość Gość
1 minutę temu, Iibed napisał:

myśłę że problem tkwi w tym że ona tez mieszka w bloku z rodzicami chce się bykać i teraz myśli gdzie 😄 n i jak ma dobrą praćę to powinien kupić mieszkanie i bmw zeby ksiezniczka z bloku go zechciała 😄

Sluchaj mieszkam z mama w bloku w czym problem ? On mnie nawet nie zna. Kiedys bylam z takim facetem ktory uwazal siebie za bostwo a sam nie maial nic. Liczyl ze ja musze miec to byl dla mnie zimny prysznic od zycia. Ja ciekawa jestem co ty masz ? Pewnie dom dla siebie kilka samochodow i jestes wlascicielka super firmy ale no tak siedzisz na kafe 🙂.

Gość Gość

Na pewno jest uposledzony w sfopniu lekkim i to wszystko tłumaczy. 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wlasnie nie wiem. Na wynajecie mieszkania i na samochod go stac .

Po prostu woli mieszkać z rodzicami, nie chce mieszkać sam bo będzie czuł sie samotny, moze w tym problem, najlepiej to jak się samemu zapyta 😉

Gość Gość

czyli zgadłem powinien lansować się samochodem i w jakimiś mieszkaniu bzykać tępe dziunie a jak tego nie robi to od razu dziwny i pewnie coś z nim nie tak 😄

🚽KIBEEEL HA HA HA 😀

🚽KIBEL? 🤔

🚽KIBEL! 😐

🚽

Gość hac

haha libed, miałeś rację. Księżniczka z bloku. 😄

Gość Gość
3 minuty temu, Iibed napisał:

czyli zgadłem powinien lansować się samochodem i w jakimiś mieszkaniu bzykać tępe dziunie a jak tego nie robi to od razu dziwny i pewnie coś z nim nie tak 😄

Czyli to ja rozumiem w wieku 30 lat mam miec super prace zarobki mieszkanie na wlasnosc samochod i zajebisty wyglad a facet nic ? Nie jestem materialistka jesli o to Ci chodzi. Zawsze sie spotykam z tym ze ludzie nic nie maja albo malo maja a opowiadaja o tym tak jakby mieli palace. Albo oni nie musza miec ale ja musze.

Gość ruhacz
15 minut temu, Gość Gość napisał:

a ma 40 lat i nie ma samochodu. Ma dobra prace. Ja nie wiem gdzie on sie do tej pory spotykal z kobietami bo u siebie na pewno nie. 

Nie widze problemu. Po co tracić kase na kawalerke aby raz na miesiąc panienke na ruhanie zapraszać? Mądry ziom.

Gość ruhacz
13 minut temu, Gość Gość napisał:

No wlasnie nie wiem gdzie sie spotykaja tacy faceci z kobietami? Przeciez swoje potrzeby musi jakos zaspokajac.

W burdelu albo z roksy panny przyjmują i siebie, zero problemu.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość hac napisał:

haha libed, miałeś rację. Księżniczka z bloku. 😄

Nie jestem ksiezniczka z bloku. Nie lece na kase . Cenie czlowieka jako czlowieka nie umialabym byc z kims kto mi sie nie podoba. 

Gość maitai
11 minut temu, Gość Gość napisał:

W sumie dziwie sie ze tak przystojny facet jak on i z dobra praca nie mieszka odzielnie i nie ma samochodu.

może jest minimalistą i nie chce się wpakować w kredyt na 100 lat jak inni durnie

Gość farbowany
10 minut temu, Iibed napisał:

czyli zgadłem powinien lansować się samochodem i w jakimiś mieszkaniu bzykać tępe dziunie a jak tego nie robi to od razu dziwny i pewnie coś z nim nie tak :D

baby mają mózgi ślimaka, więc co się im dziwić?

Ja j*bie ale wy macie wąty, kobieta się tylko zdziwiła czemu 40 facet jest sam nie ma kobiety i z rodzicami mieszka w wy aby tylko obrzucic gownem I skopac

Gość blondynki są durne
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie jestem ksiezniczka z bloku. Nie lece na kase . Cenie czlowieka jako czlowieka nie umialabym byc z kims kto mi sie nie podoba. 

Kłamiesz jak z nut, bezwstydnica, tfuuu.

Gość Gość

nie, ale jak nic nie masz to co sie dziwisz ze on też 😄 oczywiscie że jesteś materialistką. ty jesteś chyba tymi ludźmi bo myślisz jak oni mieszkasz z mama w bloku a krytykujesz jakiegoś gościa i jeszcze zadajesz głupie pytania na forum dlaczego. no skoro sama mieszkasz z rodziną to chyba potrafisz odpowiedzieć dlaczego bez pytania na forum. 

Haha boze chlopir skad w tobie tyle jadu. A rozliczaj mnie ile sobie chcesz. Nie interesuje mnie zdanie sfrustrowanycj zakompleksionych ludzi. Pewnie boli cie to ze tez mieszkasz z matka i jestes na jej utrzymaniu i nie stac cie na partnerke 🤣 Ale czy to moja wina ? Mysle ze nie. Zawsze ktos musi wylac na mnie jakies wiadro pomyj. 

Gość HomoAktyw

nie, ale jak nic nie masz to co sie dziwisz ze on też 😄 oczywiscie że jesteś materialistką. ty jesteś chyba tymi ludźmi bo myślisz jak oni mieszkasz z mama w bloku a krytykujesz jakiegoś gościa i jeszcze zadajesz głupie pytania na forum dlaczego. no skoro sama mieszkasz z rodziną to chyba potrafisz odpowiedzieć dlaczego bez pytania na forum. 

Libed ale bym cie wyruhał w dupcie 😘❤️

Gość zwierzak
5 minut temu, panwladza32 napisał:

Ja j*bie ale wy macie wąty, kobieta się tylko zdziwiła czemu 40 facet jest sam nie ma kobiety i z rodzicami mieszka w wy aby tylko obrzucic gownem I skopac

Chłop ewidentnie NIE chce kuli u nogi w postaci pasożyta typu autorki, a ta zaraz mu dopisuje różne cechy nawet go nie znając, chce dać doopy, zaciążyć i biedaka usidlić, pasożyt.

Gość Gość

Ale tu siedza zakompleksieni faceci. Wyzywacie kobiety macie wymagania jak z kosmosu ale kobieta nie moze miec bo zaraz biedna albo materialistka. Wiesz o tym chlopie ze piszac o mnie ze nie mam nic piszesz o sobie ? 

Gość HomoAktyw

taa pewnie, już się  zaprezentowałaś ze swojej najlepszej strony, wieć te kity to zostawa dla następnego faceta.  w tym temacie to już z pewnością nikt nie uwierzy w twoją bezinteresowną troskę o biednego 40 latka i jego sex 😄 szkoda twojego pisania jaka to jesteś dobra, uprzejma i bezinteresowna. 

Normalnie włożył bym ci członka w dziorke i rżnął jak szmate 😍

Gość do piczki

Jej zegar tyka i szuka bolca aby bachora zrobił bo potem albo musi na nią orać albo alimenty dostanie. Tępa leniwa svka.

Gość Gość
10 minut temu, Iibed napisał:

no przecież jakby mieszkała w dużym domu czy sama w bloku to by nie roztrząsała gdzie biedny chłopak sex uprawia 😄

To ty masz problem czlowieku nie ja. Wylewasz jad na innych bo masz nieudane zycie. Dziwna masz takryke jak ktos czegos nie ma to drugi musi miec. Dziwne naprawde.

Gość HomoAktyw
Przed chwilą, Iibed napisał:

sama wylałaś na siebei te pomyje ja tylko spuentowałem i zgadłem to czego od razu nie napisałaś bo jesteś klasytcznym przykładem statystycznej 30 letniej kobiety pasozyta rozkminajacej na forum życie tych dziwnych facetów którzy ich nie chca przygarnąc a powinni 😄

A potem wyciągnoł bym ci z tyłka i zapodał do ust żebyś spił moją gęstą spermę 😘