Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lello

Na zachodzie szczyt urody kobiety to 26, w PL to 23

Polecane posty

Gość lello

potem robią się ciotkowate, tracą dziewczęcy urok

Gość Gość

Na zachodzie faceci zarabiaja w Pl same biedaki alkoholicy obdartusy

Gość zegar B
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Na zachodzie faceci zarabiaja w Pl same biedaki alkoholicy obdartusy

Gdzie ty mieszkasz że takich masz w otoczeniu?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość zegar B napisał:

Gdzie ty mieszkasz że takich masz w otoczeniu?

W polsce

Gość Gość

W Polsce na faceta 18 - 25 jeszcze można oko zawiesić i szpare podać. Powyzej 25 to już można jedynie rzygać. Morda tragedia, bebech wisi, cielsko blade i niedomyte, jaja sine i do kolan, koszmar. 

Gość zegar B
34 minuty temu, Gość Gość napisał:

W polsce

Jakie miasto( wieś?)?? Ile zarobek to dla ciebie biedak a gdzie się zaczyna nie biedak?

Gość Gość

Poznań 

20000 wzwyz

Gość morti
6 minut temu, Gość Gość napisał:

W Polsce na faceta 18 - 25 jeszcze można oko zawiesić i szpare podać. Powyzej 25 to już można jedynie rzygać. Morda tragedia, bebech wisi, cielsko blade i niedomyte, jaja sine i do kolan, koszmar. 

No baby w PL to się już po 23 sypią, potem to szpary przeorane, wenery, zapite mordy, cycki wiszą jak toboły, bez makijażu ryj jak stara ciotka, nic tylko rzygać na te zrobione lale z przebiegiem jak 10 letni tir.

Gość Gosc

Dokladnie, co najmniej 80% facetów kolo 30 juz lysieje, ma nadwage i brzydka gebe. 

Gość zegar B
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Poznań 

20000 wzwyz

A ty ile wyciągasz?

Gość killer
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Dokladnie, co najmniej 80% facetów kolo 30 juz lysieje, ma nadwage i brzydka gebe. 

jak chleją to co ty chcesz? Alkohol niszczy człowieka dosyć szybko.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Znałam dwóch 27 letnich gdzie włosy jak u dziadka tylko z tyłu łba i z boku, a do tego bebechy, cycki większe od moich i pryszcze, no i to niepełne uzębienie w kolorze drewna! 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość zegar B napisał:

A ty ile wyciągasz?

Ja nie pracuje. 

Gość zegar B

Poznań 

20000 wzwyz

20 koła + to ma chyba elita 0.10%, więc wybór nijaki ci zostaje, starzy cwaniacy z bebechem i sinymi jajami, raczej nie przystojniacy do 25 lat, bo to zwykle gołodvpcy 

Gość zegar B
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja nie pracuje. 

Czyli na dvpe chcesz jakiegoś bogacza wyrwać? wiesz jaką masz konkurencje??

Gość Gość

Jak wychodzę na miasto to kobiety nawet 35 lat są piękne (fakt tona tapety) ale są zrobione, a faecei po 30 to dosłownie dziadki! Brak zębów, grubasy, zarośnięte, zapuszczone, i wymagają bóg wie czego. 

Gość Gość

Chłopacy koło 20stki są boscy. Sama mam takiego, 10lat młodszego ode mnie. Twarze tych co odbijają 30stki to normalnie takie Mietki spod monopolowego. 🤮 I to ich napalone spojrzenie typowego desperata który dawno nie moczyl. Horror no. 

Gość vvv
51 minut temu, Gość Gość napisał:

W polsce

Chyba jednak nie.

Gość Gość

Jak wychodzę na miasto to kobiety nawet 35 lat są piękne (fakt tona tapety) ale są zrobione, a faecei po 30 to dosłownie dziadki! Brak zębów, grubasy, zarośnięte, zapuszczone, i wymagają bóg wie czego. 

Albo wychudzeni wysuszeni i wątli z twarzą 45 latka  😄😀 i okularniki w dodatku. Normalnie Stępień z 13 posterunku. 

Gość elroy
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Faceci nie latają po kosmetyczkach i nie walą na ryja tapety, a że chlanie to jak religia w tym chorym kraju to takie rezultaty. Patologiczna genetyka. Baby bez makijażu też po 30 wyglądają jak gòwno, ratuje ich tylko tapeta.

Gość Gość

No. Ztym się zgodze że są mistrzyniami  Oszustwa. Makijaż perfekt. I są piękne jak Z fotoszopa. 

Ja tam się nie maluje wcale, w dvpie mam. Może jakbym nie była w związku to bym się malowala żeby kogoś wyrwać ale mój facet itak nie pozwalq mi nawet paznokci malować. Mi to na rękę. 

Gość oszustwo

Na YT jedne laski pokazują innym jak robić makijaże i oszukiwać, jak przerabiać foty w fotoszopach itp. Wszystko to iluzja. Baby nie brać nawet na randke bez zobaczenia jej bez makijażu.

Gość Gość
7 minut temu, Gość oszustwo napisał:

Na YT jedne laski pokazują innym jak robić makijaże i oszukiwać, jak przerabiać foty w fotoszopach itp. Wszystko to iluzja. Baby nie brać nawet na randke bez zobaczenia jej bez makijażu.

Sami sobie jesteście winni. Jakbyście nie lecieli na wygląd i urodę to byście teraz nie mieli rozkminy. 😀

Gość vvv
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Sami sobie jesteście winni. Jakbyście nie lecieli na wygląd i urodę to byście teraz nie mieli rozkminy. 😀

Taa, bo wy nie lecicie na wygląd.

Dla mnie akurat charakter jest ważniejszy od wyglądu, wolę przeciętną, ale fajną z charakteru niż piękną, ale z chooyowym charakterem.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Polki też się robią z wiekiem paskudne i mówię to jako kobieta , nasz naród nie ma wybitnych genów 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Albo wychudzeni wysuszeni i wątli z twarzą 45 latka  😄😀 i okularniki w dodatku. Normalnie Stępień z 13 posterunku. 

A polki twarz hogaty z wielkim nosem grube i wymalowane żeby zatuszować brzydote 

Gość Gość

Ogólnie Polacy i polki to pokraczny naród którym bliżej uroda do żydów niz słowan  a ameby się kloca kto gorszy xD

Gość gość

To wszystko zalezy na ile lat się wygląda itd. Ja mam takie fazy w swoim zyciu, kiedy wygadam super, a potem gorzej sadzac po moim powodzeniu i spojrzeniach facetów chociazby.

Największe powodzenie mialam chyba w wieku 29 lat, ale oceniaja mnie zwykle na mlodsza