Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Czy mając żonę i dzieci zgodzilibyście się na sex z młodą dziewczyną po kryjomu?

Polecane posty

Gość Ona

Wyobraźcie sobie że od kilku lat jesteście w małżeństwie i macie dzieci, niby ułożone życie. A tu nagle jakaś młoda kobieta składa Wam propozycje seksualną. Zgadzacie się? 

Gość Inez

Jasne leć, a potem małolata będzie Cię szantażować, żona i tak się skądś dowie, a dzieci będą na Ciebie patrzeć z pogardą i złością. Myśli się głową nie fiutem.

Gość buduje drogi i mosty

czemu akurartnie z młodą.gdyby kobieta była atrakcyjna a ja wyposzczony to czemu nie.kiedyś byłem na kontrakcie zagranicą to bym dostał na głowe jakbym przez rok nie  zaciupciał.ludzkiej mechaniki nie oszukasz.

Gość gość

Ja bym się zgodził! Nie raz miałem takie sytuacje i nic się nie wydało! A przyjemnośc jak cholera!

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość Ona napisał:

Wyobraźcie sobie że od kilku lat jesteście w małżeństwie i macie dzieci, niby ułożone życie. A tu nagle jakaś młoda kobieta składa Wam propozycje seksualną. Zgadzacie się? 

Dużo zależy co to byłby za towar, którego gatunku? Myślę ze taka co sama składa ofertę to gorszy sort, odmówiłbym- jakiegoś syfa bym się bał. Nie jestem biorcą, nie biorę jak leci, wolę zdobywać.

Niezbadane są granice ludzkiego umysłu.Trudo jest odpowiedzieć jednoznacznie na takie pytanie. 

Gość Mariola
7 godzin temu, Gość Ona napisał:

Tak mamy z mężem ale trójkąt z młodą studentką. Mąż mnie nie zdradza

Gość Wiem co mówię
2 minuty temu, Gość Mariola napisał:

Tak mamy z mężem ale trójkąt z młodą studentką. Mąż mnie nie zdradza

Ty jego zdradzasz, innej opcji nie ma.