Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Batek

Moja dziewczyna nie chce mieć ze mną zdjęć

Polecane posty

Gość Batek

Moja dziewczyna nie chce mieć ze mną zdjęć na fb. Gdy wstawie jakieś nasze zdjęcie i oznacze ją w tym to po jakimś czasie ona się"z niego usuwa" tak, że nie wyświetla się ono na jej tablicy. Czemu tak robi? Wstydzi się mnie czy jak? 

Gość Batek

Jak się jej pytam czemu tak robi to mi mówi, że "źle wyszła na tym zdjęciu". 

Gość Gość

Bo może ma więcej oleju niż ty? Dorosnij.

Ja też nie lubię umieszczać swojego wizerunku w mediach społecznościowych. Pozowanych zdjęć też nie znoszę.

9 minut temu, Gość Batek napisał:

Wstydzi się mnie czy jak?  

Niekoniecznie od razu chodzi o Ciebie, czy - jak też można by podejrzewać - że chce mieć 'otwartą furtkę'. Może zwyczajnie jest wstydliwa i nie chce się pokazywać, może nie chce się afiszować, może myśli już na przyszłość w razie, gdyby ewentualnie Wam nie wyszło i kasowanie wspólnych publicznych zdjęć byłoby dla niej zwyczajnie zbyt bolesne i upokarzające... A może po prostu naprawdę uważa, że jest niefotogeniczna. Zweryfikuj przyczynę, a znajdzie się i rozwiązanie problemu. Warto też, byś popracował nad samooceną i nie brał tak od razu wszystkiego do siebie.

Gość Batek
2 minuty temu, Nenesh napisał:

Niekoniecznie od razu chodzi o Ciebie, czy - jak też można by podejrzewać - że chce mieć 'otwartą furtkę'. Może zwyczajnie jest wstydliwa i nie chce się pokazywać, może nie chce się afiszować, może myśli już na przyszłość w razie, gdyby ewentualnie Wam nie wyszło i kasowanie wspólnych publicznych zdjęć byłoby dla niej zwyczajnie zbyt bolesne i upokarzające... A może po prostu naprawdę uważa, że jest niefotogeniczna. Zweryfikuj przyczynę, a znajdzie się i rozwiązanie problemu. Warto też, byś popracował nad samooceną i nie brał tak od razu wszystkiego do siebie.

No ale zdjecia siebie jak jest sama zamieszcza. 

Gość On91

Robi Cię w bambuko bracie , jesteś jej opcja planem B a ona dba o imidz przed znjomymi.. coś kombinuje ! Przyjrzyj se czy nie jesteś frajerem na chwile albo masz na chwilkę pełnić jakaś role .. ;)

4 minuty temu, Gość Batek napisał:

No ale zdjecia siebie jak jest sama zamieszcza. 

8 minut temu, Nenesh napisał:

[...] Może zwyczajnie jest wstydliwa [...] może nie chce się afiszować [...]

Nie każdy czuje się komfortowo okazując wszem i wobec swój związek i miłość do partnera. Może też uważa, że to sfera prywatna. Porozmawiaj z nią szczerze, bądź postaraj się delikatnie wybadać, dlaczego nie chce upubliczniać w sieci wspólnych zdjęć. Nie trzeba od razu zakładać najgorszego wyjaśnienia.

Gość gosc

Zwróć uwagę jeszcze jakie demotywatory umieszcza ze "żeby być zdrowym emocjonalnie trzeba się odciąć od pewnych osób" i że najgorsze jest udawanie miłość i przyjaźń.Swoją drogą jest brzydka, ale Ty jeszcze brzydszy i w dodatku ....

Gość gosc

Nie traktuje już za jesteście razem.

Gość gosc

Myślę, źe przestała Cię kochać, bo bo za co.

Gość Batek
3 minuty temu, Gość On91 napisał:

Robi Cię w bambuko bracie , jesteś jej opcja planem B a ona dba o imidz przed znjomymi.. coś kombinuje ! Przyjrzyj se czy nie jesteś frajerem na chwile albo masz na chwilkę pełnić jakaś role .. 😉

No właśnie takie mam wrażenie 😞 

Gość Batek
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Zwróć uwagę jeszcze jakie demotywatory umieszcza ze "żeby być zdrowym emocjonalnie trzeba się odciąć od pewnych osób" i że najgorsze jest udawanie miłość i przyjaźń.Swoją drogą jest brzydka, ale Ty jeszcze brzydszy i w dodatku ....

Nie jesteśmy brzydcy. Ona jest ładna a ja też przystojny. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Batek napisał:

No właśnie takie mam wrażenie 😞 

Dobrze Ci tak.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Batek napisał:

Nie jesteśmy brzydcy. Ona jest ładna a ja też przystojny. 

XD pochlebiasz sobie 2/10 to wszystko

Gość gosc

Ale jeszcze ktoś szykuje Ci niespodziankę z nią by wyrzuciła Cię całkowicie z życia.

Gość Batek
9 minut temu, Nenesh napisał:

Nie każdy czuje się komfortowo okazując wszem i wobec swój związek i miłość do partnera. Może też uważa, że to sfera prywatna. Porozmawiaj z nią szczerze, bądź postaraj się delikatnie wybadać, dlaczego nie chce upubliczniać w sieci wspólnych zdjęć. Nie trzeba od razu zakładać najgorszego wyjaśnienia.

No ale kiedyś nie miała problemu z zamieszczaniem swoich zdjęć ze mną i sama to robiła. A teraz jest tak jak pisze. 

Gość Ania
33 minuty temu, Gość Batek napisał:

Moja dziewczyna nie chce mieć ze mną zdjęć na fb. Gdy wstawie jakieś nasze zdjęcie i oznacze ją w tym to po jakimś czasie ona się"z niego usuwa" tak, że nie wyświetla się ono na jej tablicy. Czemu tak robi? Wstydzi się mnie czy jak? 

a pytasz się czy możesz?

Gość gosc

Po prostu Cię nie kocha i ma gdzieś 

Gość gosc

Lekceważy Cię tak jak Ty ją.To już końcówka pseudo związku.

Gość gość

Pewnie już nie uważa się za twoją żonę ani dziewczynę. 

Gość ..........................

.

Gość Malutka
3 godziny temu, Gość On91 napisał:

Robi Cię w bambuko bracie , jesteś jej opcja planem B a ona dba o imidz przed znjomymi.. coś kombinuje ! Przyjrzyj se czy nie jesteś frajerem na chwile albo masz na chwilkę pełnić jakaś role .. 😉

Dokladnie, może pisze z innym lub innymi i nie chce by oni wiedzieli ze ma chłopaka, mają myśleć ze jest wolna bo jesteś tylko jej opcja a jak znajdzie lepszego to Cie kopnie w d...e. Skoro swoje zdjęcia chętnie zamieszcza w sieci to nie jest nieśmiała i skromna. Jakie to są zdjęcia? Wdzięczy się na nich, robi dziubki, wypina tylek lub pokazuje dekolt? Jeśli tak to jest atencyjna laska która szuka poklasku u samców wiec robi sobie autoreklame. Wazna jest tez częstotliwość dodawania zdjęć. 

Gość Batek
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

Lekceważy Cię tak jak Ty ją.To już końcówka pseudo związku.

Ale ja jej nigdy nie lekceważyłem.  Jesteśmy ze sobą dwa lata, a te problemy zaczeły się 3 tygodnie temu. 

Gość Batek
4 godziny temu, Gość Ania napisał:

a pytasz się czy możesz?

E no ostatnio się nie pytałem. Ale kiedyś zawsze i się zgadzała. 

Gość Gosc
47 minut temu, Gość Batek napisał:

Ale ja jej nigdy nie lekceważyłem.  Jesteśmy ze sobą dwa lata, a te problemy zaczeły się 3 tygodnie temu. 

Peqnie od niedawna leci z innym na boku i nie chce żeby on się dowiedział ze kogos ma. Myślę z elada moment przeskoczy na inna gałąź... Radze sprawdzić jej telefon po kryjomu, zobaczyć z kim i o czym pisze, możesz się zdziwić...innego sposobu nie ma, ona w życiu się nie przyzna (podobnie jak facet w analogicznej sytuacji by się nie przyznał). 

Gość Batek
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Peqnie od niedawna leci z innym na boku i nie chce żeby on się dowiedział ze kogos ma. Myślę z elada moment przeskoczy na inna gałąź... Radze sprawdzić jej telefon po kryjomu, zobaczyć z kim i o czym pisze, możesz się zdziwić...innego sposobu nie ma, ona w życiu się nie przyzna (podobnie jak facet w analogicznej sytuacji by się nie przyznał). 

Zrobie chyba tak jak mówisz bo ocipieje. 

Pewnie nie chce z Tobą zdjęcia bo coś ukrywa albo może sie Ciebie wstydzi przed znajomymi? Bądź chce wyglądać na "wolną" ale skoro od 3 tygodni to zaczęła to coś moze byc na rzeczy, musisz dokładniej sie jej zapytać bo nie chce dawać juz czarnych scenariuszy

Gość Gość

Ludzie i ich problemy. Straszne. I dziwne. Usuń fejsbuka to i problem zniknie 😑

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ludzie i ich problemy. Straszne. I dziwne. Usuń fejsbuka to i problem zniknie 😑

No tak, odezwał się ten co dziewczyny nie ma i nie wie jakie to uczucie gdy laska wrzucala pełno zdjęć z Tobą a nagle z każdego się usuwa