Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona

Wykorzystał mnie i poluje na kolejne

Polecane posty

Gość ona

Bardzo skrzywdził, oszukał, i już szuka kolejnej ofiary w sieci. Zakłamany pijak, ćpun, przemocowiec, który pobił kobietę i ma sprawy w sądzie. Mam możliwość ostrzeżenia jego kolejnych potencjalnych ofiar i dylemat - zrobić to, czy odciąć się i zapomnieć? Chciałybyście wiedzieć, że człowiek, z którym rozmawiacie i który nieźle bajeruje, jest ostatnim zerem i jest niebezpieczny? Nie wiem, co mam zrobić.

Gość Wiem co mówię
7 minut temu, Gość ona napisał:

Bardzo skrzywdził, oszukał, i już szuka kolejnej ofiary w sieci. Zakłamany pijak, ćpun, przemocowiec, który pobił kobietę i ma sprawy w sądzie. Mam możliwość ostrzeżenia jego kolejnych potencjalnych ofiar i dylemat - zrobić to, czy odciąć się i zapomnieć? Chciałybyście wiedzieć, że człowiek, z którym rozmawiacie i który nieźle bajeruje, jest ostatnim zerem i jest niebezpieczny? Nie wiem, co mam zrobić.

Jak na siłę cię wziął to gwałt, idź na policję. Jak sama nogi pod sufit podnosiłaś - wybacz, żadnej krzywdy ci nie zrobił, sucha na bank nie byłaś a jeszcze jak orgazm miałaś .... to lepiej nic więcej już nie pisz.

Gość gosc

NIe wzywaj słowa sucha na kafe..hahahahahhaha

33 minuty temu, Gość ona napisał:

[...] Mam możliwość ostrzeżenia jego kolejnych potencjalnych ofiar i dylemat - zrobić to, czy odciąć się i zapomnieć? [...]

A jak dla Ciebie będzie lepiej na dłuższą metę? Postaraj się wyciszyć emocje, które nie są dobrym doradcą, i dopiero wtedy podejmij decyzję.

34 minuty temu, Gość ona napisał:

[...] Chciałybyście wiedzieć, że człowiek, z którym rozmawiacie i który nieźle bajeruje, jest ostatnim zerem i jest niebezpieczny? [...]

Tak.

Gość Wiem co mówię
1 minutę temu, Nenesh napisał:

A jak dla Ciebie będzie lepiej na dłuższą metę? Postaraj się wyciszyć emocje, które nie są dobrym doradcą, i dopiero wtedy podejmij decyzję.

Tak.

Jaką masz pewność że ona pisze prawdę o tym człowieku?? Żadną, więc się zastanów zanim napiszesz "Tak".

8 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Jaką masz pewność że ona pisze prawdę o tym człowieku?? Żadną, więc się zastanów zanim napiszesz "Tak".

Nawet, jeśli nie mam pewności, wolę być ostrzeżona zawczasu i móc reagować w porę na każdy podejrzany sygnał, niźli nieświadomie naiwnie brnąć w relację, w której mogłabym ucierpieć psychicznie i fizycznie. Żadnego ostrzeżenia nie warto ignorować, ponieważ może być prawdziwe.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość ona napisał:

Ostrzec.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

NIe wzywaj słowa sucha na kafe..hahahahahhaha

Co to ma znaczyć?znowu dażycie do zniesławienia niewinnej i porządnej osoby ?Jakim prawem ?To jest karalne tak kogoś niszczyć i pomawiać.Bawi was robienie z kogos szmaty ?Wroc sie jej krzywda zobaczycie.Nie zdajęcie sobie sprawy z tego ze to osoba czysta i bogobojna ma zadatki na świętą w tej kwestii.

1 godzinę temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Jak na siłę cię wziął to gwałt, idź na policję. Jak sama nogi pod sufit podnosiłaś - wybacz, żadnej krzywdy ci nie zrobił, sucha na bank nie byłaś a jeszcze jak orgazm miałaś .... to lepiej nic więcej już nie pisz.

A jak niby udowodni że nie została zgwałcona i sama się oddała? Co w mózgu będą jej szperac czy jak?