Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana

zdradził mnie mąż

Polecane posty

Gość przegrana

w życiu nie zapomnę smsa do niej o północy na wakacjach "kochanie tak strasznie tęsknię za tobą, nie mogę się doczekać aż Cię zobaczę, jak wrócę i Cię wycałuję" albo jak jej pisał po spotkaniu, że on już tęskni, że cudownie mu było, że uwielbia z nią spędzać czas... i jak jej powiedział że ja go nie pociagam, że nie kocha się ze mną bo mu nie staje... bolało bardzo,  po 2 dzieci nie wyglądam już tak super wiem, ale bez przeady

czemu po ludzku on do niej nie pójdzie ?? ona by go przyjęła ja wiem😞

Gość Iza Nie

A dlaczego Ty go nie kopniesz w tyłek ?

Gość Aga

Jak się zaniedbałaś to mu nie staje, nie jego wina, tylko twoja, bo kobieta ma podniecać swojego faceta.

Gość Iza Nie

A facet nie musi się wcale starac ? Ciekawy punkt widzenia 😂

Gość gość
Przed chwilą, Gość Aga napisał:

Jak się zaniedbałaś to mu nie staje, nie jego wina, tylko twoja, bo kobieta ma podniecać swojego faceta.

kurcze, mojemu staje ostatnio nawet jak tylko na mnie patrzy, masakra a zazdrosny jest tak że mam go dość. Facet nie rozumie że jak kobieta bedzie chciała to i tak zdradzi.jego zazdrość nic tu nie pomoże a raczej działa odwrotnie.

Gość gość
13 minut temu, Gość Iza Nie napisał:

A dlaczego Ty go nie kopniesz w tyłek ?

co ludzie powiedzą?

Gość Iza Nie

Bez złośliwości,jak jest tak bardzo zazdrosny i nieufny ,to może sam ma coś na sumieniu? Mierzy Cię swoją miarą , niestety.

Gość ciekawa jestem
Przed chwilą, Gość Iza Nie napisał:

Bez złośliwości,jak jest tak bardzo zazdrosny i nieufny ,to może sam ma coś na sumieniu? Mierzy Cię swoją miarą , niestety.

A ty kochanie czyją miara mierzysz?

Gość bop
11 minut temu, Gość Iza Nie napisał:

A facet nie musi się wcale starac ? Ciekawy punkt widzenia 😂

On się stara o inną, więc starać się musi. To ona oklapneła na laurach i podupadła.

Gość marek
5 minut temu, Gość gość napisał:

co ludzie powiedzą?

Ludzie powiedzą że babie palma odwaliła, bo ma za dobrze.

Gość gość
20 minut temu, Gość przegrana napisał:

w życiu nie zapomnę smsa do niej o północy na wakacjach "kochanie tak strasznie tęsknię za tobą, nie mogę się doczekać aż Cię zobaczę, jak wrócę i Cię wycałuję" albo jak jej pisał po spotkaniu, że on już tęskni, że cudownie mu było, że uwielbia z nią spędzać czas... i jak jej powiedział że ja go nie pociagam, że nie kocha się ze mną bo mu nie staje... bolało bardzo,  po 2 dzieci nie wyglądam już tak super wiem, ale bez przeady

Powiedziałaś mu ,że o wszystkim wiesz,czy trzymasz to w sobie.

Gość Gość

No i co? Wie, że wiesz? 

12 minut temu, Gość bop napisał:

On się stara o inną, więc starać się musi. To ona oklapneła na laurach i podupadła.

Tak, bo kobieta musi przez cały czas się pilnować i być seksowną, inaczej facet raczy pójść sobie do innej. Błędne myślenie. Partner, któremu zależy na kobiecie, będzie się starał ją zmotywować do zmian, będzie uczestniczył w tych zmianach wraz z nią. Na tym polega związek, a nie na krzywdzeniu drugiej strony, bo 'widzi mi się', coś przestało odpowiadać.

36 minut temu, Gość przegrana napisał:

[...] czemu po ludzku on do niej nie pójdzie ?? ona by go przyjęła ja wiem😞

Ponieważ jest wygodny i tchórzliwy. Kwestia i siła przyzwyczajenia i nawyków. Tam seks, a tu wygodna bezpieczna przystań. Autorko, nie baw się w szpiega, nie czytaj już więcej nieistotnych wiadomości, tylko zwyczajnie zakończ tę toksyczną relację. Lepiej nie tracić dłużej czasu i nerwów, tylko zadbać o siebie i poszukać własnego szczęścia. W swoim wnętrzu oraz u kogoś, kto okaże się Ciebie wartym.

Gość gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

No i co? Wie, że wiesz? 

nie wie, nie wiem czy dam radę w święta

Gość Dziewanna

Powinien Cie po dooopie calowac ze mu dzieci urodzilas!

latwo mowic ale zdradz gnoja. Poczuj sie na nowo kobieta w innych ramionach ladniejszego od meza :) ja tak zdradzalam knura ktory mnie zdradzal pierwszy Musialam leczyc sie przez niego u psychiatry. On doradzil mi by zerwac ze zdrajca kontakt i to mi pomoglo. Ale najpeirw sie zemscilam zdradZalam go z kilkoma przystojniakami mlodszymi od niego i ode mnie niektorzy mlodsi. Kazdy z nich mial wiekszego od zdradzajacego exa :D zupelnie inne uczucie wypelnienia bylo super! Zaluje ze to nie ja pierwsza go zdradzilam ale coz. Tez mowil ze inne sa ladne, ze nie pokaze mi zdjecie jego kolezanki bo mi sie zrobi glupio bo to modelka. Wiesz jak mi bylo przykro? Nie czulam sie kobieta az poszlam z przystojniakami. Oni mnie wypiescili byli szczerze podnieceni. Znow poczulam sie kobieta. Tez myslalqm ze to niemoralne jak tak mozna. Ale poczulam sie znow kobieta po tym co zrobilam.

Gość Iza Nie
41 minut temu, Gość ciekawa jestem napisał:

A ty kochanie czyją miara mierzysz?

A ja uważam ,że podstawą każdego związku jest zaufanie. 

Gość Dziewanna

Widzialam u niego brakujace prezerwatywy i glupia jeszcze do niego chodzilam :( zebralam o milosc tak mi wstyd. Staralam sie w lozku.

moze zbierz materialy dowodowe do rozwodu albo wynajmij kobiete detektywa ktora go uwiedzie i ktos porobi zdjecia bo to szmaciarz z tegoco widze na kazda poleci kochanka tez sie znudzi w sumie byloby super zemscisz sie na niej i na nim :) a jego zdradzaj powoli sobie szukaj kogos innego zadbaj o siebie ale nie dla mezulka. Ja tak zaczelam nosic mini a zdradzajacy ex myslal ze dla niego :D az zaczal mnie widywac z innymi ladnymi panami. Nie musisz byc modelka dla przystojniakow zdziwilabys jak wygladam nie jestem piekna ale dbam o siebie zapuszczam wlosy itd.

bylam taka zakochana..... az go chwilami nienawidzilam to znow kochalam az juz calkiem znienawidzilam a teraz czuje obojetnosc. Na jakis czas odebral mi godnosc nie czulam sie kobieta tylko paskudnym potworem a sam ma nadwage i malego.

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

nie wie, nie wiem czy dam radę w święta

Zamierzasz nic mu nie mówić o tym ,to chore. Jak ty chcesz żyć dalej wiedząc o tym i przebywać z tym człowiekiem. Posłuchaj rady Nenesh.

Gość Facet Godność

Godność odebrałaś sobie Dziewanna sama ,idąc do łóżka z facetami ,tylko po to , by się zemścić. Fuuuujjjj...zaochajdziure zrobiłaś z siebie 

Gość Dziewanna

Nie. Wlasnie wtedy poczulam sie na nowo kobieta. Poczekaj jak cie zdradzi partnerka a zrobisz to samo.

latwo obrzucac blotem innych jak sie nie zostalo w ohydny sposob zdradzanym na lewo i prawo. I jeszcze wysmianym za naiwnosc. Jak klamal prosto w oczy ze kocha.

Teraz mam jednego mezczyzne na stale. Jestem mu wierna 9 lat. Mam nadzieje ze on mi tez bedzie. Wiernosc za wiernosc, zdrada za zdrade.

Gość gość
28 minut temu, Gość Dziewanna napisał:

Widzialam u niego brakujace prezerwatywy i glupia jeszcze do niego chodzilam 😞 zebralam o milosc tak mi wstyd. Staralam sie w lozku.

moze zbierz materialy dowodowe do rozwodu albo wynajmij kobiete detektywa ktora go uwiedzie i ktos porobi zdjecia bo to szmaciarz z tegoco widze na kazda poleci kochanka tez sie znudzi w sumie byloby super zemscisz sie na niej i na nim 🙂 a jego zdradzaj powoli sobie szukaj kogos innego zadbaj o siebie ale nie dla mezulka. Ja tak zaczelam nosic mini a zdradzajacy ex myslal ze dla niego 😄 az zaczal mnie widywac z innymi ladnymi panami. Nie musisz byc modelka dla przystojniakow zdziwilabys jak wygladam nie jestem piekna ale dbam o siebie zapuszczam wlosy itd.

bylam taka zakochana..... az go chwilami nienawidzilam to znow kochalam az juz calkiem znienawidzilam a teraz czuje obojetnosc. Na jakis czas odebral mi godnosc nie czulam sie kobieta tylko paskudnym potworem a sam ma nadwage i malego.

nie czuję się na tyle atrakcyjna żeby kogoś szukać, kiedyś myślałam ze ja mu wystarczam

Gość Dziewanna
1 minutę temu, Gość gość napisał:

nie czuję się na tyle atrakcyjna żeby kogoś szukać, kiedyś myślałam ze ja mu wystarczam

Tez tak sie czulam. Wmawial mi ze nikt mnie nie chce ze mam wady o ktorych nie bede tu pisac ze inne sa ladniejsze itd. Czulam sie jak ostatni zdeptany smiec.

i naprawde piekna nie jestem ale swoimi kompleksami i skromnym ubiorem odstraszalam facetow. Pozniej sie osmielilam zaczelam patrzec w oczy obcym, zaczeli sie mna interesowac. A naprawde bylam niewidzialna sierotka. Szara smutna mysza. Ktos mi powiedzial ze mam smutne oczy a ja chcialam umrzec.

Gość Dziewanna

Zauwaz ze nieraz brzydkie maja wiernych partnerow. Cud? Jakos da sie je kochac?

Gość Dziewanna

Widywalam go na ulicy nieraz z normalnymi dziewczynami. A czasem z jakas wyuzdana dziwa w panterce. Z duzymi cyckami ladna z twarzy. Ja mam bardzo male.

kazda byla ladniejsza ode mnie. Przynajmniej tak czulam. Uwolnilam sie od tego porownywania jak zerwalam z gnojem bo on by dalej ciagnal ta farse zdradzanie na lewo i prawo.

do dzis czasem sie odezwie. Nigdy nie odpowiadam. Pyta czemu sie nie odzywam a ja nic.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość przegrana napisał:

A bo to pierwszy raz zdradził. Tak jak wyglądasz po urodzeniu dwójki dzieci to niejedna chciałaby wyglądać.

Gość Dziewanna

Ladne tez sa zdradzane. Moze jestes skromna i przez to nie czujesz sie atrakcyjnie w kazdym razie NIE OBWINIAJ SIEBIE. Nawet jakbysmy byly ostatnimi pasztetami nie zaslugujemy na zdrady. Mogl sie nie decydowac na Ciebei i tyle. Wiem ze teraz nie czujesz sie atrakcyjna to normalne po zdradzie. Ja sie czulam jak potwor wstydzilam sie twarzy. Doslownie. Stad zaczelam przyjmowac propozycje innych panow. Oczywiscie jak zadbalam o siebie bo czulam sie tak ohydna ze musialam wymienic garderobe zapuscic wlosy zmienic kolor, wybielic zeby, troche cwiczyc choc jestem szczupla. Ale juz nie dla niego no moze by widzial co stracil i zalowal widzac mnie z innymi.