Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Jak wygląda życie po 10-15 latach w związku?

Polecane posty

Gość kirek

wale swoja od tyłu i spuszczam się na dupę lub plecy 🙂 całość trwa z 4 minuty - zawsze ona obiecuje coć więcej w łóżku ale nic nie ma dlatego wale ja w kiblu bo jest głupia babą 🙂

Gość gość
2 godziny temu, Gość Monika napisał:

Witam,

proszę o wypowiedź osoby, które są w dłuższym związku, jak to jest u Was?

Chodzi mi o to czy często uprawiacie sex, czy flirtujecie ze sobą czy mąż Was dalej adoruje i podrywa tak jak na początku znajomośći itd.

U mnie jest jakaś taka stagnacja, ciągłe obowiązki, większość czasu poświęca się dzieciom i mam wrażenie, że oddalamy się od siebie z mężem. Kochamy się rzadko, może z raz w miesiącu, nikt specjalnie nie dąży do zbliżeń. Na co dzień też brak jakiejś większej czułości. Buziak na do widzenia rano i na powitanie po południu. Nie ma tego czegoś co było 10 lat temu 😉

Po ośmiu jest rozwód 😛 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość zdecydowanie napisał:

raz na miesiąc to jest nie zgodne z naturą faceta wiec nie jestes sama musi miec inną sorki

Niestety zgodne z naturą prawie impotenta 😛 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Monika napisał:

Witam,

Chodzi mi o to czy często uprawiacie sex, czy flirtujecie ze sobą czy mąż Was dalej adoruje i podrywa tak jak na początku znajomośći itd.

U mnie jest jakaś taka stagnacja, ciągłe obowiązki, większość czasu poświęca się dzieciom i mam wrażenie, że oddalamy się od siebie z mężem. Kochamy się rzadko, może z raz w miesiącu, nikt specjalnie nie dąży do zbliżeń. Na co dzień też brak jakiejś większej czułości. Buziak na do widzenia rano i na powitanie po południu. Nie ma tego czegoś co było 10 lat temu 😉

Jako małżeństwo 19 lat (wcześniej jaki para nie mieszkaliśmy razem,  więc to trochę inaczej wyglądało). Seks 4-5 × w tygodniu (jak dzieci były malutkie to z racji zmęczenia, itd 2x w tygodniu). Generalnie dobrze się ze sobą bawimy- od czasu do czasu staramy się wyjść na randkę (udaje się też wyjechać na parę dni we dwoje), co tydzień jakaś kolacja z winem  serami . Nie narzekam. 

3 godziny temu, Gość hohoł napisał:

Serio taki harmonogram macie? raporty też z tego sporządzacie?

To nie harmonogram, chyba nie masz rodziny. Weekend mozemy dluzej pospac niz 5 rano  wiec i ochota wieksza. W tygodniu padamy na pysk. Dziewczyna pytala to odpowiadam, nie ma co sie bulwersowac. 

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

A to aż raporty trzeba sporządzać.  Piątek to weekendu początek, jest się wyspanym,  nie ma pracy.  To normalne, że jest wtedy więcej seksu.  

No dokladnie, w weekend z wizja ze pospimy dluzej mamy wieksza ochote. Ale to tylko dzieciaci rozumieja;) 

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Monika napisał:

Po dwudziestu latach całkiem fajnie.

Gość Xxx
5 godzin temu, Gość gościówa napisał:

wiesz, niektórzy po 10 latach związku nie są w tak dobrej formie jak dawniej. My np. z mężem jesteśmy w formie i dzieci też w tym nie przeszkodziły, więc różnicy w ilości seksu nie ma teraz czy 15 lat temu, ale u znajomych już tak różowo nie jest.

U znajomych? Serio zwierzacie sie z takich rzeczy, co za plociury, intymnosc zero, paple

Gość Gosc

Każdy związek ma kryzysy ...

Gość gość
21 godzin temu, Mizo napisał:

No to współczuję... całe szczęście, że nigdy tego nie doświadczę 🙂  

Ale widać, że jesteś sfrustrowana/-y skoro cię to cieszy, że ktoś założył taki topik i opisuje zauważony problem czyli codzienność twoja i paru innych trolli musi być bardzo kiepska. Szczęśliwy i spełniony, zadowolony z życia człowiek nie jest frustratem, który żywi się dogryzaniem innym.

Gość gość
21 godzin temu, Mizo napisał:

Ale widać, że jesteś sfrustrowana/-y skoro cię to cieszy, że ktoś założył taki topik i opisuje zauważony problem czyli codzienność twoja i paru innych trolli musi być bardzo kiepska. Szczęśliwy i spełniony, zadowolony z życia człowiek nie jest frustratem, który żywi się dogryzaniem innym.

Gość gość
Dnia 3.10.2019 o 12:31, Mizo napisał:

Gość gosc
Dnia 3.10.2019 o 12:25, Gość nie cierpię mężczyzn napisał:

proszę cie, stagnacja, znudzenie, niewolnictwo i tyle.Buziak na do widzenia, hahahahah a kto by się chciał całować z kimś kto cię wkoorwia? I tak trzeba udawać dobrą, fajna żonkę dla świętego spokoju a w środku aż wszystko kipi ze złości , wstrętu i niechęci.

Gość Marienka

A ja jestem 18 lat w związku. Mąż za mną łazi, ociera sie, całuje, inicjuje seks. Kochamy się średnio 3 razy w tygodniu. Mamy po 48 lat choć dają nam mniej.  Czasem jest nerwowo, kłótnie o byle co, pretensje. Czyli można. Tyle, że ja metaforycznie powiem.. Mam w domu bułki, ale chodzę po chleb do innej piekarni.