Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara

Chce czy nie chce?

Polecane posty

Gość Sara

Mam pytanie i dylemat. Facet, z którym mamy się ku sobie chciał mnie ostatnio wyciągnąć na kawę, ale akurat w tamtym momencie nie mogłam. Napisałam później do niego czy możemy jakoś nadrobić tę kawę, bo ja bardzo chętnie, oddzwonił i dogadaliśmy się, że w tym tygodniu byśmy mogli się spotkać, ale on się jeszcze w tej sprawie odezwie. Problem w tym, że mamy już czwartek a on dalej nic i nic. Wiem, że jest teraz bardzo zajęty i jeżeli brak chęci na spotkanie wynikał by wlasnie z tego, to wystarczy to napisać, prawda? Ja bym to zrozumiała. A tak to ja teraz nie wiem czy wypada mi się znowu pytać o te spotkanie? Czy nie wyjdę na jakąś desperatkę czy osobę ktora się narzuca? 

Gość on_ps

nic nie pisz, niech sie troche wykaze.

11 minut temu, Gość Sara napisał:

[...]  A tak to ja teraz nie wiem czy wypada mi się znowu pytać o te spotkanie? [...]

Wypada, nie wypada. Skoro Cię temat męczy, to zawsze można podejść z dystansem i posłać facetowi jakąś żartobliwą zaczepkę w nawiązaniu do kawy. Nawet dobrze, by z lekkim prztyczkiem, że milczy. Subtelnie, bez robienia wielkich wyrzutów.

11 minut temu, Gość Sara napisał:

[...] Czy nie wyjdę na jakąś desperatkę czy osobę ktora się narzuca? 

Jedna sytuacja nie określa Twojej postawy całkowicie, a danie do zrozumienia, że nie pozwalasz się ignorować, kiedy facetowi jest to na rękę, również bywa korzystna.

Gość Gość

Skoro powiedział, że się odezwie, to się odezwie. Nie rób dram z niczego.