Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Lecieliśmy na siebie a teraz pałamy do siebie niechęcią

Polecane posty

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie aż pojawi się ktoś normalny i powie jej prosto w oczy,,chcę być z Tobą na  dobre i złe nigdy Cię nie zostawie.Zostaw go""Do póki tego mi nie powie to sobie będzie czekał. Ja juz swoje zrobiłsm.Tylko ja do niego nigdy on w moja strone.To nie fer.

Co to za kocopoły? 

Gość Gość autor

Kobietę trzeba umieć utemperować. Kobieta której ktoś nie pokaże błędów nie rozumie że źle robi. Ja użyłem komunikacji słownej, powiedziałem czego oczekuje. U niej opiera sie wszystko na komunikacji niewerbalnej i między slowkami komunikaty. Nie musze ich rozumieć i wszystko zależy od interpretacji. Niektórym tak wygodnie, pokręci noskiem i myśli że facet padnie do jej stóp a to tak nie działa, tylko na frajerów. Później taja kobieta zdepta takiego faceta łajze bo tak sie to nazywa

Gość Autor
5 minut temu, Gość M...@ napisał:

Przestań autorze pisać pod innym nickiem. Myślisz, że o tym nie wiem?

Ciekawe po co miałbym to robić. Za dużo sci-fi i sie doszukujesz teorii

Gość M...@
2 minuty temu, Gość Gość autor napisał:

Kobietę trzeba umieć utemperować. Kobieta której ktoś nie pokaże błędów nie rozumie że źle robi. Ja użyłem komunikacji słownej, powiedziałem czego oczekuje. U niej opiera sie wszystko na komunikacji niewerbalnej i między slowkami komunikaty. Nie musze ich rozumieć i wszystko zależy od interpretacji. Niektórym tak wygodnie, pokręci noskiem i myśli że facet padnie do jej stóp a to tak nie działa, tylko na frajerów. Później taja kobieta zdepta takiego faceta łajze bo tak sie to nazywa

Więc powiedz, co jej powiedziałeś i czego od niej oczekiwałeś. Jestem ciekawa. 

Gość M...@

I nawiał przy trudnym pytaniu. Cwaniak i kombinator. Kłamstw zabrakło. 

Gość Gosc
44 minuty temu, Gość Autor napisał:

A skąd facet ma wiedzieć, że Ty chcesz by on się zaangażował a nie dystansujesz się bo wolisz swojego misia. To działa w dwie strony. Wyżej pokazałaś swoj charakter. Nie chce mi się z wami gadać

Śkad ?przez niego z moim już 10 lat nie sypiam bo nie potrafie wiec skończ bredzić!To chyba wystarczający dowod!Nie to co Ty bez sercu byś nie wyrobił 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość M...@ napisał:

Dokladnie .O kuminkacie pieprzy?jakim komunikacie z anonima na anonimowym gufnianym forum pewnie w eter albo do ogółu.Albo na radio z anonima w eter.Dorośli ludzie ze sobą rozmawiają autor się tylko bawi jej uczuciami.Nic poza tym.

Gość hehe

dwie mężatki rozglądajace sie za meskimi garciami moraly prawia, uroki kafe 😄

Gość Gosc
21 minut temu, Gość M...@ napisał:

Więc powiedz, co jej powiedziałeś i czego od niej oczekiwałeś. Jestem ciekawa. 

Nic nie powiedział

NAWET JEDNEGO SLOWA W OCZY.

5 minut temu, Gość M...@ napisał:

Dokladnie .O kuminkacie pieprzy?jakim komunikacie z anonima na anonimowym gufnianym forum pewnie w eter albo do ogółu.Albo na radio z anonima w eter.Dorośli ludzie ze sobą rozmawiają autor się tylko bawi jej uczuciami.Nic poza tym.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Śkad ?przez niego z moim już 10 lat nie sypiam bo nie potrafie wiec skończ bredzić!To chyba wystarczający dowod!Nie to co Ty bez sercu byś nie wyrobił 

Wszyscy znamy już szczegóły twojego pożycia sucha jak wióry sylwio... Jesteś żałosna i zacznij się w końcu leczyć schizofreniczko paranoidalna. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nic nie powiedział

NAWET JEDNEGO SLOWA W OCZY.

O wojtusiu piszesz? Ładnie to tak cudzolozyc w myślach o Rafała zdradzać pisemnie? A taka bogobojna i tak umoralnia wyzywajac inne kobiety haha.

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Gość autor napisał:

Błędy?jakich błędów?Autor powinien błędów szukać w sobie.Nie jest jej wart.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wszyscy znamy już szczegóły twojego pożycia sucha jak wióry sylwio... Jesteś żałosna i zacznij się w końcu leczyć schizofreniczko paranoidalna. 

Jedną kobieta na świecie tyle sypią osobno ?RODO!obowiązuje ...e 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Błędy?jakich błędów?Autor powinien błędów szukać w sobie.Nie jest jej wart.

Sylwia s cudzą wartość ocenia 😂 uroilas sobie że to Wojtuś napisał? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jedną kobieta na świecie tyle sypią osobno ?RODO!obowiązuje ...e 

Jak pisałaś o koni a A rczykach to już nie obowiazywalo? Haha

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

O wojtusiu piszesz? Ładnie to tak cudzolozyc w myślach o Rafała zdradzać pisemnie? A taka bogobojna i tak umoralnia wyzywajac inne kobiety haha.

Lecz się shizofreniku!Kto tu piszę o cudzolostwie co ty odpierdalasz?skąd ci się biorą tę imiona?Do baby wypoertslsj a nie na kobiecym forum nirwyxyty buhaju erotomanie

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sylwia s cudzą wartość ocenia 😂 uroilas sobie że to Wojtuś napisał? 

Kto?

Gość Gosc

A to witamy w świecie ...ow

Gość Rafau
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Lecz się shizofreniku!Kto tu piszę o cudzolostwie co ty odpierdalasz?skąd ci się biorą tę imiona?Do baby wypoertslsj a nie na kobiecym forum nirwyxyty buhaju erotomanie

Sylwio przegłaś. Jutro weźmiesz w usta.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak pisałaś o koni a A rczykach to już nie obowiazywalo? Haha

I kto to mówi ?jak kobiecie życie ropiertalałes  to ci było wolno ??ale jakby chciała być z kim innym to już cudzolostwo co?Ty jestes ... do imentu!Wara ci od mężatki ...ie. Jeszcze ci mało?Można się domyśleć jakie zjepy tu siedzą.Stare to obsrane i niewyżyte.Mczymordy.Bełkot po pijaku

Gość Gosc

Chore!Moderacja to dno!

Gość Magda
17 minut temu, Gość Rafau napisał:

Sylwio przegłaś. Jutro weźmicesz w usta.

A ja mogę ?

Gość Gość ...
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A ja też parę lat z nikim,i nie mam męża,więc jestem lepsza,bo moralniejsza,bo nie zajęta 😁

Gość ...
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A skąd ona ma wiedzieć ze on życzy sobie tego rozstania?że on myśli o niej poważnie?Ma rozpieprzyc rodzinę a temu za 5minut znudzi się zabawa?Za wysoką ceną jak dla mnie.Nie warto robić krzywdy dzieciom czy tracić dom żeby jakiś firmy 5minut się zabawił .Potem strat już nikt nie zwróci ani nie odbuduje.

Zajęte kobiety są na  drugim miejscu pi mnie,bo ja jestem wolna,bez dzieci i mam moralność, nie pcham się..

Gość ...
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A skąd ona ma wiedzieć ze on życzy sobie tego rozstania?że on myśli o niej poważnie?Ma rozpieprzyc rodzinę a temu za 5minut znudzi się zabawa?Za wysoką ceną jak dla mnie.Nie warto robić krzywdy dzieciom czy tracić dom żeby jakiś firmy 5minut się zabawił .Potem strat już nikt nie zwróci ani nie odbuduje.

Poza tym ja  jestem wolna i mogę pisać o miłości ,a zajęte, albo mężatki jesteście dla mnie śmieszne w tej pogoni za facetami. Brak zasad moralnych i kręgosłupa..Ja mam szacunek do siebie,bo nie tykam zajętych..choć  sama jestem wolna i nikogo nie mam.A wy nawet nie wiecie co to znaczy szacunek....Moralizatorki z Bożej łaski... 

Gość Do autora

Facet co lata za zajętymi kobietami jest bardziej żałosny niż one same....przekrój ludzi bez moralności i uczciwości. A wyznawanie sobie samemu miłości świadczy o braku jakichkolwiek hamulców..jazda bez trzymanki na emocjach innych.Uwazaj,żebyś się nie rozbił sam na swoim ego..

Gość M...@
27 minut temu, Gość Do autora napisał:

Facet co lata za zajętymi kobietami jest bardziej żałosny niż one same....przekrój ludzi bez moralności i uczciwości. A wyznawanie sobie samemu miłości świadczy o braku jakichkolwiek hamulców..jazda bez trzymanki na emocjach innych.Uwazaj,żebyś się nie rozbił sam na swoim ego..

Brawo!!! Dobrze napisałaś / napisałeś 

Gość ...
12 minut temu, Gość M...@ napisał:

Brawo!!! Dobrze napisałaś / napisałeś 

Jestem kobietą wolną i bez dzieci i nie ogarniam jak autor jeszcze się chwali takim podejściem do życia, dlatego to napisałam  ...Fajnie mieć w życiu szacunek nawet do samego siebie.Pozdrawiam

Gość Gość
3 godziny temu, Gość ... napisał:

Jestem kobietą wolną i bez dzieci i nie ogarniam jak autor jeszcze się chwali takim podejściem do życia, dlatego to napisałam  ...Fajnie mieć w życiu szacunek nawet do samego siebie.Pozdrawiam

Ale to nie on lata za zajętymi kobietami tylko zajęta kobieta lata za nim. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale to nie on lata za zajętymi kobietami tylko zajęta kobieta lata za nim. 

Na jedno wychodzi-bo powinien jej dac jasno do zrozumienia-zajęta-znaczy nie tknięta..faceci się wybielają,jak to ktoś za nimi lata-a sami by skorzystali jakby mogli z zajętych, z zamężnych..więc takie farmazony dzieciom w przedszkolu a nie kobietom dojrzałym sadzić.Masz szacunek do siebie-to proste-nie tykasz co nie Twoje