Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juleczka

Padaczka czy ktos ma takie objawy jak ja

Polecane posty

Gość Juleczka

Witam, czy ktoś z Was brał może lamitrin na padaczkę I powodował u niego ciągłe bóle głowy ? Lub tez po jakimś czasie przestał działać, cy zmienialiscie na jakis inny lek, jesli tak to jaki ? Czy ktos z Was ma bóle głowy codziennie przy padaczce takie ze uniemozliwiaja normalne funcjonowanie, boli przy tym brzuch, nie chce sie jesc, czasami biegunki. Badz ktoś kto ma atak I wszystko czuje podaczas ataku, najpierw zaczyna sie bólem głowy a potem upadek I ogromny bol całego ciała wszystko czujesz. Chciałabym wiedziec czy ktokowliek miał podobnie I jak w ogole radicie sobie z ta choroba. Bo u mnie jak jest gorzej ciagłe bóle powoduja dołki psychiczne. Mam te tak ze podczas bólu jak np leze I próbuje przeczekac to poruszajac chocby palcem ból sie bardzo nasila. Ogólnie pojawiaja sie tez bóle połowy strony ciała, takie sztywnosci dretwienia w stawach. Próbujecie jakichs niekonwencjonalnych metod aby chociaz troche poprawic swój stan zdrowia? Np przy okresie letnio jesiennym – mi wtedy sie zazwyczaj pogarsza. Miałam robione badania MRI , eeg, usg doppler tetnic szyjnych, piłam różne zioła, brałam tez inne rodzaje leków, nawet psychotropy kiedys, nic nie pomogło. Czy moze sa jeszcze jakies sposoby rodzaje badan które mozna zrobic, medoty leczenia. Proszę o porady, jestem bardzo załamana.