Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Zastanawiam sie co mysli sobie facet ktory widzi nago grubsza partnerke?

Polecane posty

Gość Gość

Ma ochote na sex ? 

Gość Gość

Musli sobie o jakiejś szczupłej. :)

Gość Gosc

Ja mam fetysz by zrobić to z bardzo grubą murzynką 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja mam fetysz by zrobić to z bardzo grubą murzynką 

Oki ale chodzi mi o to ze cialo ma ladne twarz tez tylko nie ma figury nie jest zgrabna. Czy faceto to przeszkadza ? 

Gość Shot in the dark
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Oki ale chodzi mi o to ze cialo ma ladne twarz tez tylko nie ma figury nie jest zgrabna. Czy faceto to przeszkadza ? 

Dlaczego myślisz, że wszyscy faceci są tacy sami? Jednym ogromnie to przeszkadza, preferują szczupłe i bardzo zadbane kobiety. Dla innych ważne są uczucia, może im trochę przeszkadzać figura, ale ostatecznie kochają całokształt. Jeszcze inni to tzw. wypasacze, których pociągają otyłe osoby. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Shot in the dark napisał:

Dlaczego myślisz, że wszyscy faceci są tacy sami? Jednym ogromnie to przeszkadza, preferują szczupłe i bardzo zadbane kobiety. Dla innych ważne są uczucia, może im trochę przeszkadzać figura, ale ostatecznie kochają całokształt. Jeszcze inni to tzw. wypasacze, których pociągają otyłe osoby. 

Dobrze ale chodzi mi to tzw wiekszosc.  Co sobie mysli wiekszosc facetow jak widzi nago grubsza partnerke ? No. co za pasztet ? Albo czy ja nie zasluguje na cos lepszego ? Itp. To norma ze faceci wola szczuplejsze

Gość Puszysta

Myśli że spasła się jak świnia i z tego cieszy, bo każdy facet woli roochać świnie niż zgrabne panny, więc mozesz być spokojna

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

A dobra jest w łóżku?

Gość Shot in the dark
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dobrze ale chodzi mi to tzw wiekszosc.  Co sobie mysli wiekszosc facetow jak widzi nago grubsza partnerke ? No. co za pasztet ? Albo czy ja nie zasluguje na cos lepszego ? Itp. To norma ze faceci wola szczuplejsze

Jeśli ją kocha, to pewnie martwi się o jej zdrowie i ma nadzieję, że niebawem trochę schudnie.

Gość Gowniary spać

To pisze brzydka anorektyczka co nie ma cyckow tylko rodzynki,małolata z chlopieca D,u,p,ą 

Gość Gosc

Bo wy polki myślicie że ukrainki to tylko kase od starych dziadów chcą a to na pewno też fajne dziewczyny które szukają normalnego życia i ponoć lubią Polaków

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ma ochote na sex ? 

To zależy na to czy poznał jak była grubsza, czy jak kiedy była szczupła 😛

Przed sexem, facet jest podniecony i nic mu nie przeszkadza. Patrzy na pupę, dotyka, pieści i u grubszej kobiety np. piersi są zawsze większe, więc większość mężczyzn to lubi. Miło jest się przytulić do grubszej kobiety, jest taka miękka...
Są też wady... Jak rozmawiasz o jedzeniu, to ma pretensje,  że oczekujesz od niej diety i tego, żeby schudła. Propozycja wysiłku fizycznego, to tak jakbyś zaproponował "odchudzanie przez bieganie"... Obraza i foch na kilka dni.
Ogólnie w takim związku jest ciężko.

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ma ochote na sex ? 

To zależy na to czy poznał jak była grubsza, czy jak kiedy była szczupła 😛

Gość Gość
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak możesz mieć ładne ciało jak nie jest zgrabna?

Gość Gość
3 minuty temu, Jack445 napisał:

Przed sexem, facet jest podniecony i nic mu nie przeszkadza. Patrzy na pupę, dotyka, pieści i u grubszej kobiety np. piersi są zawsze większe, więc większość mężczyzn to lubi. Miło jest się przytulić do grubszej kobiety, jest taka miękka...
Są też wady... Jak rozmawiasz o jedzeniu, to ma pretensje,  że oczekujesz od niej diety i tego, żeby schudła. Propozycja wysiłku fizycznego, to tak jakbyś zaproponował "odchudzanie przez bieganie"... Obraza i foch na kilka dni.
Ogólnie w takim związku jest ciężko.

Zbok.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak możesz mieć ładne ciało jak nie jest zgrabna?

Zwyczajnie, mam mało fałd i celulit umiarkowany

7 minut temu, Gość Gość napisał:

Zbok.

Dziwna jesteś. To co napisałem, to 100% prawdziwe streszczenie małżeństwa z kobietą która przytyła 25kg i obraża się kiedy ktoś chciałby jej pomóc schudnąć. Tak wygląda realne życie...

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Zwyczajnie, mam mało fałd i celulit umiarkowany

Mało fałd.... Boże...

Są kobiety z nadwagą i kobiety z nadwagą. Są sobie takie laski jak Jennica Lynn czy Cassie0pia. I są pagórki z fałdami. 😛

Gość Potencjalny

Myśli "ale zaraz w.y.u.c.h.a.m. to falujace wielkie łu ps.ko aż będzie furczalo, grrrr ummmm!"

Gość Tchncdbngv
2 godziny temu, Piaskun napisał:

Są kobiety z nadwagą i kobiety z nadwagą. Są sobie takie laski jak Jennica Lynn czy Cassie0pia. I są pagórki z fałdami. 😛

Te dwie wymienione serio ci się podobają? :/ 

Gość Koko
17 minut temu, Gość Lol napisał:

Lol

Tak myśli? Lol?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Koko napisał:

Tak myśli? Lol?

Kto? Twój czoko koko? 

18 minut temu, Gość Tchncdbngv napisał:

Te dwie wymienione serio ci się podobają? 😕

Nie mam sprecyzowanego typu ulubionej sylwetki. Kobieta musi być kształtna i symetryczna. Albo wielki tyłek i wielkie cycki i wcięcie w tali, wtedy większy brzuszek uchodzi, bo ze względu na proporcje nie rzuca się w oczy.  Albo jeśli jest szczupła i bardziej atletyczna. Wtedy nie musi mieć wielkich piersi czy zadka. Reszta pociągu to już kwestia jej osobowości.

Na chwilę obecną chyba się skłaniam bardziej ku drugiemu typowi. Lubię biegać, chodzić na długie dystanse, włażę piechotą na 8me piętro dla zdrowia.  Etc, raczej na dłuższą metę nie dogadałbym się z kimś kto ze względu na masę ciała nie miałby na to siły ani ochoty.

Jedyne co mnie naprawdę odrzuca czysto estetycznie to gruba kobieta z małym biustem. Niezbyt mi leżą też kobiety z małym biustem i wielkim tyłkiem, czyli sylwetka typu gruszka. 

Gość Gość

Bardzo nam wszystko jedno. Bella taka brzydka. Dziwne very. Haha

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Bardzo nam wszystko jedno. Bella taka brzydka. Dziwne very. Haha

Zawsze uważałem był, że chiuwawa to najgłupsze z psów, jeśli nie z ssaków w ogóle. Przyłazi toto nie proszone i szczeka bez sensu, a to na kamień w ogrodzie, a to na kafelki w kuchni, a to na niezwykle groźną komodę.
Muszę jednak powiedzieć, że twoja monomania sprawiła, że łaskawiej patrzę na te przygłupie imitacje psa.

Gość Gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Zawsze uważałem był, że chiuwawa to najgłupsze z psów, jeśli nie z ssaków w ogóle. Przyłazi toto nie proszone i szczeka bez sensu, a to na kamień w ogrodzie, a to na kafelki w kuchni, a to na niezwykle groźną komodę.
Muszę jednak powiedzieć, że twoja monomania sprawiła, że łaskawiej patrzę na te przygłupie imitacje psa.

Nieproszone* najglupszy z ssaków to ssak człowieka ze zwisajacym worem w kroku. A Ty to już podwójnie bo nie dość że pies to ludzki. To ty z dużej jedynie przez słownik. 

Gość Gość 🐕💨

Poza tym ja jestem cziłałą z bewerli hils a ty kundlem zapchlonym biegajacym między śmietnikami w śmierdzącej faweli.