Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam

Moja kochanka mnie oszukuje?

Polecane posty

Gość adam

Od ok 4 lat jestem w związku pozamałzeńskim z kochanką. Oboje mamy malzenstwa w ktorych juz od kilku ladnych lat nawet nie dochodzi do sexu, oboje ustalilismy, że nie rozbijamy swoich malzenstw, nie bierzemy rozwodu, jedynie spotykamy sie raz na miesiac, rozmawiamy czasami sex. I tak to trwa od 4 lat. W ostatnim czasie zauważyłem że moja kochanka troche sie ode mnie oddaliła. jakieś 4 miesiące temu napisała mi, że jej bardzo ciezko chory (nowotwór), od tego momentu nasz kontakt się mocno ograniczył. Dziennie przed ta choroba wymienialismy po kilkanascie smsow, kilka razy rozmawialismy glosowo, teraz to są 2 smsy z jej strony, ja piszę więcej, ale często nie odpowiada na moje smsy, albo odpowiada nie na temat. Oczywiscie, że rozumiem wszystko ze choroba jej męża mogla zmienic jej myslenie, ale w tych smsach zdrarzało się, że pisała mi że i tak go nie kocha. Obecnie jak twierdzi mąż jest w szpitalu, przyjmuje kolejną chemię, jednak od 2 miesiecy nawet nie rozmawialiśmy głosowo, dostaje smsy typu: jest mi cięzko, nie mam na nic siły itd itd, jestem załamana itd. Zastanawiam się tylko dlaczego choć raz nie porozmawiamy głosowo, przeciez jezeli ona mnie kocha to powinna moim zdaniem szukac u mnie oparcia w tych trudnych chwilach? Dzieli nas kilkaset km, kilka razy proponowałem spotkanie ale zawsze w ostatniej chwili dostaje smsa typu: stan się pogorszył, albo dziecko zachorowało. Powiedzcie mi czy mi sie zdaje, ale czy jest mozliwe ze ta choroba to jest fikcja a kobieta po prostu chce ograniczyc relacje bo może już jej to nie odpowiada tylko nie wie jak odejsc aby mnie nie zranic? Doskonale wie ze bardzo ją kocham. Prosze napiszcie jak oceniacie ta sytuacje? Jezeli jej mąż jest w szpitaluto ma o wiele wiecej czasu np aby zwyczajnie zadzwonic i porozmawiac, wyplakac sie, wyzalic, dalczego tego nie robi? Oczywiscie za komentarze w ktorym nas potepiacie dziekuje, nie zalujemy tych wyborów, te 4 lata to piekny czas

Gość Ojjojoj

W tych okolicznościach ( choroba) ona ma ogromne wyrzuty sumienia. Dlatego nie chce kontaktu z Tobą 

Gość Ojjojoj

Myślę też, że was już nie ma. Ta sytuacja ją zmieni,za klika msc to będzie zupełnie inna kobieta. 

Gość prii

zapomnij, zajmuj się żoną

Gość gość

Kurde nie mogę czytać takich rzeczy, że w ogóle to tak częste, jak wy możecie zdradzać? 

Gość antek
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Kurde nie mogę czytać takich rzeczy, że w ogóle to tak częste, jak wy możecie zdradzać? 

bo to psy