Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Statystyka

Wakacje marzeń

Polecane posty

Gość Statystyka

Gdzie I z kim chcielibyście spędzić?

Gość Martyna

Ja się podzielę, bo akurat planuję wakacje, niestety sama 😞 To ma być odskocznia od codzienności, jestem miesiąc po rozstaniu z narzeczonym i próbuję zebrać się do kupy. I mam zamiar wydać trochę oszczędności i zafundować sobie Tajlandię. Trochę to kosztuje, ale to było nasze wspólne marzenie. Pojadę z Rainbow i mam nadzieję, że kogoś na miejscu poznam, nie po to żeby romansować czy coś, bo na to nie mam ochoty, tylko żeby po prostu fajnie spędzić czas i naładować baterię na powrót do mojego szarego smutnego życia.

Gość szaaarrriiiikkkk

To nie zal...To Matrix...

Sik!

Gość Uuu

Gdziekolwiek byleby z nią

Gość yeyka
Dnia 9.10.2019 o 02:33, Gość Martyna napisał:

Ja się podzielę, bo akurat planuję wakacje, niestety sama 😞 To ma być odskocznia od codzienności, jestem miesiąc po rozstaniu z narzeczonym i próbuję zebrać się do kupy. I mam zamiar wydać trochę oszczędności i zafundować sobie Tajlandię. Trochę to kosztuje, ale to było nasze wspólne marzenie. Pojadę z Rainbow i mam nadzieję, że kogoś na miejscu poznam, nie po to żeby romansować czy coś, bo na to nie mam ochoty, tylko żeby po prostu fajnie spędzić czas i naładować baterię na powrót do mojego szarego smutnego życia.

Powodzenia! :) Tajlandia na pewno bedzie super odskocznia od szarej polskiej jesieni, a towarzystwo na wycieczkach z Rainbow zawsze super :)  

Gość Gość

Jak zniosą wizy to polece do stanów.