Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Msciwa

Chlopom się w dupach poprzewracalo

Polecane posty

Gość Msciwa

Już dziś. Robiłam dla niego wszystko nawet w łóżku co tylko chciał wyglądała m jak modelka gotowałam rarytasy . Z milosci.a ten ch..  I tak mnie zostawił. Teraz już żadnego z was psy nie i szanuje i będę was niszczyć do utraty tchu. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Msciwa napisał:

Już dziś. Robiłam dla niego wszystko nawet w łóżku co tylko chciał wyglądała m jak modelka gotowałam rarytasy . Z milosci.a ten ch..  I tak mnie zostawił. Teraz już żadnego z was psy nie i szanuje i będę was niszczyć do utraty tchu. 

Nie potrafilas już niczym zaskoczyć, bo miał wszystko..A ideały są nudne. Sama to przerabialam,starałam się  z miłości i tak się rozstaliamy , ale dlatego,że nie chciał dziecka. Teraz nie mam nawet sił z kimś próbować..Ale wyciagnelam wnioski,faceci lubią urozmaicenia, czasem kopniak ,chłód czasem ciepło. 

Gość Gość

Robiłam dla niego wszystko....dyżurny tekst każdej rozwodki. ;)

Tobie się wydawało że robiłaś wszystko. 

Gość Msciwa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Robiłam dla niego wszystko....dyżurny tekst każdej rozwodki. 😉

Tak jeśli mu czegoś brakowało mógł powiedzieć cap. K. .. j..    To pojęcie przechodzi raz ma być dobrze raz źle raz tak raz srak a co to wariatkowo?! Dziecinada...

Gość Msciwa

Teraz to mu dam kopa w dupie takiego że mu ch... odpadnie  

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Msciwa napisał:

Tak jeśli mu czegoś brakowało mógł powiedzieć cap. K. .. j..    To pojęcie przechodzi raz ma być dobrze raz źle raz tak raz srak a co to wariatkowo?! Dziecinada...

Podejrzewam, że mogło mu przeszkadzać przeklinanie. Poza tym może robiłaś wszystko ale na od...

Gość Msciwa

Gown o mnie obchodzi powód jego odejścia. Widocznie ja jestem za dobra żeby się marnować z jakimś dziadem jak mogę się teraz mscic do woli na tym parszywym rodzie męskim więcej rodziny zakładać nie będę!

Gość Msciwa

Gown o mnie obchodzi powód jego odejścia. Widocznie ja jestem za dobra żeby się marnować z jakimś dziadem jak mogę się teraz mscic do woli na tym parszywym rodzie męskim więcej rodziny zakładać nie będę!

Gość Msciwa

Gość gość

anal z połykiem był ?

Gość Gość

Aż dziw że Cię zostawil:))

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie potrafilas już niczym zaskoczyć, bo miał wszystko..A ideały są nudne. Sama to przerabialam,starałam się  z miłości i tak się rozstaliamy , ale dlatego,że nie chciał dziecka. Teraz nie mam nawet sił z kimś próbować..Ale wyciagnelam wnioski,faceci lubią urozmaicenia, czasem kopniak ,chłód czasem ciepło. 

Tak samo jak i kobiety. To samo lubicie

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Aż dziw że Cię zostawil:))

pewnie wypluwała

Gość Msciwa

To jest dziecinada byłaś za nudna za dobra to ma byc powod??? A to jest dorosly zwiazek czy przedszkole?

Gość Msciwa
6 minut temu, Gość gość napisał:

anal z połykiem był ?

G....Cię to obchodzi. 

Gość Msciwa

Powinien jak pies warowac przy moich stopach i je całować że w ogóle na niego spojzalam

Gość Msciwa

Siedzieć na dworze pod drzwiami i skomlec 

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

rescator, zaloguj się kre/tynie i won 

Gość Prav

Tytuł powinien raczej brzmieć: mojemu chłopu się w dupie poprzewracało. Autorko, będziesz się mścić przez jednego cymbała na wszystkich facetach? Na mnie też? Przecież ja nawet nigdy nie miałem dziewczyny. Żadnej nie złamałem serca. Żadnej nie powiedziałem złego słowa. Czy to sprawiedliwe?

Gość Msciwa

A ja głupia ...ka marzyłam jak to będziemy razem patrzeć w gwiazdy przytulać się mówić do siebie słodko itd moje serce krwawi jak okropna taka dla tego tak przeklinam ten bol jest nie do wytrzymania. Oddajrsz komus wszystko a on cie depcze 

Gość gość
20 minut temu, Gość Gość napisał:

A rozwodnicy to niby inaczej sie tłumaczą? Ojojoj, ja bylem taki dobry, wszystko robilem/kupowalem co chciala itd. 

A ten komentarz żałosny, bo autorka pisze wyrażnie, ze robiła wszystko i nie rozumie "dlaczego".

I dobrze, ze takie tematy powstają. Tylko udowadnia, ze kobieta, która w dzisiejszych czasach całe życie poświęca dla mężusia, skacze przy nim itd.  jest idio'tką kompletną. A facet jak bedzie chcial odejśc i tak odejdzie. 

Gość gosciara
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A rozwodnicy to niby inaczej sie tłumaczą? Ojojoj, ja bylem taki dobry, wszystko robilem/kupowalem co chciala itd. 

A ten komentarz żałosny, bo autorka pisze wyrażnie, ze robiła wszystko i nie rozumie "dlaczego".

I dobrze, ze takie tematy powstają. Tylko udowadnia, ze kobieta, która w dzisiejszych czasach całe życie poświęca dla mężusia, skacze przy nim itd.  jest idio'tką kompletną. A facet jak bedzie chcial odejśc i tak odejdzie. 

A już najwiekszymi kre/t/ynkami sa te, co zgadzają się na najgorsze rzeczy w łóżku, aby tylko zatrzymać "misia" przy sobie. A misiu i tak odejdzie gdy będzie chciał. Ile ja już znam takich historii 😄 

Moja znajoma, zgadzala się na glebokie gardlo, ze aż do dziś ma popekane naczynka w oczach  - i zadne krople ani nic jej nie pomaga. A gach i tak ją zostawił. Ale nawet nie żal mi takich frajerek. 

4 minuty temu, Gość Msciwa napisał:

A ja głupia ...ka marzyłam jak to będziemy razem patrzeć w gwiazdy przytulać się mówić do siebie słodko itd moje serce krwawi jak okropna taka dla tego tak przeklinam ten bol jest nie do wytrzymania. Oddajrsz komus wszystko a on cie depcze 

Co się będziesz dręczyć. Widocznie nie był tego wart i nie docenił.

Gość Zeta

Milosc jest w wolnym wyborze dwojga, milosc pozwala odejsc bez zemsty, rozumie bez slow, nie nudzi nigdy, reszta to oczekiwania nie milosc

Gość Msciwa

...kami to jesteście wy kobiety które nie umiecie kochać bezinteresownie. Nigdy taka nie byłam i nie będę. 

Człowiek żyje po to by kochać nawet jeśli to boli. Nigdy tego nie zrozumiecie bo jesteście puste.

Cierpię ale nie żałuję 

Gość Msciwa

Osobom które zamierzają jak hieny zerować na nieszczęściu moim dziękuję nie potrzeba mi waszych moralow 

Gość Msciwa

A wasze życie bez miłości jest gowno warte nawet pies po was nie zaplacze

Gość Gość

Przecież autorka to jakaś patola i nie dziwne że ja olal