Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Msciwa

Chlopom się w dupach poprzewracalo

Polecane posty

Gość Msciwa

Tak byłam naj 

Najgorsza jaka może być. Wcześniej porzuciła m 2 narzeczonych i cieszyło mnie to. Nie umialam nikogo kochac teraz prztnajmniej wiem co to zkamane serce. To boli ale jeszcze bardziej boli jak sie ma serce nie zdolne do uczuc. Az mnie dziwi ze potrafie kochac. Tak bylo jak napisałam ale nie pokazałam drugiej strony medalu . A on śmiał mnie porzucić bezczelny.

26 minut temu, Gość Msciwa napisał:

Niech będzie ja rozpierdzie lilam to. A teraz cierpię za karę wiem że źle robiłam. i co z tego zrozumiałam to za późno. Wydawało mi się że nie popełniam błędów.  A bylo inaczej byłam, wyrachowana i zimna. Teraz to widzę . przeprosiłam go  . Przynajmniej tyle. 

Zawsze coś.

Ale to nie jest tak że jak dasz komuś emocjonalnie czy fizycznie wpi3rdol a później weźmiesz we wszystkie 3 otwory i zrobisz dobry obiad to jest lepiej i wszystko się wyrównuje.

Na początku mężczyźni z reguły próbują z kobietami rozmawiać jak im źle, ale te nie chcą słuchać tylko się wywrzeszczeć. Potem przestają próbować mówić bo po co? Co się dzieje w umyśle który z jednej strony obrywa a z drugiej nie jest gotów odejść? Ano zaczyna erodować uczucie, które go wiąże z tym kto go krzywdzi.
 w pewnym momencie kobieta ze zdziwieniem zauważa że on już nie chce z nią sypiać, nie chce tulić, że wrzeszczy na nią z ta samą pasją z jaką wrzeszczała ona na niego i że w końcu się pakuje.

A ona obwinia wszystkich tylko nie siebie.

Plus dla Ciebie za to, ze przynajmniej jesteś w stanie przyznać że tak naprawdę sama nawaliłaś.

Gość Msciwa

Po prostu był swinia taka jak ja. Dla tego się kochalismy.

Gość gosc

piaskun, jełop, nie widzi, ze to marny podszyw 😄 

Gość Msciwa
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Zawsze coś.

Ale to nie jest tak że jak dasz komuś emocjonalnie czy fizycznie wpi3rdol a później weźmiesz we wszystkie 3 otwory i zrobisz dobry obiad to jest lepiej i wszystko się wyrównuje.

Na początku mężczyźni z reguły próbują z kobietami rozmawiać jak im źle, ale te nie chcą słuchać tylko się wywrzeszczeć. Potem przestają próbować mówić bo po co? Co się dzieje w umyśle który z jednej strony obrywa a z drugiej nie jest gotów odejść? Ano zaczyna erodować uczucie, które go wiąże z tym kto go krzywdzi.
 w pewnym momencie kobieta ze zdziwieniem zauważa że on już nie chce z nią sypiać, nie chce tulić, że wrzeszczy na nią z ta samą pasją z jaką wrzeszczała ona na niego i że w końcu się pakuje.

A ona obwinia wszystkich tylko nie siebie.

Plus dla Ciebie za to, ze przynajmniej jesteś w stanie przyznać że tak naprawdę sama nawaliłaś.

Ja nigdy nie wrzeszczalam.  Po prostu nie spałam z nim przez rok  za karę.

Gość Msciwa
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Buaaaaaahaaaaahaa

Gość Bicku

I dobrze Ci tak autorko.  Baby to okrutne krwiożercze potwory. 

Gość Gość
Przed chwilą, Bolek napisał:

Trzeba się zniżyć do waszego poziomu Karyny i pisać waszym językiem to może zrozumiecie. Tępe tipsiary to że dacie raz na jakiś czas wasze rozwalone szpary nie czyni was sexownymi, jest w was tyle erotyzmu co kürwa w betonowym słupie. Myślicie ze jak ugotuje cię jakaś mrożonkę i wrzucicie skarpety do pralki czyni was cudownymi partnerkami? Mężczyzna potrzebuje też porozumienia na poziomie intelektualnym, a wy ameby tylko tępo w tv patrzycie i piërdolicie podobne głupoty co w serialach. My zmieniamy was nawet na mniej urodziwe ale za to NIE głupie.

Twój poziom na nic innego nie zasługuje więc nie pozuj na intelektualiste bo jesteś zwykły seb . 

Gość Msciwa
1 minutę temu, Bolek napisał:

Trzeba się zniżyć do waszego poziomu Karyny i pisać waszym językiem to może zrozumiecie. Tępe tipsiary to że dacie raz na jakiś czas wasze rozwalone szpary nie czyni was sexownymi, jest w was tyle erotyzmu co kürwa w betonowym słupie. Myślicie ze jak ugotuje cię jakaś mrożonkę i wrzucicie skarpety do pralki czyni was cudownymi partnerkami? Mężczyzna potrzebuje też porozumienia na poziomie intelektualnym, a wy ameby tylko tępo w tv patrzycie i piërdolicie podobne głupoty co w serialach. My zmieniamy was nawet na mniej urodziwe ale za to NIE głupie.

Taąaa on i inteligencja jak on bajki oglądał tylko. 

Gość Msciwa
10 minut temu, Gość gosc napisał:

To nie posszyw . Jestem tak ...a na że każdy facet myśli, że udaje i się zako...e we mnie... a ja na prawde mam Tak nasrane w czubie. Gorzej niz faceci . Faceci po uniwersytetach a dają się nabrać.  Mój eks był głupi ale nie nabrał się. 

Gość Msciwa
2 minuty temu, Bolek napisał:

Lepiej bajki niż "trudne sprawy" "dlaczego ja"

Taąaa on ogląda bajki a ja TVP kultura i słucham muzyki poważnej. A i tak jestem wyjątkowo glupia

Gość Bicku
21 minut temu, Gość gość napisał:

Bo hipokryzja to naczelna cecha samców, nie wiedziałaś? 

Samcem to jest to coś co cie splodziło locho.

Gość Gosc

Wasz jezyk jest straszny i sposob zwracania sie do siebie

Gość Gość
13 minut temu, Bolek napisał:

Buahahahaha!!! I wyszło szydło z worka 😄 Pewnie zapomniał się przelogować  😄 

Aha i bolek, głupcze - skończże walić z gościa na macierzyńskim - widać, ze to ty popierdujesz i fanatycznie jedziesz po kobietach, broniąc zawsze bezpodstawnie facetów. 

Gość Gość
11 minut temu, Gość Msciwa napisał:

To nie posszyw . Jestem tak ...a na że każdy facet myśli, że udaje i się zako...e we mnie... a ja na prawde mam Tak nasrane w czubie. Gorzej niz faceci . Faceci po uniwersytetach a dają się nabrać.  Mój eks był głupi ale nie nabrał się. 

W takim razie żenujące prowo 1/10

Gość gosc
14 minut temu, Bolek napisał:

Lepiej bajki niż "trudne sprawy" "dlaczego ja"

akurat ten sam poziom

Gość Msciwa

Byłam nie dość że nieprzeciętnie głupia to jeszcze oziebla ale może on jeszcze wróci

Gość gość

POLECIAŁAŚ NA BADBOYA TO TERAZ MASZ ZA SWOJE JEEBANA KURRWO

Gość Msciwa

Są tu mężczyźni to niech mi odpowiedzą on napisał mi ostatnio że Nie jestem mu obojętna.  Czy to znaczy że chce być że mną dalej?

Gość Brzydki ale inteligentny
19 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

To babom się w doopach poprzewracało.

Myślicie, że jesteście idealne i wszystko wam się należy. Szukacie idealnych przystojniaków, a na fajnych, choć nieco mniej atrakcyjnych mężczyzn, którzy by was szczerze kochali, omijacie z daleka. Nawet jeśli same piękne nie jesteście.

Za dużo tindera.

To fakt.Ale to wina tureckich i kolumbijskich seriali gdzie przystojni faceci tłamszą kobiety.

Gość Boris
18 godzin temu, Gość Msciwa napisał:

Są tu mężczyźni to niech mi odpowiedzą on napisał mi ostatnio że Nie jestem mu obojętna.  Czy to znaczy że chce być że mną dalej?

Możliwe, ale niech Ci wytłumaczy dlaczego odszedł. Jak go od razu przyjmiesz bez żadnych warunków to może szybko stracić do Ciebie jakikolwiek szacunek i znowu za jakiś czas odejdzie. Najlepiej mu dać do zrozumienia że go kochasz ale bardzo Cię zranił. Jak będzie mu zależało to się postara aby Cię odzyskać, jak nie to taka miłość i tak nie miałaby sensu.