Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Najładniejsze kobiety to te drobne

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość tak tak napisał:

TAJEMNICZA zaprasza na Czekoladową..hahahahahha,co za beznadziejne kobiety wy wybieracie, łatwe, puszczalskie i chętne z bazy do bazy jak ...

Tajemnicza czyli byczy kark vel wielblądzica 

Gość Odpowiedź

Jestem właśnie drobną i ładna zadbaną kobietą po 40.

160/55/biust C. Piękne nogi..... 

I co? 

I nic. Jestem sama. Bo trafiam na ...ow a nie facetów szukających kobiety z krwi i kości. Kiedyś mawiało się do tańca i różańca.... 

Ale nie jestem naiwna i głupia dlatego faceci których znam. Wielu pisali by się na przygody sex. Naturalnie! 

Ale nie na coś pięknego i stałego.... Bo faceci myślą że jestem totalna zdesperowana baba po 40.a tu... Kinder niespodzianka. 

Wolę być sama niż z palantem który mydło tylko jedna częścią ciała. Pozdrawiam wszystkich z kafe

Gość jestem taka sama
1 minutę temu, Gość Odpowiedź napisał:

I co? 

I nic. Jestem sama. Bo trafiam na ...ow a nie facetów szukających kobiety z krwi i kości. Kiedyś mawiało się do tańca i różańca.... 

Ale nie jestem naiwna i głupia dlatego faceci których znam. Wielu pisali by się na przygody sex. Naturalnie! 

Ale nie na coś pięknego i stałego.... Bo faceci myślą że jestem totalna zdesperowana baba po 40.a tu... Kinder niespodzianka. 

Wolę być sama niż z palantem który mydło tylko jedna częścią ciała. Pozdrawiam wszystkich z kafe

Przybij piątkę!!!lepiej samej niż być umilaczem faceta na chwilę

Gość Bicku
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Twój ideał to wulgarna wielblądzica dwugarbna a nie drobna kobieta, chyba że piszesz o Martusi, bo znowu masz na nią fazę.  Tylko co na to byczy kark? Swoją drogą masz spora rozbieżność upodobań lub bierzesz tę, co anal wystawi, czyli zaprosi cie na Czekoladowa ulicę, jak gdzieś tu pisze😆.

Nie znam żadnej Marty

Gość Mateuszek

Konbeta wyglądająca jak małolata? Faktycznie sam sex mormalne

Gość Gość
11 minut temu, Gość jestem taka sama napisał:

Przybij piątkę!!!lepiej samej niż być umilaczem faceta na chwilę

Przecież można być umilaczami dla siebie nawzajem.

Gość Bicku
41 minut temu, Gość gość napisał:

Od roku masz 43cm w bicepsie, nie rozwijasz się koleś 😂

Miałem powyżej 44 cm 

41 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wow masz takie bicho

W sam raz

41 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zatrzymał się bo sterydów zabrakło 😄

Jakoś mnie nie skusilo nigdy by brać metkę,  co najwyżej miałem epizody z kreatyną.  Ale ja sobie tylko tak amatorsko więc... Mam tendencje do nabierania masy więc aż się obawiam jakbym wyglądał po metanabolu i rygorystycznej diecie. 😄

mi nie ma czego zazdrościć, Pudzianowi za to macie czego.

aczkolwiek lepiej być takim pakerkiem niż niskim i chudym kurduplem. 

Gość Bicku
4 minuty temu, Gość Mateuszek napisał:

Konbeta wyglądająca jak małolata? Faktycznie sam sex mormalne

Nie dosłownie jak malolata,  wiadomo że dorosła kobieta musi mieć też cechy dojrzałe. 

Gość Bzdurydzieciarni

A ja mam 171 i nigdy nie moglam byc sama bo zawsze jakis zakochaniec tylek zawracal

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Bzdurydzieciarni napisał:

A ja mam 171 i nigdy nie moglam byc sama bo zawsze jakis zakochaniec tylek zawracal

A dlaczego nie? To jest zwyczajny wzrost, nic ponad normę 

Gość 5zet+
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Facet który lubi dziewczyny o chłopięcym wyglądzie, bez biustu. Podświadomie szuka w kobiecie męskich cech, bo de facto woli chłopców. Możliwe że nie jest jeszcze tego do końca świadomy. 

To, że kobieta ma małe piersi, nie oznacza, że wygląda chłopięco.

Gość Gosc

Ja sama mama 178, ale czemu nazywacie drobne, małe kobiety dziećmi.  Przecież to nie ich wina, wzrostu się nie wybiera. Czujecie się lepiej, bo mówicie, że tylko gej na nie leci? Smutne. 

Gość Szacun
51 minut temu, Gość Odpowiedź napisał:

I co? 

Tak trzymaj każdy z Nas musi znać swoją wartość, a nie szukać kogoś aby nie być samemu. Brawo, życzę odnalezienia tego jedynego z którym odnajdziecie wspólną drogę. Kłaniam się nisko 😉

Gość Hmm
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja sama mama 178, ale czemu nazywacie drobne, małe kobiety dziećmi.  Przecież to nie ich wina, wzrostu się nie wybiera. Czujecie się lepiej, bo mówicie, że tylko gej na nie leci? Smutne. 

Jesteś mojego wzrostu...hmm 

Nie słuchaj ich to sami degeneraci 😉

Gość Gosc
45 minut temu, Gość Bicku napisał:

Miałem powyżej 44 cm 

W sam raz

Jakoś mnie nie skusilo nigdy by brać metkę,  co najwyżej miałem epizody z kreatyną.  Ale ja sobie tylko tak amatorsko więc... Mam tendencje do nabierania masy więc aż się obawiam jakbym wyglądał po metanabolu i rygorystycznej diecie. 😄

mi nie ma czego zazdrościć, Pudzianowi za to macie czego.

aczkolwiek lepiej być takim pakerkiem niż niskim i chudym kurduplem. 

Uważasz się za pakiera? Nie żartuj:)

Gość fuj
25 minut temu, Gość Gosc napisał:

bo male sa zalosne i wygladaja jak dzieci proste

Gość Bicku
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Uważasz się za pakiera? Nie żartuj:)

Nie uważam,  czytaj dokładnie.  

Przed chwilą, Gość fuj napisał:

Żałosny to jest Twój post.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Właśnie , mega szczupła drobna nigdy nie ma dużych cycow -,-

Udowodniłabym zdjęciem, no ale raczej nie wstawię z wiadomych celów. Cycki mam duże, a ciało drobne, waga 46 kg. Mam takie foto,gdy leżę i cy.cki jak  kule do kregli niemal wylazly że stanika (górą), a obwód brzucha 57 co widać na focie. Czy to ładne to kwestia gustu, bo ja miałam kompleks dużych piersi (pasowałby do kobiety o rozmiarze M czy L a nie xxs, ale jak najbardziej jest to możliwe. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Udowodniłabym zdjęciem, no ale raczej nie wstawię z wiadomych celów. Cycki mam duże, a ciało drobne, waga 46 kg. Mam takie foto,gdy leżę i cy.cki jak  kule do kregli niemal wylazly że stanika (górą), a obwód brzucha 57 co widać na focie. Czy to ładne to kwestia gustu, bo ja miałam kompleks dużych piersi (pasowałby do kobiety o rozmiarze M czy L a nie xxs, ale jak najbardziej jest to możliwe. 

z wiadomych względów. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość 5zet+ napisał:

No ale właśnie wygląda.

Gość gość
2 godziny temu, Gość 5zet+ napisał:

No ale właśnie wygląda.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Nie ze względu na wzrost, doczytaj najpierw.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dziewczyno, jesteś boginią!

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ależ możesz sobie woleć, nikt ci nie broni. Tylko nie pisz że anorektyczki bez biustu są rzekomo najładniejsze. Chyba że wyraźnie podkreślisz, że WEDŁUG CIEBIE. Każdy kryptogej może się pochwalić tym co lubi.

Nie jesteś lepsza od autora obrażając szczupłe kobiety i sugerując, że mogą podobać się tylko gejom.. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie jesteś lepsza od autora obrażając szczupłe kobiety i sugerując, że mogą podobać się tylko gejom.. 

Ma kompleksy bo sama nie może schudnąć I zazdrości tym drobnym z małym biustem , sama jestem dość gruba i mam średnie piersi ale nie obrażam chudych bo nie mam kompleksów 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość fuj napisał:

Każdy ma inny gust pojmij to jeden lubi szczupłe drugi lubi niskie trzeci doopiaste, nie każdy lubi tylko wielkie cyce , dużo wręcz nie przepada za zbyt dużym biustem 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale jaka grubsza, jak tu jest mowa o zgrabnych z dużym biustem? Niezły z ciebie jełop.

Nie każdy lubi duży biust szczególnie że taki szybko wiotczeje, lepsze małe kształtne 

Gość Gość

Mi kiedyś kolega powiedział że lepsza dziewczyna z ladnymi biodrami i pupa która ma małe piersi niż taka która ma duże piersi ale brak talii i bioder 

Gość 5zet+
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

No ale właśnie wygląda.

Nie wygląda.

Gość Gość
3 minuty temu, Liv napisał:

Dobrze Ci powiedział. Po za tym proporcjonalna sylwetka to obwód biustu trochę mniejszy niż obwód bioder.    

Mnie to właśnie śmieszy jak jak jakaś cycata laska wyśmiewa płaską a sama wygląda jak facet bo ma piersi szersze od bioder