Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator

Kobiety zaczynają się sypać w wieku 27 lat

Polecane posty

Gość Lora

Mnie najbardziej przeraża stan uzębienia u panów po 25 roku życia. My kobiety bardziej dbamy o swoje zdrowie, niż faceci. Najczęściej faceci po 25 roku życia w Polsce mają już zaawansowaną próchnicę, śmierdzi im z ust, a ponieważ nikt wcześniej u nich nie zadbał o prosty zgryz, stan ich paszczy woła o pomstę do nieba. Tacy są Polacy niestety - dlatego mój wieloletni partner jest obcokrajowcem. Tu widać jaki niski poziom mają młodzi chłopcy ze wsi, to jest w ogóle tragedia... Błąd na błędzie, głodowe zarobki, no i później mamy takie posty na tym forum... Każdy zdrowy na umyśle człowiek wie, że kobieta po 35 roku życia to już nie jest nastolatka i ma zmarszczki, ale tylko Polacy z zepsutymi zębami i kompleksami piszą o tym posty na forum dla kobiet, bo myślą, że to kogoś dotknie. A frustracja aż bije po oczach:) 

Gość Gość
12 godzin temu, Gość facet napisał:

Tylko u faceta wygląd nie jest najważniejszy jak u was, bab.  U faceta nawjazniejsza jest kasa i doświadczenie, a tego przybywa z wiekiem, więc sramy na zmarszczki, bo wy dla kasy i stabilnego zycia umiecie dawać szparki w małżenstwie. Nie wspominam o tym, ze generalnie kobiety lubią starszych, bo to prawidlowosc biologiczna.

A wy kobietki - tak naprawdę wygląd to wasz jedyny plus 20-25 macie kulminacje, później już pomału spad, więc 28-30 to wiek, gdzie lwia część z was bierze te śmiesze ślub, zeby zaklepać frajera. No i nieliczne paniusie z dobrymi genami, co maja 35 a wygląda na 27, ale i tak zawsze już będzie babą po 30stce.

Chcesz jeszcze dyskutować, czy juz Cie zjadlem?

Wygląd jest ważny u faceta, oraz to by nie skamlał na babskim forum jak latrerek, bo cip.ecz.ki tylko tak robią. Doświadczenie z wiekiem i owszem, ale kasa? Średnie zarobki w kwietniu 3665 zł. netto. To jest ta kasa? Tylko około 4% Polaków zarabia od 7034 netto.  Lubimimy starszych o 2 czy 3 lata i to ma znaczenie tylko na początku, bo później dojrzewacie, ale szybciej umieracie, bo i szybciej starzeją się wasze organy (wszystkie!). Bierzemy śluby bo klekacie z pierśionkiem, żeby miał was kto pochować 😂 Nie, nie zjadłem jej, raczej napisałeś śmieszną bajeczki. Jest tu otyły, łysy czrerdziestolarek, z 4000 zł, może ty byś poleciał na niego, ale 27 latki go nie chcą, nie oceniaj innych według własnych preferencji. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wygląd jest ważny u faceta, oraz to by nie skamlał na babskim forum jak latrerek, bo cip.ecz.ki tylko tak robią. Doświadczenie z wiekiem i owszem, ale kasa? Średnie zarobki w kwietniu 3665 zł. netto. To jest ta kasa? Tylko około 4% Polaków zarabia od 7034 netto.  Lubimimy starszych o 2 czy 3 lata i to ma znaczenie tylko na początku, bo później dojrzewacie, ale szybciej umieracie, bo i szybciej starzeją się wasze organy (wszystkie!). Bierzemy śluby bo klekacie z pierśionkiem, żeby miał was kto pochować 😂 Nie, nie zjadłem jej, raczej napisałeś śmieszną bajeczki. Jest tu otyły, łysy czrerdziestolarek, z 4000 zł, może ty byś poleciał na niego, ale 27 latki go nie chcą, nie oceniaj innych według własnych preferencji. 

*nie zjadłeś

Gość Gość
12 minut temu, Gość Lora napisał:

Mnie najbardziej przeraża stan uzębienia u panów po 25 roku życia. My kobiety bardziej dbamy o swoje zdrowie, niż faceci. Najczęściej faceci po 25 roku życia w Polsce mają już zaawansowaną próchnicę, śmierdzi im z ust, a ponieważ nikt wcześniej u nich nie zadbał o prosty zgryz, stan ich paszczy woła o pomstę do nieba. Tacy są Polacy niestety - dlatego mój wieloletni partner jest obcokrajowcem. Tu widać jaki niski poziom mają młodzi chłopcy ze wsi, to jest w ogóle tragedia... Błąd na błędzie, głodowe zarobki, no i później mamy takie posty na tym forum... Każdy zdrowy na umyśle człowiek wie, że kobieta po 35 roku życia to już nie jest nastolatka i ma zmarszczki, ale tylko Polacy z zepsutymi zębami i kompleksami piszą o tym posty na forum dla kobiet, bo myślą, że to kogoś dotknie. A frustracja aż bije po oczach:) 

A skąd wiesz że ten obcokrajowiec nie kopnie Cię w doope za jakiś czas? Polki to żaden rarytas bardzo słaba uroda jak na naród słowiański, z resztą co z tego że polki są zadbane jak często grube i z męskim ciałem i nie zbyt ładna twarzą 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A ty ile laska zarabiasz ? Bo jak słabo to też się powinnaś wstydzić 

Gość Gość

Polek praktycznie nie ma w żadnym rankingu najpiękniejszych kobiet świata bo są brzydkie i mają nie regularne rysy twarzy, narzekają na polakow a  gdyby oni ich nie brali to by miały szansę tylko u Arabów którzy nawet kozy biorą 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Zdecyduj się pajacu. Ona może ma wygląd i nie musi zarabiać. Ból dupy srogi wyczuwam.

Gość Gość

Zdecyduj się pajacu. Ona może ma wygląd i nie musi zarabiać. Ból dupy srogi wyczuwam.

Wygląd przeminie A wtedy stanie się bezużyteczna, kop w doope i młodsza ładniejsza na jej miejsce, ps nazywając kogoś pajacem pokazujesz jedynie jakim babochlopem jetem , nikt nie chce mieć drugiego wulgarnego faceta w domu 

Gość Gość

Wygląd przeminie A wtedy stanie się bezużyteczna, kop w doope i młodsza ładniejsza na jej miejsce, ps nazywając kogoś pajacem pokazujesz jedynie jakim babochlopem jetem , nikt nie chce mieć drugiego wulgarnego faceta w domu 

Drugiego? Niebabpchlop nie weźmie wulgarnego faceta. I do tego biednego. Samozaoranie. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A myślisz że ktoś jest na tyle naiwny żeby mieć pasożyta za wygląd w domu? Można mieć piękna miła i pracowita kobietę a nie roszczeniowego lenia który ma do zaoferowania wątpliwa urodę 

Gość Gosc

Lala jak kilo tynku nawrzucasz to wygladasz. Pod spodem pryszcze cellulitter i skrzywiony sztuczny ryj

Gość Gość

Drugiego? Niebabpchlop nie weźmie wulgarnego faceta. I do tego biednego. Samozaoranie. 

A sama ile masz pieniędzy że wymagasz? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tyle dobrze, ze wiesz, e jestes pierwszym wulgarnym chlopem. Tylko do tego pajacem, a z takich nawet nie smiejemy sie przy piwie. Jestescie tak beznadziejni, ze te tematy to jedyna uwaga na jaka mozecie liczyc

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A myślisz że ktoś jest na tyle naiwny żeby mieć pasożyta za wygląd w domu? Można mieć piękna miła i pracowita kobietę a nie roszczeniowego lenia który ma do zaoferowania wątpliwa urodę 

A na pewno już żaden facet nie będzie utrzymywał pyskatej chamskiej szmuli, lepiej sobie wziąć azjatke na utrzymanie bo chociaż będzie mila i wdzięczna 

Gość Gość

Tyle dobrze, ze wiesz, e jestes pierwszym wulgarnym chlopem. Tylko do tego pajacem, a z takich nawet nie smiejemy sie przy piwie. Jestescie tak beznadziejni, ze te tematy to jedyna uwaga na jaka mozecie liczyc

Tak samo jak na Ciebie nie spojrzy żaden facet na poziomie jedynie sebix który szuka laski do zabawy 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A sama ile masz pieniędzy że wymagasz? 

A chúj cie to? A ty jak wygladasz że wymagasz młodej? 

Gość Gość

A chúj cie to? A ty jak wygladasz że wymagasz młodej? 

Ale pyskate karyńsko fuj, babochlop totalny zero kobiecości i klasy 

Gość Gość

No i?

Gość Gość

No i?

Takie baby są omijane przez normalnych facetów szerokim łukiem więc te swoje wymagania to sobie możesz wsadzić Bo i tak żaden nie spojrzy na takiego chama który udaje kobietę 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak samo jak na Ciebie nie spojrzy żaden facet na poziomie jedynie sebix który szuka laski do zabawy 

Albo ciul co sie bedziesz go wstydzic

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Po pierwsze ile zarabiam nie ma nic do tematu, bo nie ja, a autor kłamie, że Polacy zarabiają krocie. Ja podałam statystyki, które temu przeczą, Liczą się liczby, a nie bzdury oszołoma z forum. Ja zarabiałam blusko  średniej podanej przez GUS (3408 netto z ostatniego paska), teraz 80 %, bo siedzę z niemowlakiem. Nie nie wstydzę się, bo w przeciwieństwie do autora nie twierdze, że to kasa za którą ktoś "ssie flaka" i że łysy czerep i nadwaga to nic bo wartość faceta to zarobki, podczas gdy Polacy zarabiają grosze. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem i nie interesuje mnie jaki facet na mnie spojrzy. Wole mezczyzn i juz dawno jestem mezatka ;)

Gość Gość

Takie baby są omijane przez normalnych facetów szerokim łukiem więc te swoje wymagania to sobie możesz wsadzić Bo i tak żaden nie spojrzy na takiego chama który udaje kobietę 

Nic nie wspomniałam o swoich wymaganiach. To nie ja mam ból dupy że mnie nie chce młody i piękny.

Gość Gość

Nic nie wspomniałam o swoich wymaganiach. To nie ja mam ból dupy że mnie nie chce młody i piękny.

Mało tego sama siebie też bym nie chciała nawet po pijaku więc twoje teksty to żadne pociski.

Gość Gość

Nie wiem i nie interesuje mnie jaki facet na mnie spojrzy. Wole mezczyzn i juz dawno jestem mezatka 😉

Pewnie twój mąż już dawno myśli o rozwodzie , współczuję facetowi 

Gość Azjatka

Polscy faceci to leniwe fleje!!! 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Tyle dobrze, ze wiesz, e jestes pierwszym wulgarnym chlopem. 

😂

Gość Gość

Jakby myslal to by odszedl. Nie jestvtala ...eczka jak ty ;) maz mnie uwielbia, wspaniale uczucie. Szkoda, ze ty tego nie doswiadczysz

Gość Gość

Pewnie twoja matka od dawna żałuje, że zabrakło na aborcje, współczuję kobiecie. 

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale cipiasty Heniu, co rozładowuje napięcie seksualne na forum, bo mama pochowała swoje koszule nocne, zero męskości tylko zniewiesciała pipcia.