ANDZIKBU 0 Napisano Październik 7, 2019 Witam ! Dziewczyny mam cichą nadzieję, że któraś z Was tak miała bo ja zaczynam głupiec... mój okres od 2 cykli jest dość dziwny, a mianowicie zawsze miałam obfity, a teraz plamienie dosłownie wystarczy mi tylko jedna wkładka... mój okres skończył się 3 dni temu A ja dziś mam sluz plodny... Nie mam pojęcia o co chodzi owulacje zawsze mam 15,16 dzien cyklu. Myślicie, że mogła się przesunąć aż tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANDZIKBU 0 Napisano Październik 7, 2019 47 minut temu, ANDZIKBU napisał: Witam ! Dziewczyny mam cichą nadzieję, że któraś z Was tak miała bo ja zaczynam głupiec... mój okres od 2 cykli jest dość dziwny, a mianowicie zawsze miałam obfity, a teraz plamienie dosłownie wystarczy mi tylko jedna wkładka... mój okres skończył się 3 dni temu A ja dziś mam sluz plodny... Nie mam pojęcia o co chodzi owulacje zawsze mam 15,16 dzien cyklu. Myślicie, że mogła się przesunąć aż tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 7, 2019 A jaka długość cyklu? ile trwa okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANDZIKBU 0 Napisano Październik 7, 2019 2 godziny temu, Gość Gość napisał: A jaka długość cyklu? ile trwa okres? Teraz obecie mam różne cykle co 31 co 26 dni A okres trwa 6 dni, te skąpe 2 okresy też normalnie 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcelina47 Napisano Październik 9, 2019 Hej polecam ci poczytać na temat takiego testu ze śliny Afrodyta i on pokazuje pod mikroskopem jak wygląda twój cykl, nie jest drogi jak na to jak to brzmi, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maryś Napisano Październik 10, 2019 a ja sprawdzasz sobie ten śluz? skąd pewność że to płodny, ja mam w domu cyfrowy komputer owulacyjny i pomyłka jeszcze mi się nie zdarzyła. A jak cię coś bardzo martwi to idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANDZIKBU 0 Napisano Październik 10, 2019 31 minut temu, Gość Maryś napisał: a ja sprawdzasz sobie ten śluz? skąd pewność że to płodny, ja mam w domu cyfrowy komputer owulacyjny i pomyłka jeszcze mi się nie zdarzyła. A jak cię coś bardzo martwi to idź do lekarza Codziennie sprawdzam temp, do tego sluz zawsze mam rozciagliwy przezroczysty i sliski, zazwyczaj tez boli mnie jajnik, więc jestem pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach