Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna 199

Były chłopak

Polecane posty

Cześć,

Założyłam tutaj konto, bo jestem ciekawa co myślicie o mojej sytuacji. Kilka lat temu zerwałam z chłopakiem, był to mój pierwszy chłopak. Byliśmy ze sobą niecały rok. Związek ten nie miał za bardzo sensu, ponieważ nie był on w pełni w porządku wobec mnie. Okłamywał mnie, pił, często wolał wyjścia z kolegami niż ze mną. Z perspektywy czasu uważam, że nie tylko on był winny rozpadowi naszego związku, ale też ja. Nie potrafiłam go zrozumieć, wesprzeć. Często się kłóciliśmy, w końcu przyszedł czas aby to zakończyć. Od tamtego czasu minęły 3 lata. Jak dotąd dalej nikogo nie mam, myślę że nie jestem gotowa na nowy związek, zresztą...jest mi samej dobrze. Niepokoi mnie tylko jedna sytuacja. Ja jego numer telefonu już dawno usunęłam, poblokowałam go gdzie tylko się da. Jednak z jakiś rok temu otrzymałam od niego smsa z nowego numeru telefonu (napisał że to on). Czasami też do mnie wydzwania, udając że to nie on (przedstawia się jako ktoś inny, albo nic nie mówi przez telefon). Jak dla mnie jest to dziecinada... Od naszych wspólnych znajomych wiem, że nie należy on do najszczęśliwszych osób. Zastanawiam się czy on w dalszym ciągu może coś do mnie czuć... Nie wiem też jak się zachować, gdy poraz kolejny zadzwoni... 

Gość Gosc

Moim zdaniem chlopak czasem tęskni za Toba, pewnie tez od tamtej pory jest sam i moze nawet liczy ze sie jeszcze zejdziecie. Ewentualnie ma cos z glowa, albo po pijaku bawi sie w gluchy telefon. Nie wiem, czy Ty cos do niego czujesz, ale z chlopakiem ktory pije i klamie raczej szczesliwego zwiazku sie nie utworzy. Ja bym mu powiedziala wprost ze ma nie dzwonic, szczegolnie jak jest nawalony, bo miedzy nami juz dawno wszystko skonczone i to sie nie zmieni. W dodatku juz wyczerpal Twoja cierpliwosc, a to co robi to zwykly stalking. Zero sentymentow, inaczej to sie nigdy nie skonczy. Zmienilabym tez numer telefonu.