Gość cropekkk Napisano Październik 9, 2019 Mam pytanie jestem obecnie w 1 technikum czy po ukończeniu 1 klasy bede mogl sie przepisac do 2 liceum na nastepny rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka19 2 Napisano Grudzień 19, 2020 Ja się przepisałam na inny profil po dwóch miesiącach w pierwszej klasie. W drugiej klasie doszły do klasy trzy osoby które się przepisały z innych szkół (z jednego technikum do drugiego) i musieli tylko pozdawać egzaminy z zawodowych co prawda tylko dwie dziewczyny z trzech osób podeszły do nich bo trzeci chłopak po dwóch miesiącach rzucił szkołe (był pelnoletnia już) ale one pozdawały bez większych problemów normalnie na którejś lekcji u pani od danego przedmiotu. Dołączyła do nas jeszcze jedna dziewczyna która z pewnych względów musiała się przenieść na rok i w poprzedniej szkole była na podobnym profilu i musiała tylko zdać egzamin z jednego przedmiotu którego nie miała w tamtej szkole a po roku normalnie wróciła do swojej. Znam chłopaka który przeniósł się z technikum do liceum w drugiej klasie ale nie wiem jak to u niego wyglądało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach