Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy faceci lubią nieśmiałe szare myszki

Polecane posty

Gość Gość

Takie które unikaja wzroku i są trochę smutne?

Gość Gość

To czemu są unikane i żaden nie próbuje ich poderwać?

Gość Anne

Lubią bo myślą, że przy nich przestaną takie być i w łóżku będą goracymi kotkami. Takie wyładowanie energii. 

Gość gość

Szara mysz jest dobra na żonę. pożądane są inne, te ładniejsze, zgrabniejsze, trudniejsze, wredniejsze, pewne siebie zołzy

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Anne napisał:

Lubią bo myślą, że przy nich przestaną takie być i w łóżku będą goracymi kotkami. Takie wyładowanie energii. 

Niektórzy też chcą materiału na żonę a nie babe która każdy w promieniu 40 km dymal

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Szara mysz jest dobra na żonę. pożądane są inne, te ładniejsze, zgrabniejsze, trudniejsze, wredniejsze, pewne siebie zołzy

A kto powiedział że szara myszka musi być brzydka ? Uważasz że każda cicha spokojna mniej umalowana to od razu pasztet ?

Gość piki

Z jednej strony lubią ,bo nie chcą kobiety rządzącej w domu . Facet chce uważać,że ma władzę ,ale jak jest w rzeczywistości he he 

Gość vvv
6 minut temu, Gość Gość napisał:

To czemu są unikane i żaden nie próbuje ich poderwać?

Ja próbuję, ale jestem ciągle odrzucany.

Gość Gość 23
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Pewne siebie zolzy nie zawsze są ładne, szare myszki nie zawsze są brzydkie, pytanie raczej było nastawione na charakter takiej dziewczyny czy ktoś lubi takie zgarbione nieśmiałe 

Gość Anne
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niektórzy też chcą materiału na żonę a nie babe która każdy w promieniu 40 km dymal

A wiesz, że są kobiety które nie są szarymi myszami i nie dają du..py każdemu? 

Gość Lil łiła
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

mam nadzieję, że tak 🙂

Brokuła z oazy koscielnej. 

Gość w kość
11 minut temu, brokentiger87 napisał:

mam nadzieję, że tak 🙂

szara myszka?

zdecyduj się!

Gość gość
19 minut temu, Gość Lil łiła napisał:

Brokuła z oazy koscielnej. 

Dragon vel szarik vel 64738934678319657382 innych nicków. 

57 minut temu, Gość Gość napisał:

Takie które unikaja wzroku i są trochę smutne?

Owszem. Czasami otwieranie takiego orzeszka jest przyjemne.
Jeśli inni nie otworzyli go wcześniej. Wtedy to po prostu zbędny wysiłek, kiedy to samo można mieć łatwiej.

Gość Gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Owszem. Czasami otwieranie takiego orzeszka jest przyjemne.
Jeśli inni nie otworzyli go wcześniej. Wtedy to po prostu zbędny wysiłek, kiedy to samo można mieć łatwiej.

Jaki znowu wyslilek co ty znowu bredzisz? My mówimy o szarych myszkach nie o ksiezniczkach o które trzeba walczyć pół roku 

Wiem, że dzisiejsza kobieta ma maniery świni przy korycie, więc wybaczam i nie będę odpowiadał na zaczepkę, li tylko na pytanie:

Szare myszki mają kompleksy, uciekają, boją się, bywają zablokowane, są potwornie zazdrosne o inne kobiety... Czasem wiążą się z mężczyzną, który ich niespecjalnie pociąga tylko dlatego, że znalazł się pod ręką i wtedy nic przyjemnego dla obojga.

To nie tak, ze zaprosisz ją na randkę i zamienia się raptem w ogarniętą dziewoję. To dziewczyna z kategorii "trudna" - do obcowania z.

Chyba, że masz na myśli taką przeciętną dziewczynę, która nie jest królową balu, miała kilku chłopa etc. Wtedy kwestia rozbija się o definicję. Ale czy ja wiem czy można nazwać szarą myszkę kobietę, która miała swoje momenty?

Gość Gość
6 minut temu, Piaskun napisał:

Wiem, że dzisiejsza kobieta ma maniery świni przy korycie, więc wybaczam i nie będę odpowiadał na zaczepkę, li tylko na pytanie:

Szare myszki mają kompleksy, uciekają, boją się, bywają zablokowane, są potwornie zazdrosne o inne kobiety... Czasem wiążą się z mężczyzną, który ich niespecjalnie pociąga tylko dlatego, że znalazł się pod ręką i wtedy nic przyjemnego dla obojga.

To nie tak, ze zaprosisz ją na randkę i zamienia się raptem w ogarniętą dziewoję. To dziewczyna z kategorii "trudna" - do obcowania z.

Chyba, że masz na myśli taką przeciętną dziewczynę, która nie jest królową balu, miała kilku chłopa etc. Wtedy kwestia rozbija się o definicję. Ale czy ja wiem czy można nazwać szarą myszkę kobietę, która miała swoje momenty?

No sorry ale wszystkich wyzywasz pouczasz piszesz jakieś szowinistyczne teksty na każdym temacie więc takie zero powinno być ostatnia osoba ,która mówi że kobiety mają maniery swini przy korycie , widzisz w ludziach to co sam sobą reprezentujesz 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No sorry ale wszystkich wyzywasz pouczasz piszesz jakieś szowinistyczne teksty na każdym temacie więc takie zero powinno być ostatnia osoba ,która mówi że kobiety mają maniery swini przy korycie , widzisz w ludziach to co sam sobą reprezentujesz 

Piaskun który mówi , ze ktoś ma słabe maniery to jak puszczalskie karyńsko które chce dawać wykłady zakonnicy o cnocie

Gość Gość
10 minut temu, Piaskun napisał:

Już nie przesadzaj że szara mysz to jakiś aspoleczny damski incel , ktoś kto nie rzuca się w oczy i jest skromny nie jest z automatu okupantem piwnicy, chcesz być mądry a ci nie wychodzi 

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ależ ja mam doskonale maniery. Damę traktuje jak damę, a... co do reszty możesz sobie ekstrapolować.

Gość gość

Kobiety które maja silną osobowość, szerokie horyzonty i wyróżniaja się in plus, bywają nazywane szarymi myszkami przez zakompleksionych głupków. Dlatego, że nie potrafią tym kobietom dorównać. A jeszcze bardziej dlatego, że one ich nie chcą. 

Gość Gość
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Ależ ja mam doskonale maniery. Dane traktuje jak damę, a... co do reszty możesz sobie ekstrapolować.

Normalny człowiek traktuje z szacunkiem wszystkich, to odróżnia Ciebie od ludzi inteligentnych 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Kobiety które maja silną osobowość, szerokie horyzonty i wyróżniaja się in plus, bywają nazywane szarymi myszkami przez zakompleksionych głupków. Dlatego, że nie potrafią tym kobietom dorównać. A jeszcze bardziej dlatego, że one ich nie chcą. 

Bredzisz szara myszka to na pewno nie ten typ kobiety 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Już nie przesadzaj że szara mysz to jakiś aspoleczny damski incel , ktoś kto nie rzuca się w oczy i jest skromny nie jest z automatu okupantem piwnicy, chcesz być mądry a ci nie wychodzi 

Powiedziałem, kwestia definicji. Jeśli szarą myszą jest kobieta, którą opisujesz to temat jest bez sensu bo na pewno na jakieś doświadczenia damsko-męskie.

Przeciętne kobiety mają pod tym względem 100 razy łatwiej niż przeciętni mężczyźni.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Bredzisz szara myszka to na pewno nie ten typ kobiety 

Nie bredzę, tak nas nazywacie żeby nas zdeprecjonować i uspokoić swoje kompleksy.