Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyniu

Kruluwna szuka dicka

Polecane posty

Gość pytanko
Przed chwilą, Gość Zbyniu napisał:

Na twoo.

kaczora czy k.u.t.asa???????????

Gość Elżebieta
10 minut temu, Gość pytanko napisał:

kaczora czy k.u.t.asa???????????

Kut…...

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Elżebieta napisał:

Kut…...

masz pełno wokoło siebie bogini z kafe,stań koło sklepu w dresach tak jak lubisz zejdą się na Twój piękny widok

Gość Janek
5 minut temu, Gość Elżebieta napisał:

Kut…...

Marzy mi sie trójkąt. Oć Ełżebieta założymy profil na zbiorniku 😉 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Janek napisał:

Marzy mi sie trójkąt. Oć Ełżebieta założymy profil na zbiorniku 😉 

załóż temat-kur.wy chetne z kafe się zlecą i nawet koło zatoczysz tyle ich bedzie

Gość Prawda osiem sześć

Przecież dobrze wiemy że nie odwiedzam takich miejsc. To że ktoś potrafi poderwać na ruch.anie ZA FREE na jakimś portalu to już trzeba kur.wiarza z niego zrobić nie ??  Żal du.pe sciska co poniektórym i piszą bajeczki. TAK SZCZERA, BRUTALNA PRAWDA.

Gość Prawda osiem sześć

Z samego Twoo wykorzystałem chyba już ze 3 hahaha. Najwięcej z Badoo i Tindera.  Pozdro600.

Gość ..............
1 minutę temu, Gość Prawda osiem sześć napisał:

Z samego Twoo wykorzystałem chyba już ze 3 hahaha. Najwięcej z Badoo i Tindera.  Pozdro600.

a może ......przemilcze

Gość Prawda osiem sześć

PS.

A najlepsze jest to że nigdy się na nikim nie mściłem w realu chociaż na mnie się różni ludzie mszczą. To ich słabość bo to oznacza że nie potrafią się po prostu pogodzić z pewnym sprawami - PORAŻKĄ 😜✋🍌 

Gość Gość do prawdy
Przed chwilą, Gość Prawda osiem sześć napisał:

PS.

A najlepsze jest to że nigdy się na nikim nie mściłem w realu chociaż na mnie się różni ludzie mszczą. To ich słabość bo to oznacza że nie potrafią się po prostu pogodzić z pewnym sprawami - PORAŻKĄ 😜✋🍌 

rozumiem,że jakaś z której wybacz za określenie-skorzystałeś,bo sama tego chciała-ma pretensje,że jest nie wielbiona i nie czczona oraz nie szanowana przez Ciebie jako kobieta i wyjątkowa w Twoim zyciu???Ale jak takie łatwe kobiety można szanować-same chciały to mają.Masz rację-porażka kobiet,bo choć sama jestem kobietą to czasem bardziej rozumiem mężczyzn ,ich podejście do tych spraw, bo tym "paniom" potem cosik się włącza i chcą być traktowana inaczej.Zaczynaja od wersji-jestem dla każdego to nie licz,że będziesz jedyną.

Gość Prawda osiem sześć
Przed chwilą, Gość Gość do prawdy napisał:

rozumiem,że jakaś z której wybacz za określenie-skorzystałeś,bo sama tego chciała-ma pretensje,że jest nie wielbiona i nie czczona oraz nie szanowana przez Ciebie jako kobieta i wyjątkowa w Twoim zyciu???Ale jak takie łatwe kobiety można szanować-same chciały to mają.Masz rację-porażka kobiet,bo choć sama jestem kobietą to czasem bardziej rozumiem mężczyzn ,ich podejście do tych spraw, bo tym "paniom" potem cosik się włącza i chcą być traktowana inaczej.Zaczynaja od wersji-jestem dla każdego to nie licz,że będziesz jedyną.

Jedną kochałem a na resztę tak odpowiem.. MOJE ŻYCIE - MOJA SPRAWA. ROBIE CO CHCE A WAM CH.UJ DO TEGO. Jak piranie.. Trochę krwi poczują i to by człowieka żywcem wp.ier.do.lili. Nara

Gość szmaty
2 minuty temu, Gość Prawda osiem sześć napisał:

Jedną kochałem a na resztę tak odpowiem.. MOJE ŻYCIE - MOJA SPRAWA. ROBIE CO CHCE A WAM CH.UJ DO TEGO. Jak piranie.. Trochę krwi poczują i to by człowieka żywcem wp.ier.do.lili. Nara

a nie ludzie

Gość Gośc

Kocham kogoś ,kto..podobnie  żyje,żył..i przeszłość to przeszłość....mężczyzn bardziej rozumiem niż mściwe kobiety

Gość jest sprytny
Przed chwilą, Gość Gośc napisał:

Kocham kogoś ,kto..podobnie  żyje,żył..i przeszłość to przeszłość....mężczyzn bardziej rozumiem niż mściwe kobiety

a nie świr

Gość wariat
Przed chwilą, Gość jest sprytny napisał:

a nie świr

raczej ze sprytem na Ty

Gość Kobieta

Są jeszcze mściwe kobiety,które tej, na którą facet-co sobie go upatrzyły-bardzo zwraca uwagę..oczy wydrapały albo włosy wyrwały..Zazdrosne,zawistne,zakompleksione przeważnie właśnie z sortu dupo.dajek maja pretensje,że jakaś inna-będąca przeciwieństwem ich zepsutej moralności i łajdactwa-może zawrócić w głowie temu Panu.

Gość prawda600
7 minut temu, Gość wariat napisał:

raczej ze sprytem na Ty

połowa tych co mi od.ierd.ala dupe na lekach lub po kuracji psychotropowej a ja czyścioch więc nie wiem ???

Gość Kobieta
3 minuty temu, Gość prawda600 napisał:

połowa tych co mi od.ierd.ala dupe na lekach lub po kuracji psychotropowej a ja czyścioch więc nie wiem ???

Spokojnie..ze mną mściwe kobiety nie mają szans,udowodnię im ich poziom-równy z podłogą,poziom szm.aty..

Gość gość

Gdyby wtedy wiedziała, że to on do niczego by nie doszło. Parszywy podstep  i nic więcej. Skoro ona jest łatwa ... to kim jest on po tym co zrobił

Gość jasne podstęp
5 minut temu, Gość gość napisał:

Gdyby wtedy wiedziała, że to on do niczego by nie doszło. Parszywy podstep  i nic więcej. Skoro ona jest łatwa ... to kim jest on po tym co zrobił

ona szm.ata a on szma.ciarz-PROSTE i poziom równy.D.upy dają po chwili baby a potem ojej podstęp

Gość gosc

mam młodego sąsiada z góry który łykał drażetki już wieku nastu lat i który wszedł w %%% chyba właśnie przez swój problem z psychą, wścibską, podłą i GRUBĄ sąsiadkę  która nie może przeżyć że SE radzę zamiast się interesować swoim chorym synem, sąsiada z dołu który wieszał się już ze dwa razy bo go żona zostawiła no i z tego powodu jest na lekach a raz nawet był na wczasach w psychiatryku. rosochatą sąsiadkę z klatki obok też na drażach z dwoma chorymi gówniakami m.in z ADHD.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość jasne podstęp napisał:

ona szm.ata a on szma.ciarz-PROSTE i poziom równy.D.upy dają po chwili baby a potem ojej podstęp

jego sprawa on się nie interesują twoją du-pą

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

mam młodego sąsiada z góry który łykał drażetki już wieku nastu lat i który wszedł w %%% chyba właśnie przez swój problem z psychą, wścibską, podłą i GRUBĄ sąsiadkę  która nie może przeżyć że SE radzę zamiast się interesować swoim chorym synem, sąsiada z dołu który wieszał się już ze dwa razy bo go żona zostawiła no i z tego powodu jest na lekach a raz nawet był na wczasach w psychiatryku. rosochatą sąsiadkę z klatki obok też na drażach z dwoma chorymi gówniakami m.in z ADHD.

GRUBA też na kuracji od lat

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

jego sprawa on się nie interesują twoją du-pą

a skąd wiesz zazdrosna zdziro??????????????jak przesiaduje pod moim blokiem?????