Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urbi.

Co sądzicie o pracach na produkcji ?.

Polecane posty

Gość Urbi.

Dla mnie to jest sierotowata praca , nic ciekawego , po prostu monotonia .

Gość Biedak

Nic.. Mnie wyrzucili po tygodniu z fabryki po tym jak upuściłem telewizor na ziemię i się rozbił.  Musiałem za niego jeszcze zapłacić 2 tys zł  , musialem wziac pozyczke ( waze niecale 50 kg ) Telewizor był bardzo ciężki 

Gość Jupiter

Mało ambitne zajęcie, dla człowieka niewykwalifikowanego, z podstawowym wykształceniem. Słowem dla prostaka.  Niby żadna praca nie hańbi, ale już lepiej pracować w call center.

Gość Gosc

Szkoda zdrowia i nerwów. Lepsze call center, gastronomia, praca w ochronie albo nawet magazyn

Gość Gość

Pewnie zależy jaki magazyn i jaka produkcja, jakie gabaryty, warunki

Gość Gość

Pracowałem na produkcji gdzie wszystko trzeba było nosić ręcznie, dużo ciężarów, maszyny i technologia z lat 60-tych. Porażka i to duża firma, w lato ponad 40 stopni na hali.

Gość rrd

Pracowałem niecały tydzień w tamtym roku i mnie zwolnili, bo nie dawałem rady na drukarce. Myślałem, że to jakaś nowa profesjonalna drukarka, a to jakiś sprzęt z lat 60 tych, gdzie wszystko trzeba było robić szybko ręcznie.  Nie dziwie się, że mieli spore trudności na znalezienie pracownika na to stanowisko. Niektórzy uciekali po jednym dniu. 

Gość Ździchu

codziennie po obiedzie pracuję nad wyprodukowaniem kupy i podoba mi się ta robota

Gość gosc
1 godzinę temu, Mirek Fajfuss napisał:

Nie 

To zależy od pracowników 

Mnie magazynierzy najbardziej w...iają. Człowiek prosi o towar do maszyny na produkcje a te nygusy nigdy czasu nie mają, ale jakoś na fajke już tak.