Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Posmarowalem sobie wlasnie czolo kremem przeciwzmarszczkowym, trzeba zlikwidowac zmarszczki by latwiej wyrwac 23 latke !

Polecane posty

Gość Proste

Krem nie zlikwiduje ci zmarszczek stary tępy dziadu. Wstydź się. Nawet 30 cie nie zechce, bo jesteś podstarzaly, gruby i tępy jak widać. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Proste napisał:

Krem nie zlikwiduje ci zmarszczek stary tępy dziadu. Wstydź się. Nawet 30 cie nie zechce, bo jesteś podstarzaly, gruby i tępy jak widać. 

to po co jest taki krem?

Gość Blackhairblueeyes

Krem przeciwzmarszczkowy to się stosuje przed 30tką żeby zmarszczki  nie pojawiły sie za 5-10 lat

Gość Proste
1 minutę temu, Gość Blackhairblueeyes napisał:

Krem przeciwzmarszczkowy to się stosuje przed 30tką żeby zmarszczki  nie pojawiły sie za 5-10 lat

I tak sie pojawia. Po 1. Krem za 20 zl można sobie wsadzic. Po 2. Zmarszczki i tak sie pojawia, taka natura. Można tylko walczyć o napięcie skory, jej gęstość i głębokość tych zmarszczek. 

Gość Gość

Krem za 500 tez można sobie wsadzić. Może chociaż odbyt wygladzi...

Gość gość

Kremy przeciwzmarszczkowe są po to żeby wywołać reakcję zwrotną i ciągnąć kasę  - zmarchy sie pogłebiają, a ty kupujesz następny. 

Gość gość

Ale wy macie problemy. Ja mam 45 lat i żadnych zmarszczek i żadnych siwych włosów. Nie wyglądam na więcej niż 35. Spokojnie mogę podrywać 30-tki 😉 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ale wy macie problemy. Ja mam 45 lat i żadnych zmarszczek i żadnych siwych włosów. Nie wyglądam na więcej niż 35. Spokojnie mogę podrywać 30-tki 😉 

Z pewnościo...

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

ja mam zmarszczki na czole, srednio glebokie, ale rano bardzo wyrazne

do tego niewielkie kurze lapki

zarost w pol siwy

Gość gość
8 minut temu, Gość gosc napisał:

ja mam zmarszczki na czole, srednio glebokie, ale rano bardzo wyrazne

do tego niewielkie kurze lapki

zarost w pol siwy

Zmarszczek nie zauważyłem, ale zarost rzeczywiście w pół siwy dlatego golę się dokładnie codziennie.

Gość Gość

Starość jest straszna. Zamierzam umrzeć do 40.

Gość gosc

mam nadzieje, ze ten krem jednak zadziala i zmarszczki troszku znikna

Gość Proste
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

mam nadzieje, ze ten krem jednak zadziala i zmarszczki troszku znikna

Troszku? 

Nie, nie znikną. 

Na mimiczne pomoże botoks. 

Gość Gość

Miodem se kùtasa wysmaruj to może się jakaś skusi.

Gość Kobieta

Heh, no jak samemu jest sie pomarszczonym starcem a chce sie dziewczynę, która mogłaby być córka to trzeba w siebie zainwestować... Na zmarszczki to botoks, mezoterapia.... Krem pomoże odżywic skórę i poprawi jej gęstość i elastyczność (dobry krem). Jest jesień, idz na złuszczanie kwasami, trochę wypłyci zmarszczki i mezoterapie. To na początek. 

Gość gosc
8 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Heh, no jak samemu jest sie pomarszczonym starcem a chce sie dziewczynę, która mogłaby być córka to trzeba w siebie zainwestować... Na zmarszczki to botoks, mezoterapia.... Krem pomoże odżywic skórę i poprawi jej gęstość i elastyczność (dobry krem). Jest jesień, idz na złuszczanie kwasami, trochę wypłyci zmarszczki i mezoterapie. To na początek. 

peeling w domu nie wystarczy?

Gość gosc
8 minut temu, Gość Kobieta napisał:

poza tym nie jestem pomarszczonym starcem a dynamicznym nowoczesnym 40 latkiem :)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

peeling w domu nie wystarczy?

Piling z kulek kreta .

Gość Kobieta
16 minut temu, Gość gosc napisał:

poza tym nie jestem pomarszczonym starcem a dynamicznym nowoczesnym 40 latkiem 🙂

Wybacz, znam takich dynamicznych nowoczesnych 40latkow z internetu. Lysawi,. Grubawi, z opadnietym owalem i bruzdami na twarzy. Peeling w domu nic nie daje. Jak chcesz odświeżyć twarz i splycic zmarszczki to tylko złuszczania kwasami. Do smarowania polecam btses serum (ok 170 zł), działa podobnie do botoksu, choć o wiele mniej spektakularnie. 

Gość gosc
17 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Wybacz, znam takich dynamicznych nowoczesnych 40latkow z internetu. Lysawi,. Grubawi, z opadnietym owalem i bruzdami na twarzy. Peeling w domu nic nie daje. Jak chcesz odświeżyć twarz i splycic zmarszczki to tylko złuszczania kwasami. Do smarowania polecam btses serum (ok 170 zł), działa podobnie do botoksu, choć o wiele mniej spektakularnie. 

peeling kwasami to to samo co wstrzykiwanie kwasu?

Gość Kobieta
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

peeling kwasami to to samo co wstrzykiwanie kwasu?

Nie. Kwas Nakładasz na skórę. 

Gość znafca

Ty lepiej zadbaj o grubość portfela, to największy afrodyzjak dla młodych kobiet i nie tylko dla młodych, ale kto by tam się starymi interesował.

Gość gosc

jakiej miesiecznej pensji brutto potrzeba by zrekompensowac czlonka 12.5 cm, spore zakola i zmarszczki i zwiazac sie z kobieta 10-12 lat mlodsza majac 40 lat ( chodzi o malzenstwo) ?

Gość Gość
6 minut temu, Gość gosc napisał:

jakiej miesiecznej pensji brutto potrzeba by zrekompensowac czlonka 12.5 cm, spore zakola i zmarszczki i zwiazac sie z kobieta 10-12 lat mlodsza majac 40 lat ( chodzi o malzenstwo) ?

Pójdź pod uniwersytet i powypytuj studentki, które z niego wyjdą.

Gość Krem  za 500

Nie  da rady  jak masz kasę  zrób sobie  RF na komplet  twarz  szyję  dekold jeden zabieg  200 żeby  dalo  skutek  musi być  3 najlepiej  5  serii  ci dwa tyg  efekt  wow  murowany  ale jest  szkopuł  utrzymuje  sie  do max  roku  potem  trzeba  powtórzyć chodzby  3x

Gość Agnieszka

Z 12 k brutto. I to nie jest niewiadomo co. No plus domek ładny. Po to wiąże sie ze starszym mężczyzna, zeby mieć z tego korzyść. Przecież nie robi sie tego dla seksu czy jego chłopiech wdziękow, których juz dawno nie ma. No i te 12, 5 cm... Jak cienki do tego to trochę masakra

Gość Agnieszka
4 minuty temu, Gość Krem za 500 napisał:

Nie  da rady  jak masz kasę  zrób sobie  RF na komplet  twarz  szyję  dekold jeden zabieg  200 żeby  dalo  skutek  musi być  3 najlepiej  5  serii  ci dwa tyg  efekt  wow  murowany  ale jest  szkopuł  utrzymuje  sie  do max  roku  potem  trzeba  powtórzyć chodzby  3x

To normalne. Człowiek sie starzeje. Żaden zabieg nie zatrzymuje czasu. 

Gość Karoa
2 minuty temu, Gość Krem za 500 napisał:

Czy na cipkę też to działa? Bardzo ciekawa jestem, mam kasę.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Agnieszka napisał:

To normalne. Człowiek sie starzeje. Żaden zabieg nie zatrzymuje czasu. 

Mumifikacja i zalanie formaliną trochę pomaga.