Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 1

Ześwirowałem na punkcie kobiety

Polecane posty

Gość Gość

Jeżeli w życiu brakuje miejsca na odwagę to inne cnoty są bez znaczenia W. Churchill  Niestety taka prawda.

Gość gość
3 minuty temu, Gość ... napisał:

Chwalmy Pana Ci nie pomogło??? Chyba koledzy nie opuścili i kolezaneczki??Ale fakt faktem głupi jesteś.. 

Mam kilku przyjaciół, ale bez niej nic już nie ma sensu. Co z tego ze dostanę czasem marynowane grzybki albo kanie, nawet mi się ich usmażyć nie chce. Głupota nie boli? Boli jak diabli bo wiem, że to moja wina.

niby człowiek powinien żyć dla siebie, ale jakby tak było to by ludzie na pogrzebach nie płakali, gdy tracą kogoś ważnego.

Gość ...
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Mam kilku przyjaciół, ale bez niej nic już nie ma sensu. Co z tego ze dostanę czasem marynowane grzybki albo kanie, nawet mi się ich usmażyć nie chce. Głupota nie boli? Boli jak diabli bo wiem, że to moja wina.

niby człowiek powinien żyć dla siebie, ale jakby tak było to by ludzie na pogrzebach nie płakali, gdy tracą kogoś ważnego.

....................

................

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli w życiu brakuje miejsca na odwagę to inne cnoty są bez znaczenia W. Churchill  Niestety taka prawda.

Tchórze z kafe o odwadze, no proszę was🤣

Gość Gość
52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem. Mnie spotkało to samo. Rozpacz.

Chcą, ale boją się wszystkiego...

Rozumiem mam podobnie.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tchórze z kafe o odwadze, no proszę was🤣

Czasami są zbyt odważni...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

np. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie wiem jak można być zbyt odważnym ? Podobno istnieje cienka granica pomiędzy odwagą a głupotą może o to chodzi?

Gość ...
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie odczulam...odwaga to dla mnie np mówienie prawdy,nawet przykrej,ale prawdy..A te fantazje, wieczne kłamstwa tylko zmniejszają wartość faceta w moich oczach ,bo zamiast rosnąć zainteresowanie to maleje..

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

np. 

Np. nie kontrolują się i osaczają delikatną Bogu ducha winną dziewczynę i ona ucieka, bo nawet psa można zagłaskać na smierć.

Gość gość
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Nie odczulam...odwaga to dla mnie np mówienie prawdy,nawet przykrej,ale prawdy..A te fantazje, wieczne kłamstwa tylko zmniejszają wartość faceta w moich oczach ,bo zamiast rosnąć zainteresowanie to maleje..

Akurat przykrej prawdy nie miałem do powiedzenia. Tylko słodką prawde. 

Gość ...
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Np. nie kontrolują się i osaczają delikatną Bogu ducha winną dziewczynę i ona ucieka, bo nawet psa można zagłaskać na smierć.

A zamiast osaczania  wystarczyłoby czasem  zwyczajnie porozmawiać..  Dobrze,że sama mam teraz parę dni wolnego od pracy,bo sama trochę ostatnio zeswirowalam,życie mnie przerosło  i zdrowie padło.. więc człowiek będzie miał czas,by zastanowić się sam nad sobą i swoim życiem.. Dlatego ja do nikogo się nie wtrącam,nie daje rad, nie pouczam.Niech  każdy sam dokonuje wyborów w życiu bez doradców. Nikt nie przeżyje życia za nas. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Osaczenie bardziej wynika z innych cech charakteru takie mam odczucia. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Akurat przykrej prawdy nie miałem do powiedzenia. Tylko słodką prawde. 

To powiedz tej co chciałeś powiedzieć i po sprawie. Może wszystko się odmieni.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Osaczenie bardziej wynika z innych cech charakteru takie mam odczucia. 

Tłumisz coś w sobie a jak odkręcisz kurek to lecą gromy z nieba, a jako durny chłop nie rozumiesz, że trzeba być powściągliwym wobec kobiety.

Gość Gość

Chciałabym żeby mój adorator miał odwagę ze mną porozmawiać twarzą w twarz. Może musi jeszcze dojrzeć do pewnych rzeczy dlatego dałam mu spokój.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Tłumisz coś w sobie a jak odkręcisz kurek to lecą gromy z nieba, a jako durny chłop nie rozumiesz, że trzeba być powściągliwym wobec kobiety.

Jeżeli facet coś do mnie czuje to chciałabym to usłyszeć wszystko co czuje nie chce żeby się hamował. Szczerość za szczerość na tym buduje się zaufanie. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli facet coś do mnie czuje to chciałabym to usłyszeć wszystko co czuje nie chce żeby się hamował. Szczerość za szczerość na tym buduje się zaufanie. 

Tak się tylko mówi, ale w rzeczywistości często kobiety maja określony punkt widzenia na to w jaki sposób facet może się do nich zbliżyć, jak robią po swojemu to dostają szpica.

Gość GOŚĆ
5 minut temu, Gość gość napisał:

Tak się tylko mówi, ale w rzeczywistości często kobiety maja określony punkt widzenia na to w jaki sposób facet może się do nich zbliżyć, jak robią po swojemu to dostają szpica.

Szpica? Każda kobieta może przystopować faceta jeżeli za daleko się posuwa.

Gość gość
6 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

Szpica? Każda kobieta może przystopować faceta jeżeli za daleko się posuwa.

Wiem, dlatego mowie, że ta cała odwaga i wylewność to wcale nie tak dobry pomysł czasami.

czlowiek się uczy całe życie, szkoda tylko że taka niewinna kochana dziewczyna za to płaci, a Polak mądry ale dopiero po szkodzie.

Gość gość

Ide smażyć te kanie bo zbiorę następny wpierdoI jak mi zgniją, a to dobre jest lepsze jak szynka, ja wole 

Gość chcę kanie

też liubię kanie ale gdzie je kupić

Gość Wxx
Dnia 13.10.2019 o 15:31, Gość Gość 1 napisał:

Boję się że wyjdzie za mąż i mi pęknie serce na milion kawałków

Chciałbyś żeby była Twoją żoną? 

Gość Zielone oczy

Jak mi to jest znajome,szkoda że nie jesteś tym Robertem. 

Gość Zielone oczy

Niewiem co o nim myśleć, czy on czuję do mnie to co ja do niego,czy już sama nie wiem......Nie chcę patrzeć,zerkam ale się któregoś dnia jak sie wkurze, bo ileż można ......,i jak nie odwzajemni to tym razem zejde mu z oczu na zawsze,bo odbieram tą jego bierność jako że mnie nie chce. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość chcę kanie napisał:

też liubię kanie ale gdzie je kupić

Nie wiem, ja mam od znajomych, lubią mnie wiec to raczej nie muchomor. A kanie kupić można na lokalnym bazarku czy czymś takim, tam gdzie jaja swojskie kupisz to tez często o tej porze kanie ludzie sprzedają na osiedlach pod marketami, nie wiem. Kanie w panierce super. 

Gość okburaki

Tchórze dziwoki co to za facet żeby do kobiety nie podszedł tylko czeka żeby ona ,tuman.A kobiety wyżej robią sobie jaja i nakrecaja temat. Jak to zwykle na tych forach