Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolizranienie

Tyle co pustka

Polecane posty

Gość Bolizranienie

Odszedłeś tak niespodziewanie do innej. Udaję przed sobą i przed innymi, że mnie to nie rusza, że mnie to nie boli. Ale tak bardzo mnie to boli, czuję się źle. Tęsknię niesamowicie. Złamałeś mi serce na cząstki. Nigdy przez nikogo tak mocno nie cierpiałam jak przez Ciebie. Chociaż już 10 miesięcy minęło od Twojego odejścia to i tak wciąż to boli. Ale nie powiem Ci tego, bo nie chce mieszać Ci w życiu.  Bądź szczęśliwy z tamtą dziewczyną. Życzę Ci mimo wszystko jak najlepiej. Modlę się pomimo wszystko o Wasze szczęście. Chociaż tak bardzo mnie zraniłes tym nagłym odejściem. Boli to do dziś. Nigdy przy żadnym odejściu nie czułam fizycznego bólu serca jak po Twoim odejściu 10 miesięcy temu. 5 dni bez przerwy płakałam. Nie jadłam. Nie spałam i nigdy tak mocno nie cierpiałam jak wtedy. Ale teraz po 10 miesiącach od rozstania wiem, że ja też nie byłam dobrą osobą często dla Ciebie. I życzę Ci szczęścia. Nie stanę już na Twojej drodze chociaż byś Ty stanął na mojej. Nie będzie nigdy więcej już nas. Trzymaj się i powodzenia. Ja już zawsze będę przed Tobą grała niewzruszoną i nie okaże Ci nigdy prawdziwych swoich uczuć 😕 Życzę Ci jak najlepiej i z daleka ode mnie 🙂

Gość baby to durne bydło

^ baby są porąbane, typowy bełkot opętanej, babo, 10 miesięcy mineło, to prawie ROK do hooja, ruszaj dalej zamiast wspominać co przeszło i bełkotać za hooja wartym ...em który cię de facto OLAŁ

Gość Naiwnazazdrosnica

Trzymaj się! Poradzisz z tym sobie! Dasz radę! Wierzę w Ciebie! 🙂