Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werowera54321

Za duzo chce czy chce tylko szczescia

Polecane posty

Gość Werowera54321

Witam. 

Podobno jak sie czlowiek zaczyna zastanawiac czy kogos kocha to juz dawno nie kocha - jak myslicie, pusty frazes i takie watpliwosci sa normalne po ilus latach razem? My znamy sie od 7, jestemy razem 6 i to moj pierwszy facet. Ja tez jego pierwsza. Kochalam go kiedys bardzo, mimo trudnych charakterow i wielu rozstan, zawsze wracalismy wpadajac sobie w ramiona. Oboje sobie siebie wymarzylismy. Piekne slowa, dreszcze, my przeciw swiatu. Mieszkamy razem od roku a ja przestalam miec ochote na jakiekolwiek czułości. Ciesze sie gdy ma wyjazdy służbowe zeby nie musiec z nim gadac. Kiedys potrafilam przelozyc kazdy plan tylko by byc z nim a teraz nie mam po prostuo ochoty na wspolny czas. Denerwuje mnie ze jest mrukowaty i nie potrafi okazywac radosci, typowy cynik a ja przeciwnie. Ale ok o tym wiedzialam bo zawsze taki był. Wiem ze jest dobym czlowiekiem, wierze ze nigdy by mnienie zdradzil, nie porzucil, robi mi kanapki do pracy i pomaga w sprzataniu. Tylko ze ja nie wiem co mam zrobic zeby znow miec ochote na bliskość, seks, flirt. 6 lat to znowu nie jest przecież tak wiele? Dodam ze ja mam 25 i kurde sama nie wiem co tu poradzic. Trochę jestesmy zmeczeni bo prob bylo wiele i np pojedziemy sobie gdzies na tydzien i jest super tak samo jak jeszcze tydzien po powrocie a potem znow to samo. Nie ma klotni, krzykow tylko ciche dni, np 4 dni bez rozmowy i szczerze? Boli mnie to bo bardzo chcialabym zeby bylo normalnie ale nie brakuje mi jego jakos bardzo. Myslalam ze to milosc az po grob, pierwsza i ostatnia, taka na cale zycie. A to sie sypie a ja juz nie mam pomyslu... i troche juz mi sie nie chce. Brskuje mi seksu ale nie w domu. Dodam ze nigdy nie mialam problemu z inicjacja i to ja chyba zawsze mialam wieksze libido... Chcialam sie wygadac i zapytac co myślicie o tym. 

Gość Werowera54321

Nikt nic nie ma do powiedzenia ?