Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona2019

Kontrowersyjne i niesmaczne...

Polecane posty

Gość Żona2019

Mąż chciałby spróbować pokarm z piersi... mnie to totalnie odrzuca, jest to dla mnie niesmaczne i nie wyobrażam sobie tego. Któraś miała podobnie czy dla Was to żaden problem? 

Ja do zwykłego karmienia się zmuszam a co dopiero dać mężowi pierś z wydzielina...

Gość Gość

z czym? jestes nienormalna! a ( \/ ) niech lize ?

Jaki problem? Niech próbuje. Własne ciało jest dla Ciebie niesmaczne? Wydzieliny? Może jego ciało też? Lodzik też be?

Gość Zona2019
3 minuty temu, Onkosfera napisał:

Jaki problem? Niech próbuje. Własne ciało jest dla Ciebie niesmaczne? Wydzieliny? Może jego ciało też? Lodzik też be?

Tak, tez. Nie ma u Nas seksu oralnego. 

Przed chwilą, Gość Zona2019 napisał:

No tak. Nie wiem co powiedzieć. To chyba żart. 

W sumie możesz sobie powiedzieć że cycek jest w mniej newralgicznym rejonie ciala, jest estetyczniejszy i bardziej "spożywczy" niż ci/pa i qtas

Gość Gość
11 minut temu, Gość Zona2019 napisał:

Chyba sobie żartujesz 🤣 no to strasznie mi was szkoda, męża szczególnie 

Gość Gość
12 minut temu, Onkosfera napisał:

No tak. Nie wiem co powiedzieć. To chyba żart. 

W sumie możesz sobie powiedzieć że cycek jest w mniej newralgicznym rejonie ciala, jest estetyczniejszy i bardziej "spożywczy" niż ci/pa i qtas

bardzie spozywczy 🤣🙂😮💫😂🤯😞😕😛😄🤣

Gość Gość

A nabiał jecie? To przecież mleko z cyca krowy dla jej dziecka - cielaka. Ja nic złego w piciu mleka kobiecego nie widzę 

Gość Gość

Raz sama swoje mleko z ciekawości spróbowałam 🤣

Gość gość

Odciągnij jakąś łyżkę do kubka i mu daj z tekstem, że wstydziłby się dziecko objadać. A jak będzie chciał prosto z piersi, to go od zboczeńców wyzwij, albo poślij do obory, żeby strzyki krowie possał.

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Raz sama swoje mleko z ciekawości spróbowałam 🤣

Ja nie wiem jak moje mleko smakuje, ale podobno mleko ludzkie jest bardzo dobre.

Gość Gość

Pewnie że dobre. Słodziutkie. 

Gość Gość

Jak mąż będzie chciał to nie będę mu bronić, może się to fajne i przyjemnie skończyć... ❤️

Gość gość

Mam dokładnie tak jak ty, zmuszam się do karmienia piersią, nie znoszę tego. Mężem pewnie kieruje ciekawość, niech sobie posmakuje odciągnięte z butelki. Bez przesady żeby się do wszystkiego zmuszać w związku bo inaczej mąż biedny i nieszczęśliwy. Ja też w łóżku pewnych rzeczy nie robię i jakoś się z tym pogodził. Gdyby mój mąż np nie znosił masować mi stóp, to co, mam go przez to zostawić albo szukać drugiego, który to zrobi? Kocham go nad życie, jest moim najlepszym życiowym wyborem, taki drobiazg na pewno tego nie zmieni.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Mam dokładnie tak jak ty, zmuszam się do karmienia piersią, nie znoszę tego. Mężem pewnie kieruje ciekawość, niech sobie posmakuje odciągnięte z butelki.

Przecież to nie o butelkę czy mleko chodzi... z butelki to niech się piwa napije

Gość Mój lubi

Mój lubi i nie widzę w tym

nic złego 

Gość Xyz1
10 godzin temu, Gość Żona2019 napisał:

Mąż chciałby spróbować pokarm z piersi... mnie to totalnie odrzuca, jest to dla mnie niesmaczne i nie wyobrażam sobie tego. Któraś miała podobnie czy dla Was to żaden problem? 

Ja do zwykłego karmienia się zmuszam a co dopiero dać mężowi pierś z wydzielina...

U żony trochę pokarmu było już w 7 miesiącu, gdy była na górze to sobie smoktałem xD

Gość Gość
12 godzin temu, Onkosfera napisał:

Przecież to nie o butelkę czy mleko chodzi... z butelki to niech się piwa napije

Przecież napisała że mąż chce spróbować pokarmu, a nie że pobawić się wypełnionym mlekiem biustem. Więc niech spróbuje w taki sposób, w jaki dla niej jest do przyjęcia.