Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra

Co sądzicie o peelingach medycznych?

Polecane posty

Gość Sandra

Rozważam peeling medyczny i zastanawiam się jakie są wasze doświadczenia? Moja skóra po urlopie potrzebuje regeneracji i wydaje mi się, że peeling może być dobrym rozwiązaniem. Co sądzicie?

Gość gość

sądzimy, że zaraz wpeiprzysz jakiś żałosny spam

Gość Oliwia

Z całą pewnością po wakacjach trzeba zdecydować się na zabieg, który zadba o naszą skórę. Ja jednak wybrałabym infuzję tlenową, która odżywi, ujędrni i przywróci skórze naturalny blask. Zabieg ten powtarza się w kilku sesjach, ale dla efektów warto.

Gość Sandra

Hmm nie słyszałam o tym zabiegu, a gdzie go robiłaś? Ja jestem z okolic Krakowa więc może też coś znajdę.

Gość Oliwia

Robiłam go w Beauty Mill w Poznaniu, ale zabieg jest popularny więc pewnie w Krakowie też się coś znajdzie.

Gość Martyna

Ja tem jestem zwolenniczką peelingów :) regularnie chodzę do krakowskiej kliniki vesuna na peeling migdałowy, a czasami decyduje się na glikolowy, która redukuje przebarwienia, rozszerzone pory. Z resztą na temat peelingów na ich blogu ukazał się całkiwiem ciekawy artykuł na ten temat: https://vesuna.pl/blog/zapobiec-fotostarzeniu-sie-skory/, z resztą na ich stronce też są opisane te zabiegi.

Gość Sandra

Słyszałam o tej klinice, ale nie wiedziałam, że mogę też u nich zrobić peelingi. Kurdę teraz to mam zagwozdkę czy peeling czy ta infuzja tlenowa :)

Gość Roxi
Dnia 24.10.2019 o 22:20, Gość Martyna napisał:

Ja tem jestem zwolenniczką peelingów :) regularnie chodzę do krakowskiej kliniki vesuna na peeling migdałowy, a czasami decyduje się na glikolowy, która redukuje przebarwienia, rozszerzone pory. Z resztą na temat peelingów na ich blogu ukazał się całkiwiem ciekawy artykuł na ten temat: https://vesuna.pl/blog/zapobiec-fotostarzeniu-sie-skory/, z resztą na ich stronce też są opisane te zabiegi.

Z tego co widzę na ich stronie to mają dwie filie, pytanie - czy w obu jest taka sama oferta?

Gość Martyna

wydaje mi się, że tak. Sama chodzę do nich na Dobrego Pasterza, ale wiesz co lepiej do nich zadzwoń i się upewnij czy w obu siedzibach mają te same zabiegi.

Gość Ela

Dla zainteresowanych peelingami. Byłam w gabinecie Nuvu estetic w Krakowie na takim z kwasem migdałowym i przyznaję, że jest bardzo skuteczny. Serdecznie polecam.