Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Faceci są dziwni...

Polecane posty

Gość Gosc

Czemu tak się boicie przyznać ze lubicie większe silniejsze od siebie kobiety? Skąd wiem ze tak jest? Sama jestem dużą umięśnioną kobietą. Moje koleżanki (w większości niskie, 'kobiece ') mówiły mi ze ich faceci często o mnie mówią i fantazjują. ... zwłaszcza przed I w trakcie seksu. Mi oni o tym nie powiedzą, bo to nie 'męskie '. Nie bójcie się prawdy, sami często szukacie oparcia u kobiety , to naturalne. Buziaczki 😘

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Czemu tak się boicie przyznać ze lubicie większe silniejsze od siebie kobiety? Skąd wiem ze tak jest? Sama jestem dużą umięśnioną kobietą. Moje koleżanki (w większości niskie, 'kobiece ') mówiły mi ze ich faceci często o mnie mówią i fantazjują. ... zwłaszcza przed I w trakcie seksu. Mi oni o tym nie powiedzą, bo to nie 'męskie '. Nie bójcie się prawdy, sami często szukacie oparcia u kobiety , to naturalne. Buziaczki 😘

Silna z charakterem jak ja co wesprze a niemiecka Helga 180cm i dużo wagi to różnica, strach o takiej śnić, że przygniecie😂😂😂😂

Gość Gość

Mamy to samo spojrzenie helga😂😂😂😂

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Jaja napisał:

Wilkomen Helga

Was ist denn los?

A na poważnie, o co chodzi?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Mamy to samo spojrzenie helga😂😂😂😂

Helga z ZSRR

Gość Gość

"mówiły mi ze ich faceci często o mnie mówią i fantazjują. ... zwłaszcza przed I w trakcie seksu"

X

😀Chyba jaja sobie robisz. 😂

Gość Gosc

Dokładnie chodzi mi o większą silniejszą kobietę z silnym charakterem, która stanowi oparcie dla mężczyzny.

Gość Gosc

"mówiły mi ze ich faceci często o mnie mówią i fantazjują. ... zwłaszcza przed I w trakcie seksu"

X

Niestety dla nich - nie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

X

No jaja helga ma jaja

Gość Gosc

No jaja helga ma jaja

O jakiej heldze mówicie?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

O jakiej heldze mówicie?

Helga Tusk 

Gość Gosc

Tak sobie żartujecie, ale żaden z was jeszcze nie zaprzeczył, wniosek - mam rację.

Gość Gość

Tak,tak faceci twoich koleżanek fantazjują o tobie przed seksem z nimi i dzielą się tymi fantazjami z twoimi koleżankami. 😂  A one po tych zwierzebiach ochoczo z tymi marzycielami sypiają. A potem twoje koleżanki powtarzają wszystko tobie przy kawce i ciastku 😂

Gość Gosc
Przed chwilą, KsioncChrabonszcz napisał:

Dziwne jest gdy ktoś mówi, że ktoś jest dziwny. Samemu będąc po/je/ba/nym. Co nie?

A kto jest taki jak piszesz?

Dla mnie dziwni są faceci którzy boją się mówić co myślą.

Gość Gosc

Tak,tak faceci twoich koleżanek fantazjują o tobie przed seksem z nimi i dzielą się tymi fantazjami z twoimi koleżankami. 😂  A one po tych zwierzebiach ochoczo z tymi marzycielami sypiają. A potem twoje koleżanki powtarzają wszystko tobie przy kawce i ciastku 😂

W tym wieku to już tak nie szokuje, wierz mi.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

W tym wieku to już tak nie szokuje, wierz mi.

Ale co? Chyba na głowe upadłaś skoro myslisz, że kobiety rozmawiają o fantazjach seksualnych swoich facetów z koleżankami w roli głównej  i nie przeszkadza im uprawiać póżniej seks. 

Gość Gosc

Przecież tylko ktoś po/je/ba/ny może myśleć, że faceci chcą ru/ch/ać: kinkongi, DeDeeRowskie pływaczki, Żanuarie czy inne behemoty.

Nie obrażaj mnie chrabąszczu, bo cię obcasem rozgniotę.

Gość Gość

Przecież tylko ktoś po/je/ba/ny może myśleć, że faceci chcą ru/ch/ać: kinkongi, DeDeeRowskie pływaczki, Żanuarie czy inne behemoty.

Ksiendzu chrabonszczu chcem się wyspowiadac bo zgrzeszylam myślom

🕎

Gość Gosc

Ale co? Chyba na głowe upadłaś skoro myslisz, że kobiety rozmawiają o fantazjach seksualnych swoich facetów z koleżankami w roli głównej  i nie przeszkadza im uprawiać póżniej seks. 

Wierz mi lub nie - tak jest. Może nie są to stricte fantazje ale wiem że przed seksem rozmawiają o mnie, i wierz mi - nie w celu wyśmiania.

Gość Gosc

Myślę, że małym palcem od dużej nogi zrobisz to bez wysiłku.

No właśnie. A teraz znikaj.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wierz mi lub nie - tak jest. Może nie są to stricte fantazje ale wiem że przed seksem rozmawiają o mnie, i wierz mi - nie w celu wyśmiania.

Wierz mi, że odlatujesz sama w fantazje. Nikt nie ma na celu wyśmiewania, bo to co się komu podoba to jego wybór czy gust. Duże też się mogą podobać. Ale bardzo nadinterpretujesz te sytuacje. Może kolezanki chcą cie pocieszyć  albo jesteście wszyscy bardzo dziwnym towarzystwem. Chodzi o całokształt sytuacji. To tak jakby kobiety przed seksem sliniły się do innych facetów i wciąż o innych opowiadały i tym jak ich  ci facwci kręcą. Wątpie czy na facetów to podziała mobilizująco, kobiety są takie same. Żadna nie będzie zadowolona jesli jej facet przed seksem fantazjuje o jej koleżance i dzieli się z nią tymi fantazjami. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Wierz mi, że odlatujesz sama w fantazje. Nikt nie ma na celu wyśmiewania, bo to co się komu podoba to jego wybór czy gust. Duże też się mogą podobać. Ale bardzo nadinterpretujesz te sytuacje. Może kolezanki chcą cie pocieszyć  albo jesteście wszyscy bardzo dziwnym towarzystwem. Chodzi o całokształt sytuacji. To tak jakby kobiety przed seksem sliniły się do innych facetów i wciąż o innych opowiadały i tym jak ich  ci facwci kręcą. Wątpie czy na facetów to podziała mobilizująco, kobiety są takie same. Żadna nie będzie zadowolona jesli jej facet przed seksem fantazjuje o jej koleżance i dzieli się z nią tymi fantazjami. 

Już sprostowałam że nie były do stricte fantazje tylko wspomnienia o mnie. Coś w stylu co u mnie, jak wyglądałam dzisiaj itd.

A co do towarzystwa - tak jesteśmy dość dziwnym towarzystwem.

Gość Gosc
6 minut temu, KsioncChrabonszcz napisał:

Zniknę w Twoim cieniu i już nikt mnie nie znajdzie.

Tak tak. Znikaj.

Gość gość

Słuchaj helga, żaden facet nie będzie myślał o takim spaślaku jak ty, nawet gość z fetyszem grubasów.Weź swoje leki, bo odpływasz dziecko tanie.