Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim

Nie lubią mnie w pracy.. co robić?

Polecane posty

Gość Pseudonim

Czuję się fatalnie ponieważ mam wrażenie, że nie jestem lubiana w pracy.. wręcz śmieją się ze mnie 😞 pracuje tam od niedawna. To branża zajmująca się pełnym serwisem i montażem klimatyzacji. Ciągle się uczę i dziewczyna z którą pracuje radzi sobie dużo lepiej niż ja.. ona pracuje trochę krócej niż ja. Nie chcę zmieniać pracy bo jestem bardzo nieśmiałym człowiekiem i jak pomyślę sobie że znów mam zaczynać coś od nowa to mi się odechciewa.. co zrobić by liczyli się z moim zdaniem?? Jestem niepewna siebie, często coś robię źle i oni docinają mi z tego powodu.. pracuje z około 10 ludźmi..

Gość Baba
1 godzinę temu, Gość Pseudonim napisał:

Czuję się fatalnie ponieważ mam wrażenie, że nie jestem lubiana w pracy.. wręcz śmieją się ze mnie 😞 pracuje tam od niedawna. To branża zajmująca się pełnym serwisem i montażem klimatyzacji. Ciągle się uczę i dziewczyna z którą pracuje radzi sobie dużo lepiej niż ja.. ona pracuje trochę krócej niż ja. Nie chcę zmieniać pracy bo jestem bardzo nieśmiałym człowiekiem i jak pomyślę sobie że znów mam zaczynać coś od nowa to mi się odechciewa.. co zrobić by liczyli się z moim zdaniem?? Jestem niepewna siebie, często coś robię źle i oni docinają mi z tego powodu.. pracuje z około 10 ludźmi..

Badz cierpliwa az ogarniesz temat, bydlo zawsze potrzebuje czasu by sie zaczac zachowywac jak czlowiek, pewnie kiedys bedziesz jak oni gdy przyjdzie ktos nowy,oby nie

Gość Gość

Olać sku'r'wysyństwo! Do pracy idziesz po chajs! Ważne że co miesiąc $$$ na koncie. A resztę miej w DVPIE!