Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parassolka

Jestem tania?

Polecane posty

Gość Parassolka

Żona brata twierdzi ze jestem tania .Fakt ona siedzi na tyłku w bloku i nic nie robi ,całą wypłatę w wysokości kilku tysięcy plus alimenty na pierwsze dziecko nieślubne oraz 500 plus na dwoje wspólnych  ma ona ,brat wszystko jej oddaje .Ja niestety takiego komfortu nie mam i muszę pracować bo mąż jest tak wychowany ze żonie się pieniędzy nie daje ale do rzeczy.

Zostałam chrzestna i na prezenty czy do koperty wykładam sama ze swojej wypłaty .Na chrzciny włożyłam 650 z ł do koperty plus mała Biblię 50 zł to kręciła nosem ,na roczek tez się postawiłam na urodziny kupiłam rowerek plus soczki kolorowanki kredki i pluszaki to tez kręciła nosem .W zeszłym roku na mikołaja z córką pół miasta zgoniłyśmy za papierem opakunkowym koniecznie we wzorek mikołaja żeby opakować prezenty.Całe popołudnie córka pakowała prezenty i bardzo starała się żeby było ładnie .Kupiłam duże organy grające komplet czapka i szalik plus rękawiczki ,,Psi patrol''pluszaka z ,,Minionki '' soczki czekolady ,czekoladowe mikołaje ,mandarynki kolorowanki zmieniające kolor -maluje się woda ,oraz kamizelkę puchową podarowałam która córka miała raz ubrana. Oczywiście na to tez kręciła nosem. Jadąc tam po drodze zabraliśmy prezenty dla chłopców od moich rodziców bo rodzice jechali i tak do nich na wigilię.Tato kupił dwa zestawy żołnierzyków ,dzieci się bawiły wyśmienicie. Chrześniak rozpakował organy i zaczął grać melodyjki ,wtedy szwagierka zaczęła ostentacyjnie zakrywać uszy i wyrażała swoje niezadowolenie podarunkiem.Potem zaczęła się drzeć ze jest bałagan w postaci papierów opakunkowych po prezentach wiec pomogłam jej posprzątać papiery wielki mi wyczyn zanieść kilka papierów do kubła (wszystko było raptem w trzy paczki zapakowane.Po powrocie do domu weszłam na czaterię i przeczytałam jak obrabia mi tyłek .Cytuję,,Mikołaj przyjechał narobił bałaganu i zostawił mnie z tym wszystkim'' Wkurzyłam się,to jest człowiek -osoba dla której nie warto się starać,która niczego nie doceni ,za nic nie podziękuję,wiecznie niezadowolona materialistka ,zero wdzięczności. Postanowiłam ze w tym roku Mikołaja nie będzie skoro jest taka .Jak znam życie to będzie się burzyć ze nie przyjadę ale ja nie mam ochoty nawet jej widzieć.Mną pomiatał nikt nie będzie

Gość Gość

I co nam jeszcze wywleczesz prywatnego? 

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

I co nam jeszcze wywleczesz prywatnego? 

pytanie co ona jeszcze wywlecze prywatnego? stale to robi.Zadałam pytanie.

Gość Gość

Ty sobie nie zdajesz sprawy że masz schizofrenie paranoidalna?