Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne tak mówić, czy to celowe dołowanie mnie?

Polecane posty

Gość gość

Niby rzadko zwierzam się mojej matce ze związków, ale ostatnio rozmawiałyśmy i powiedziałam jej, że chyba facet mnie olał, bardzo to przezywałam, a ona na to, że widocznie od początku się mu nie podobałam, a zaczepił mnie bo pewnie każdą jedną tak zaczepia.

Nawet jesli byłaby to prawda, to powinna mi mówić cos takiego?

Gość gość

Olał jak olał zobacz czy jesteś mokra. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

że chyba facet mnie olał, bardzo to przezywałam, a ona na to, że widocznie od początku się mu nie podobałam, a zaczepił mnie bo pewnie każdą jedną tak zaczepia.

Z powodu zaczepki to wszystko? Nie rozumiem.

Co do Matki, chyba nie powinna tak mówić.

Gość nice

Matce się zwierzasz z takich rzeczy? Ile ty masz lat? 

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Z powodu zaczepki to wszystko? Nie rozumiem.

Co do Matki, chyba nie powinna tak mówić.

Chodzi o to, ze mnie poderwał na zywo jakiś czas temu tzn. poprosił o numer, ale za jakieś czas czyli 3 miesiace spotykania się mnie olał i tak stwierdziła, że pewnie mu sie wcale nie podobałam bo wszystkie tak zaczepiał 😕 
Co do wieku, to jestem dorosła, ale jej się zwierzyłam bo ona tez go zdązyła poznać i wypytywała się czy przyjedzie, wiec jej opowiedziałam co i jak licząc też, że mnie jakos pocieszy, a ona mnie tylko zdołowała

Gość gosc jasnowidz

O Ania, no i ci mama mowi to samo co my ci tu mowilismy. Poza tym ona tez byla z toba w tym pensjoncie i tez zaobserwowala, ze podrywal kazda. Przelecia cie jak dziesiatki innych ktore tam poderwal i olal. Wszyscy cie ostrzegali. Teraz pewnie juz tu nie napiszesz...jak na wszystkich innych watkach...

Gość Miki

toksyczna matka. nie powinna tak mówić 

Gość gość
7 minut temu, Leżaczek napisał:

Mogło tak być że szedł na ilość. Osobiście nigdy nie zaczepiłem dziewczyny. 

No i dlatego żadnej nie masz. Jak facet ma niby poznać dziewczynę nigdy żadnej nie zaczepiając? Zastanów się.

Gość gość

Nie słuchaj jej, pewnie samej jej żal, że już stara i nikt jej nie chce, to tak mówi.

Gość Gość
43 minuty temu, Gość gość napisał:

Niby rzadko zwierzam się mojej matce ze związków, ale ostatnio rozmawiałyśmy i powiedziałam jej, że chyba facet mnie olał, bardzo to przezywałam, a ona na to, że widocznie od początku się mu nie podobałam, a zaczepił mnie bo pewnie każdą jedną tak zaczepia.

Tak powinna, pawdę powiedziała. Ja zawsze powtarzam nie po to matka babra się w pieluchach, znosi choroby i histerie, czuwa gdy dziecko chore, chroni je,  wydaje co miesiąc duża część pensji na utrzymanie  by po 20 stu latach źle doradzać. Matki zdanie powinniśmy co najmniej przeanalizować, i jak mówi coś niemiłego, to nie dlatego żeby zrobić przykrość, tylko żebyś wysunęła z jej słów  wnioski na przyszłość. 

Gość gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak powinna, pawdę powiedziała. Ja zawsze powtarzam nie po to matka babra się w pieluchach, znosi choroby i histerie, czuwa gdy dziecko chore, chroni je,  wydaje co miesiąc duża część pensji na utrzymanie  by po 20 stu latach źle doradzać. Matki zdanie powinniśmy co najmniej przeanalizować, i jak mówi coś niemiłego, to nie dlatego żeby zrobić przykrość, tylko żebyś wysunęła z jej słów  wnioski na przyszłość. 

Co innego konstruktywna krytyka, a co innego taka....

Gość gość

Tak, rodzice zawsze maja rację? Nawet ci znęcajacy się nad dziećmi, albo molestujący itd? Nie każdy rodzic to dobry człowiek

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Tak, rodzice zawsze maja rację? Nawet ci znęcajacy się nad dziećmi, albo molestujący itd? Nie każdy rodzic to dobry człowiek

To zbyt oczywiste, że pisałam o przeciętnej, kochającej matce by to podkreślać. 

3 godziny temu, Gość gość napisał:

Co innego konstruktywna krytyka, a co innego taka....

To nawet krytyka nie była, tylko ocena zachowania faceta. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Tak. Jest szczera. 

Gość Gość

Masz mądra matkę a sama jesteś wybitnie głupia. Szok. 

Gość Gosc

Chodzi o kolesia z pensjonatu? 

Gość gosc jasnowidz

No chodzi o niego. I jak zwykle autorka sie ulotnila. Wstydzis sie ze tak sie dalaw hooja zrobic...i wszyscy jej mowili..