Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana

Zdjęcia na telefonie chłopaka

Polecane posty

Gość załamana

Jesteśmy z chłopakiem parą półtorej roku. Ostatnio pokazywał mi na telefonie jakieś zdjęcia i chcąc wysłać sobie jedno z nich niechcący zauważyłam kilkanaście zdjęć jakiejś dziewczyny. Widać było że były zrobione bez jej wiedzy, z ukrycia. Siedziała naprzeciwko niego w pociągu i miała na sobie krótką spódniczkę, kabaretki i zakolanówki. Gdy skonfrontowałam się z nim przyznał, że zrobił je miesiąc temu i patrzył na nie jeszcze kilka razy gdy już był w domu zbliżając na jej nogi i przyglądając się im. Miał je schowane w oddzielnym folderze na telefonie i ukryte. Powiedział, że już dawno o nich zapomniał i nawet tam nie zaglądał, a gdy pytałam czemu ich nie usunął stwierdził, że było mu 'szkoda'. Jestem załamana i nie mogę przestać o tym myśleć. Myślałam, że dobrze nam się układa zarówno emocjonalnie jak i w sprawach łóżkowych. Powiedzcie mi, czy przesadzam? Czy to znaczy, że już go nie pociągam i szuka wrażeń czy faceci po prostu tak mają i mam się tym nie przejmować?

Gość Gosc

Pewnie juz Cie zdradza albo zaraz zacznie jak się nawinie inna dlugonoga sarenka...nie ufalabym takiemu za grosz. 

Gość Faceyttt

Faceci tak mają i masz się nie przejmować. Oni są wzrokowcami i lubią patrzeć na ładne ciało

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Faceyttt napisał:

Faceci tak mają i masz się nie przejmować. Oni są wzrokowcami i lubią patrzeć na ładne ciało

Kobiety też. Nie przejmuj się zdjęciami polnagiego chłopa w telefonie robionymi w ukryciu.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Faceyttt napisał:

I seksem z innym oprócz ciebie też się nie przejmuj. To tylko sport. Hm

Gość Tak!
1 godzinę temu, Gość Faceyttt napisał:

Tak.A gdy ja ogladam fajnych facetow on jest zly I obraza. A gdy on to jest ok. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Tak! napisał:

Tak.A gdy ja ogladam fajnych facetow on jest zly I obraza. A gdy on to jest ok. 

To wypomnij mu to i powiedz ze jest hipokryta, tym bardziej ze Ty tylko ogladasz a on robi zdjęcia z ukrycia obcej kobiecie...nie jest godny zaufania. Prędzej czy później zdradzi jak będzie miał okazje. 

Gość Gość

Nie zdradzi, tyklo już zdradzil. Zdrada mentalna, emocjonalna to nie zdrada? Dla mnie jest! 

Gość Gość

Współczuję. Ja bym zerwala. Po co ci niewierny babiarz napalajacy się na obce svki? Masakra! 

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Kobiety też. Nie przejmuj się zdjęciami polnagiego chłopa w telefonie robionymi w ukryciu.

Dokładnie