Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Podobno kobiety

Polecane posty

Gość Gość

zachowują dna każdego partnera seksualnego. O fu. Czemu nie faceci oblechy jedne? Gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość Szoke

A to ciekawe rozwinąć możesz temat?

Gość Macho
28 minut temu, Gość Gość napisał:

zachowują dna każdego partnera seksualnego. O fu. Czemu nie faceci oblechy jedne? Gdzie tu sprawiedliwosc?

Przymusu nie ma, sama je połykasz

Gość Matka Stiflera

Niby tylko pierwszego. Dlatego nie chce dziecka. Jeśli to miałby być ich zlepek, to urodziła bym totalnego zje'ba! 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Matka Stiflera napisał:

Niby tylko pierwszego. Dlatego nie chce dziecka. Jeśli to miałby być ich zlepek, to urodziła bym totalnego zje'ba! 

No właśnie wszystkich więc współczuję. Już wiadomo skąd tylu zyebow męskich na świecie.

Gość vvv
5 minut temu, Gość Gość napisał:

No właśnie wszystkich więc współczuję. Już wiadomo skąd tylu zyebow męskich na świecie.

Dlatego trzeba rozsądnie wybierać partnerów. Zamiast wiązać się ze zyebami, szukajcie normalnych facetów, niekoniecznie przystojnych.

Gość taki obraz wasz

Zyebów żeńskich też. Nawet więcej.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

Dlatego trzeba rozsądnie wybierać partnerów. Zamiast wiązać się ze zyebami, szukajcie normalnych facetów, niekoniecznie przystojnych.

Won z mojego tematu! Oto dowód potwierdzający tezę! 

Gość Gosc gosc

Po co powielacie te głupoty? 

Gość Gość

Podobno ziemia jest płaska 🙂 o badaniach dna zspomniały trole o wykluczeniu ojcostwa mimo sypialnia z facetem, bo dziecko kochanka. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Podobno ziemia jest płaska 🙂 o badaniach dna zspomniały trole o wykluczeniu ojcostwa mimo sypialnia z facetem, bo dziecko kochanka. 

Nie wiesz o czym piszesz. 

Gość Gość
17 minut temu, Gość vvv napisał:

Zawsze szukalam normalnych i to był mój błąd. Myślałam że jak brzydal to będzie TEN. A to był największy błąd. Trzeba szukać najorzystojniejszyxh, najbogatszych i wykształconych np doktorów. Za pozostałych w ogóle się nie brać bo to śmieci. L

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jakim trzeba być niedoukiem, żeby powtarzać ten idi.otyzm? 

Gość vvv
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Zawsze szukalam normalnych i to był mój błąd. Myślałam że jak brzydal to będzie TEN. A to był największy błąd. Trzeba szukać najorzystojniejszyxh, najbogatszych i wykształconych np doktorów. Za pozostałych w ogóle się nie brać bo to śmieci. L

No właśnie nie szukałaś normalnych. To, że ktoś nie jest przystojny, nie oznacza, że będzie w porządku - typowy błąd poznawczy. Widocznie nie ciągnie cię do normalnych, niezależnie od tego, jak wyglądają.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Jakim trzeba być niedoukiem, żeby powtarzać ten idi.otyzm? 

O takim jak ja.

Gość gość

O takim jak ja.

😂

Gość szaarŕriikkkkk
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Można ten stan "rzeczy"zresetować sześcio godzinnym orgazmem na bazie seksu tantrycznego...😇

Generalnie każdy reset jest ok. ...😋

Gość gość

Szczerze mówiąc wygadywanie głupot przez tego osobnika ma swoje dobre strony - jak pierwszy raz usłyszaam o nasiąkaniu DNA, to śmiałam się z tego przez pół nocy. 

Gość szaarŕriikkkkk
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Szczerze mówiąc wygadywanie głupot przez tego osobnika ma swoje dobre strony - jak pierwszy raz usłyszaam o nasiąkaniu DNA, to śmiałam się z tego przez pół nocy. 

Zamilcz bo Cię zresetuję...hehe

Gość gość

Nie będziesz miał okazji, spadaj 😛 

Gość szaarŕriikkkkk
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie będziesz miał okazji, spadaj 😛 

Nie okazja tworzy złodzieja tylko mu sprzyja...wybacz to tylko taki żart dobrego resetu wart...😇

Gość Niebieski motyl

Prawda jest taka, że nie tylko kobiety zachowują DNA. Zachowują obydwie strony stosunku płciowego, ponieważ następuje wymiana płynów ustrojowych. Genetyka ma to do tego, że  to kobieta która rodzi swoje dzieci przekazuje zniekształcone DNA swojemu potomstwu. Przekazując tym sposobem choroby dziedziczone przez wszystkich partnerów seksualnych. Dlatego też jest to wielkie ryzyko dla zachowania zdrowego potomstwa.